Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Jutkė @ 2013 12 11, 08:54)
jau jus ten tu kepuriu turit uzteks 3 ziemoms  lotuliukas.gif

rolleyes.gif ...bet mes su bumbulais neturim biggrin.gif
Ai, pažiūrėsiu ką HP parodys ir jaučiu reiks prašyt, kad kas numegstų tą ale Panko kepuriuką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 12 10, 22:05)
Tai ten riešinės....gal kainą žinai? tongue.gif  Nu ir kam tų didelių kepurių reik g.gif Man mažos reikia cry.gif  cray.gif

Taip, riesines ten smile.gif 65LT kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 12 09, 15:28)
Man kažkokia labai graži pasirodė parodoj ta oranžinė džemperio spalva, ir vaikas pirštu bakstelėjo į oranžinį džempą, o ne į pilką, tai įsigijom oranžinį  biggrin.gif .

Smalsu smalsu smile.gif pasirodykit prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Modidu paskelbe akcija perki viena antra preke uz puse kainos. Norim dzinsu uz 90lt jei kas nori taip pat kazka isigyti uz 90lt parasykit i az susikoperuosim ir gausi 25proc nuolaida 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 11, 13:57)
Modidu paskelbe akcija perki viena antra preke uz puse kainos. Norim dzinsu uz 90lt jei kas nori taip pat kazka isigyti uz 90lt parasykit i az susikoperuosim ir gausi 25proc nuolaida  4u.gif  wub.gif

labu 4u.gif 4u.gif ar siu nori?
http://www.modidu.lt...rys-kisenes/800

siulyiau pirmiau paciupineti mirksiukas.gif kietumas,kad fantaziha pirkti atsoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 12 11, 15:18)
labu 4u.gif  4u.gif  ar siu nori?
http://www.modidu.lt...rys-kisenes/800

siulyiau pirmiau paciupineti mirksiukas.gif kietumas,kad fantaziha pirkti atsoka doh.gif

siu blush2.gif nu nezinau as irgi taip iskart pamasciau, bet turi ir giminaites vaikas ir drauges vaikas, sake po skalbimo suminksteja ir labai faini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 11, 16:16)
siu  blush2.gif  nu nezinau as irgi taip iskart pamasciau, bet turi ir giminaites vaikas ir drauges vaikas, sake po skalbimo suminksteja ir labai faini  ax.gif

nesitiki man ,kad suminkstes,nes labai jau kieti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 12 11, 17:29)
nesitiki man ,kad suminkstes,nes labai jau kieti  unsure.gif

nu bet ka ma netiket dviem draugem kurios nesioja, nu kazkaip atrodyt gali viena , o but kita, nes mano mintys irgi buvo zinok kaip tavo, bet kazkaip labiau tikiu tom kurios nesioaj ir nesiskundzia (tiksliau vaikai nesioja smile.gif ) aisku tik pats gali but tikras tai ismegines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 11, 16:31)
nu bet ka ma netiket dviem draugem kurios nesioja, nu kazkaip atrodyt gali viena , o but kita, nes mano mintys irgi buvo zinok kaip tavo, bet kazkaip labiau tikiu tom kurios nesioaj ir nesiskundzia (tiksliau vaikai nesioja smile.gif ) aisku tik pats gali but tikras tai ismegines  lotuliukas.gif

tai tau rinktis mirksiukas.gif
gero nesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 12 11, 17:33)
tai tau rinktis  mirksiukas.gif
gero nesiojimo mirksiukas.gif

kaip jums rudos HP kelnes nesiojasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 11, 17:16)
siu  blush2.gif  nu nezinau as irgi taip iskart pamasciau, bet turi ir giminaites vaikas ir drauges vaikas, sake po skalbimo suminksteja ir labai faini  ax.gif

maniskis juos turi- nekieti jie visai, dar net neskalbiau,nera visiskai kaip kelnes-bet tokiu ir nereik ziema arba pavasari,gi salta butu jei vejo perpuciami bus.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 11, 17:16)

zinokit pritariu kad suminkstes... po keliu plovimu tikrai bus minksti smile.gif
mes emem su kisenem smile.gif man jie superiniai smile.gif
Atsakyti