Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 13, 16:44)

na laukiam toliau biggrin.gif ta vysnine spalvyte man labai patiko  thumbup.gif is vis man paskutiniu metu draugystes kelnes taip jegovai ziurisi  thumbup.gif brolio jau nelabai  blush2.gif

drinks_cheers.gif draugystės kelnės tikrai labai gerai žiūrisi thumbup.gif ...brolio man nieko taip pat, ypač kai gera spalva, tik kad tie galai doh.gif jau mažius dabar kai pats apsireginėja, tai tragedija-kojų neįkiša pats niekaip, bet jau kai būna apautas, tada man žiūrisi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 13, 17:44)
na bet jau siltos kelnes, nesamoniu muziejus  blush2.gif o gal cia tik mano vaikai tokie Dar bunu maziui uzdedu tas elektrines,bet jau ir plonas pilnu tempu nesiojame,neskaitant to kad mes pedkelniu visai nenesiojam  schmoll.gif teks laukti plonu  ax.gif

veliuras man berniukui nesiziuri, gal jau atsibodo.

na laukiam toliau biggrin.gif ta vysnine spalvyte man labai patiko  thumbup.gif is vis man paskutiniu metu draugystes kelnes taip jegovai ziurisi  thumbup.gif brolio jau nelabai  blush2.gif

Draugystes man ir graziausiai ziurisi didesniems vaikams drinks_cheers.gif
O man veliuras labai grazu ir berniukam mes pasemem pilkas dabar prie zydro dzempo super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
man broo visai ziurisi mazesniems, o dideliems tai neaa schmoll.gif draugystes pacios paciausios thumbup.gif
Atsakyti
Na va..gavome brolio kelnes rudas ir labai patiko thumbup.gif kaip tik dabar nesioti smile.gif jos su pukeliu, bet tikrai nera tokios storos kaip buvo draugystes elektrines smile.gif dar labai mielos veliurines kelnytes - graziai krentancios ir marskineliai rudi labai dera biggrin.gif apsirengeme vadinasi thumbup.gif dabar lauksime dzempu, sake bus dar kitokiu.. (tik neaisku kada).
Atsakyti
Mamytes,pas ka perkate dzinsiukus,noriu stiligu kelniu 8meciui,nukare klynai netinka,tai ieskau ,gal kas turite kokiu nusiziureje,nebutinai pas lt dizainerius.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 03 19, 09:28)
Na va..gavome brolio kelnes rudas ir labai patiko thumbup.gif kaip tik dabar nesioti smile.gif jos su pukeliu, bet tikrai nera tokios storos kaip buvo draugystes elektrines smile.gif  dar labai mielos veliurines kelnytes - graziai krentancios ir marskineliai rudi labai dera biggrin.gif  apsirengeme vadinasi thumbup.gif dabar lauksime dzempu, sake bus dar kitokiu.. (tik neaisku kada).

Pasirodyt prašom biggrin.gif
Ir kelnytes ėmei turbūt 1-2 m. abejas?
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 03 19, 10:28)
Na va..gavome brolio kelnes rudas ir labai patiko thumbup.gif kaip tik dabar nesioti smile.gif jos su pukeliu, bet tikrai nera tokios storos kaip buvo draugystes elektrines smile.gif  dar labai mielos veliurines kelnytes - graziai krentancios ir marskineliai rudi labai dera biggrin.gif  apsirengeme vadinasi thumbup.gif dabar lauksime dzempu, sake bus dar kitokiu.. (tik neaisku kada).

storiausios dabar vysnines mirksiukas.gif
Pilkos ir rudos plonesnes uz vysnines bet su pukeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 03 19, 14:38)
Pasirodyt prašom biggrin.gif
Ir kelnytes ėmei turbūt 1-2 m.  abejas?

Zinok paemiau si karta abejas 3-4. nes ziuriu, kad 1-2 jau tokiosyciau i mazaja puse. smile.gif
Reike nufotkinti, kai mazoji uzmigs.
Atsakyti
Rodomes biggrin.gif Brolio 3-4 ir draugystes 3-4.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 03 20, 13:26)

Grožis wub.gif kaip gaila, kad nespėjau nupirkt veliūrinių ax.gif
Koks jūsų vaikučio ūgis?
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 03 20, 12:26)
Rodomes biggrin.gif  Brolio 3-4 ir draugystes 3-4.
user posted image user posted image

Tikrai gražu thumbup.gif Nu aš tai durna, kad nepirkau veliūrinių 3-4m. , manaiu, kad diedelės bus doh.gif ...bet kas įdomu, kad brolio 3-4 m. ir liuks atrodo, tik aš pilkas imsiu jaučiu, bet tikrai 3-4 m. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvom matuotis, tai ūgis 98cm. Tos veliūrines labai minkštos ir liuks krenta. Brolio irgi fainos, apačioje truputi susmauktos, bet atrodo gerai smile.gif
Atsakyti