Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Amrinasta @ 2014 04 05, 09:33)
Aš pirkau ploną  mirksiukas.gif .
Man gal gražesnė ši kakavinė, bet tas užrašas raudonas irgi nelabė  ax.gif .
Tie mažučiai kaparėliai ir man patinka, gaila, kad su namukais nėra mažo  verysad.gif .

Niu kol kas ir aš pasiėmiau su namukais tongue.gif Sesė pasakė, kad broliui kakavinė netinka biggrin.gif ...ir tadu dar laukiam kaparėlių mažučių su namukais
Atsakyti
49 cm. galvytei 4 d. turetu buti geras? g.gif
Atsakyti
Vistik 5 dydis didoka maniškiui, šiandien įkalbėjau pasimatuoti biggrin.gif , reik važiuot pakeist g.gif .
Pamatavau su jau turimom tai didesnė ji ir yra, visos čia 5 dydžio, kakavinė plona, juoda dviguba rudens kolekcijos mirksiukas.gif , kažkur apie 1 cm didesnė tai tikrai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 04 05, 15:17)
Vistik 5 dydis didoka maniškiui, šiandien įkalbėjau pasimatuoti  biggrin.gif , reik važiuot pakeist  g.gif .
Pamatavau su jau turimom tai didesnė ji ir yra, visos čia 5 dydžio, kakavinė plona, juoda dviguba rudens kolekcijos  mirksiukas.gif , kažkur apie 1 cm didesnė tai tikrai.
user posted image

O, aciu uz informacija 4u.gif mes irgi turim juoda dviguba 5 dydzio, reiskia dabar reikes imti 4.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 04 05, 16:17)
Vistik 5 dydis didoka maniškiui, šiandien įkalbėjau pasimatuoti  biggrin.gif , reik važiuot pakeist  g.gif .

QUOTE(Hap. @ 2014 04 05, 20:52)
O, aciu uz informacija 4u.gif  mes irgi turim juoda dviguba 5 dydzio, reiskia dabar reikes imti 4.

kiek cm. jusu vaikuciu galvyciu aimtys?
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 04 05, 20:03)
kiek cm. jusu vaikuciu galvyciu aimtys?

maniškio 51 cm
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 04 05, 21:28)
maniškio 51 cm

tada gal mano 49 cm. uztektu 3 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 04 05, 20:53)
tada gal mano 49 cm. uztektu 3 d. g.gif

Sunku pasakyt, bet jos kai plonos, tai žymiai labiau tempiasi.
Atsakyti
Man grazu brolio kelnes ir ant didesniu vaikuciu,o kas svarbiausia kad labai patiko paciam vaikui,sake mamaaaaa nesiosiu ir i darzeli smile.gif
Trumpam pasirodom mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2014 04 06, 11:53)
Man grazu brolio kelnes ir ant didesniu vaikuciu,o kas svarbiausia kad labai patiko paciam vaikui,sake mamaaaaa nesiosiu ir i darzeli  smile.gif
user posted image
user posted image

Graziai atrodo rolleyes.gif ir galuose ne tokios aptemtos gal del to kad didesnis dydis? g.gif
Atsakyti
[quote=Salvince,2014 04 06, 10:53]
Man grazu brolio kelnes ir ant didesniu vaikuciu,o kas svarbiausia kad labai patiko paciam vaikui,sake mamaaaaa nesiosiu ir i darzeli smile.gif
user posted image

Tikrai gražu wub.gif Smagu, kad pasirodėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 04 06, 13:18)
Graziai atrodo  rolleyes.gif ir galuose ne tokios aptemtos gal del to kad didesnis dydis? g.gif

Taip taip as ir norejau kad jos butu didesnes kad daugiau tu sudribimu gautusi,mes visad pirkdavom 4-5 ,nes mums reikalingas ilgis per visa 70-72cm,tad pagalvojau imsiu 5-6T ju psl rasoma kad 5-6m. - 77cm,kai gavom ir pamacius kelniu dydi istiko toks ale sokas lotuliukas.gif
Tokio didumo kad pati apsirengciau,ir niekaip nesuprantu kaip jie ten matuoja,as matavau nuo gumos iki pat galo ilgis per visa net 88cm,galvojau teks grazinti.Bet pamatavus supratau kad labai graziai atrodo ir nesiosim labai ilgai ,po kol nusibos lotuliukas.gif
Atsakyti