


Aš nežinau kam save priskirti, manau sveikai valgau

Grynos teorijos manęs nežavi, kuriu pati savo iš to kas man žinoma, argumentuota, atrodo priimtina. Bet tarkim iš žaliavalgystės pasiskolinu žaliuosius kokteilius, glotnučius, džiovintas gyvas duoneles..nepriimtinas vien šaltas maistas ir desertai iš milžiniško kiekio riešutų. Vegetarizmas labai prie širdies, bet nesu vegetarė. Neatmetu, kad kada tapsiu, nes mėsos suvalgau progom ar kartą-du per mėnesį. .ir tai tik liesą, virtą. Dievinu žuvį. Kiaušinius valgau retai kaip mėsą.
Prie širdies ir maisto derinimas..su mėsa bulvių nevalgau ir t.t. Principų prisižiūriu

Bulvių visai nevalgau..nebent svečiuose nesinori atkreipt dėmesį ir jei įdėta, truputį suvalgau.
Valgau labai daug daržovių visais pavidalais, vaisių. Tai turbūt pagrindas. Mėgstu rauginto pieno produktus: jogurtą, pasukas.
Visai nevalgau gyvūninių subproduktų. Labai reta išimtis, dukart metuose pas anytą svečiuose - virtas liežuvis. Dirbau su maisto tyrimais, tai rezultatai padėjo visam gyvenimui atsigrasyt nuo subproduktų. Jokių kepenų, inkstų ir t.t. Dirbau maisto įmonėse, išmanau technologijas, žinau kokybę, tad maistą pirkdama labai renkuosi. Kiekvienas išėjimas į turgų ir parduotuvę užtrunka.
Paleo kritiškai per daug gyv.produktų - absoliučiai nepriimtina (stengiuosi, kad mano mitybioje tai sudarytų ne daugiau 5 proc.), žaliavalgystė neįrodė man dėl fermentų (nes toli gražu ne visi iš tūkstančių fermentų praranda aktyvumą prie + 42), veganizmas būtų per sunkus (žuvį būtų sunju išbraukt iš raciono).
Esu savo pačios kūrinys ir mityba įvairi

Šiaip labiausiai prijaučiu ir racionaliausiai, pagrįstai kalba T. Colin Campbell. Daugiausia jo kkausyčiaus..bet kadangi nemėgstu jokio fanatizmo, tai gyvenu savo gyvenimą, savo galva
