Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikos ir laimingos

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 18:34)
Vien del to, kad mano poziuris butent toks, neturi teises kai kas vos ne viesai mane vadinti durne ar nesveiko proto.

Nidulia, niekas tavęs nepavadino nei durne, nei nesveiko proto. Tu pati taip interpretavai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 18:34)
Tad  jei sedziu ir dalinuosi savo pasikeitimais ir dziaugsmeliais, tai dar nereiskia, kad kazkam per jega persu savo mityba. Vien del to, kad mano poziuris butent toks, neturi teises kai kas vos ne viesai mane vadinti durne ar nesveiko proto.Norisi pasidalinti ir tiek. Gal kam patiks ir tiks. Juk  rasau ir gaistu laika ne del to, kad neturiu ka veikti.

Oij, Nidulia, kaip tu gerai sneki, net man sirdziai ramu smile.gif Respect thumbup.gif Noreciau su tavim kokioj kavinukej ne virtualioj pasedet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 22, 19:11)
Oij, Nidulia, kaip tu gerai sneki, net man sirdziai ramu smile.gif Respect  thumbup.gif  Noreciau su tavim kokioj kavinukej ne virtualioj pasedet smile.gif

O kokios problemos? Susitinkam ir varom kokios arbacikes biggrin.gif Kaip tik klausimu tamstelei turiu is profesines puses ax.gif

rytorasa, gal kazkiek, bet juk aiskiai nepagarbiai rasoma buvo. Kam cia aiskinti, kad kazkas prarades sveika prota?
Zodziu, pastetas gavosi nuostabus, man labai patiko:) Aciu uz receptelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 spalio 2013 - 19:16
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 17:34)
Pirmiausia, kaip tamstos sveikatele? Ar jau gyja viskas?  4u.gif
Ta ir norejau pasakyti, kad tai ne paleo tema ir ne mano asmenine. Visos merginos pasakoja savo mitybos budus, savo sveikatos saltinius, dalijasi mintimis ir viskas yra labai idomu. Supranti, jei ismintigoji , pasiskaiciusi tema, pasakytu, kad ji valgo kiek kitaip - taip ir anaip, va tas ir anas jai labiausiai tinka ir patinka, nuo to ir ano jai nelabai gerai  stai tas ir sitas - labia padeda jaustis laimigai, tai butu normalu ir idomu paskaityti, bet kai isiverzia kaip tornado ir pirmas postas - izeidinejimai, sekantys - vel keisti kabinejimaisi ir izeidinejimai zmonems, kuriems ji nepritaria, o ne dalinimasis savo patirtimi sveikatos ir laimes tema, tai jau atsiprasau, bet tai tikrai netinkamas elgesys. Iki jos kazkaip nebuvo sioje temoje tokiu nemaloniu pojuciu, nors visus musu nuomones skirtingos. Juk ir tu ne viskam pritari, bet kazkaip man idomu tave skaityti ir nekyla jokiu blogu pojuciu.
Satura, taip, avatare as pries tris metus, kai apie paleo dar net nezinojau. Bet prie ko cia paleo? As visada valgiau mesa ir megau, kad butu kazkiek riebaliuko. Ta prasme, zaliavalge/vegane, niekada ir nebuvau. Jau minejau, kad paleo man tiesiog pakoregavo mesos gaminima. Megau kepta mesa, apvoliota dziuveseliuose, dabar to nebedarau, tiesiog verdu ir tusinu, tai tikrai   nemanau, kad nuo virtos mesos vietoj keptos, imsiu ir staiga susensiu anksciau laiko ir susiraukslesiu. Zalios mesos su kaulais as nevalgau.
Be to, nieko niekam nepersu per jega, tik dalinuosi savo pojuciais ir sveikatos gerejimu. Sitiek metu visas kunas buvo alergiskas, isdraskytas. SM nare man is Kauno siusdavo homeopatinius zirniukus, ir nieko gero. Dabar viskas sugije, nebesidraskau. Galvos oda irgi rimsta. As nesu bedarbe ar neturinti ka veikti. Tad  jei sedziu ir dalinuosi savo pasikeitimais ir dziaugsmeliais, tai dar nereiskia, kad kazkam per jega persu savo mityba. Vien del to, kad mano poziuris butent toks, neturi teises kai kas vos ne viesai mane vadinti durne ar nesveiko proto.Norisi pasidalinti ir tiek. Gal kam patiks ir tiks. Juk  rasau ir gaistu laika ne del to, kad neturiu ka veikti.

blink.gif blink.gif blink.gif
Net neturiu ką pasakyti unsure.gif
Labai prašau parodyti kur ir kada aš Jus arba ką nors vadinau tokiais epitetais, kuriuos Jūs išvardinot 4u.gif Arba kur sakiau, kad dabar pasensit ir susiraukšlėsit?
Nežinau ar Jūsų čia toks įprastas bendravimas su visais, kurie sukritikuoja ką nors, ką Jūs dievinat ar čia mitybos poveikis, bet prašysiu moderatorės įvertinti šituos pasisakymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 19:13)

rytorasa, gal kazkiek, bet juk aiskiai nepagarbiai rasoma buvo. Kam cia aiskinti, kad kazkas prarades sveika prota?
Zodziu, pastetas gavosi nuostabus, man labai patiko:) Aciu uz receptelius.

O Jūs visada manote, kad esate išvadinta durne, kai kažką kitą pavadina protingu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmintinga: 22 spalio 2013 - 19:20
Skaityti reikia. Jau minejau, kad kol tamsta cia nepasirodet, tokiu rietenu ir bangavimu cia nebuvo. Cia vadinasi, pridejote savo pasaipelemis ir kabliavimais "sveikatos ir laimes ". Galit I mano postus nebeatsakineti, nes neturiu jokio noro daugiau su jumis bendrauti ir skaityti jus.
Nebent ka nors I tema papasakosit.
Jo, nubekit ir pasiskuskit moderatorei. Tik cia jusu pasisakymus reiketu ivertinti.
Del susiraukslejimu ir isvaizdos, ne jums buvo skirti zodziai, kazkaip ne viska matote kas parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 spalio 2013 - 19:32
Kuriems kiausiniams - putpeliu ar vistu - teikiam pirmenybe ir kodel? Ar tai neturi jokios reiksmes? ax.gif
Atsakyti
Nidulia, ačiū sveikstu.
Man rodosi, kad tamstai laimės hormono trūksta, kai paslėpei saldainius biggrin.gif
Viskas gerai. Visos nuomonės yra gerai. Aš irgi mėgstu pasipešioti, ypač su "voresta" biggrin.gif
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 22, 18:19)

Kraujagyslės  kemšasi? Kaip nesikiš, kai riebalai valgomi su cukrumi.
Kol moku pasimatuoti savo parametrus, ir žinau, kokia pas mane dabar padėtis medžiagų apykaitoje, nieko tokio nutikti negali.

mano gyvas pavyzdys sėdi  šalia ir juokiasi. Jo racione dominuojantys gyvuliniai riebalai jo cholesterolį sumažino iki normalaus. Per metus laiko.

*O ar aš nerašiau, kad tas žmogus visiškai nemėgo saldaus? Jis grynas kaimiškas pavyzdys - sriuba būdavo su lašinio gabalu ir dar 70proc kaimiska grietine pagardinta. Jų dukra labai priešgyniaudavo tokiai jų mitybai, maitinosi visiškai priešingai, jai dabar apie 50m. Kol kas neturi problemų su kraujospūdžiu.

**Ir tik medžiagų apykaitos rodikliai yra svarbūs? Jie taip jau viską viską ir parodo, nusako?

***Na tegul juokiasi. Man jis ne rodiklis. Ypač zmogus valgantis zalia mesa (man jau cia kvepia, kaip kazkur skaiciau sitoje temoje, nesveiku psichiniu nukrypimu) Tik kad netektu veliau jam is saves juoktis mirksiukas.gif

Atsakyti
Vakare, nea, netruksta laimes hormono, kad jau ir nebenoriu saldainiu. Pakankamai buvau candida islepinusi jais, tai ir reikalavo vis daugiau saldainiu. As dabar zymiai geriau jauciuosi, kai saldumus meciau. Kazkaip visai kitokia savijauta, nuotaika, energija, miegas ir spuogu near - kaifas:) Anksciau tik guleti ir verkslenti norejau dar net dienai neipusejus. Nu I kciortu tuos saldainius ir pyragus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2013 10 22, 21:11)
Kuriems kiausiniams - putpeliu ar vistu - teikiam pirmenybe ir kodel? Ar tai neturi jokios reiksmes? ax.gif

Jei toleruojate kiausinio baltyma, tai vistos kiausai - tinkami, zinoma, teisingu vistu kiausai. Kiek girdejau, tie, kurie alergina vistos kiausiniams, gali valgyti putpelinius, nes ju baltymas nealergizuoja. Ziuresiu kaip man bus su putpeliniais.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 10 22, 23:12)
*O ar aš nerašiau, kad tas žmogus visiškai nemėgo saldaus?

cukrus- tai ir bulvė ir duona-tai krakmolas-gliukozė. Juk nevalgė jie tų riebalų vienų?

**Ir tik medžiagų apykaitos rodikliai yra svarbūs? Jie taip jau viską viską ir parodo, nusako?
TAIP.

***Na tegul juokiasi. Man jis ne rodiklis. Ypač zmogus valgantis zalia mesa (man jau cia kvepia, kaip kazkur skaiciau sitoje temoje, nesveiku psichiniu nukrypimu) Tik kad netektu veliau jam is saves juoktis  mirksiukas.gif

na, manyk ką nori biggrin.gif Žalią mėsą valgo visas pasaulis (ir dar nemažus pinigus moka)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 22 spalio 2013 - 23:42
QUOTE(gretusiu @ 2013 10 22, 20:11)

Kodėl Jūs klausiat tokių klausimų? smile.gif Ieškokit informacijos kuo skiriasi putpelių kiaušiniai nuo vištų kiaušinių ir nuspręskit wink.gif Pati. Ar gali Jūsų sprendimą nulemti kažkieno pasakymas, paremtas arkumentu, kad kažkas sakė? biggrin.gif
Putpelių kiaušiniai, palyginus su vištų kiaušiniais, turi daugiau cholino, fosfolipidų bei valino (kurie didina organizmo atsparumą, gerima medžiagų apykaitą kepenyse). Putpelių kiaušiniuose daugiau A ir B, tačiau nėra D,E ir B12 vitaminų.
O geriausia naudokit ir vienus, ir kitus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 23:42)
Jei toleruojate  kiausinio baltyma, tai vistos kiausai -  tinkami, zinoma, teisingu vistu kiausai. 

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 10 23, 07:57)

Nidulia turėjo omenyje, kad naminių vištų mirksiukas.gif
Šiaip yra tokia teorija, kad neva putpelių kiaušiniai nealergizuoja, bet tikrai ne visiems tai galioja. Mano mažiui bet kokie kiaušiniai ir net vištienai - griežtas tabu.
Atsakyti