QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 17:34)
Pirmiausia, kaip tamstos sveikatele? Ar jau gyja viskas?
Ta ir norejau pasakyti, kad tai ne paleo tema ir ne mano asmenine. Visos merginos pasakoja savo mitybos budus, savo sveikatos saltinius, dalijasi mintimis ir viskas yra labai idomu. Supranti, jei ismintigoji , pasiskaiciusi tema, pasakytu, kad ji valgo kiek kitaip - taip ir anaip, va tas ir anas jai labiausiai tinka ir patinka, nuo to ir ano jai nelabai gerai stai tas ir sitas - labia padeda jaustis laimigai, tai butu normalu ir idomu paskaityti, bet kai isiverzia kaip tornado ir pirmas postas - izeidinejimai, sekantys - vel keisti kabinejimaisi ir izeidinejimai zmonems, kuriems ji nepritaria, o ne dalinimasis savo patirtimi sveikatos ir laimes tema, tai jau atsiprasau, bet tai tikrai netinkamas elgesys. Iki jos kazkaip nebuvo sioje temoje tokiu nemaloniu pojuciu, nors visus musu nuomones skirtingos. Juk ir tu ne viskam pritari, bet kazkaip man idomu tave skaityti ir nekyla jokiu blogu pojuciu.
Satura, taip, avatare as pries tris metus, kai apie paleo dar net nezinojau. Bet prie ko cia paleo? As visada valgiau mesa ir megau, kad butu kazkiek riebaliuko. Ta prasme, zaliavalge/vegane, niekada ir nebuvau. Jau minejau, kad paleo man tiesiog pakoregavo mesos gaminima. Megau kepta mesa, apvoliota dziuveseliuose, dabar to nebedarau, tiesiog verdu ir tusinu, tai tikrai nemanau, kad nuo virtos mesos vietoj keptos, imsiu ir staiga susensiu anksciau laiko ir susiraukslesiu. Zalios mesos su kaulais as nevalgau.
Be to, nieko niekam nepersu per jega, tik dalinuosi savo pojuciais ir sveikatos gerejimu. Sitiek metu visas kunas buvo alergiskas, isdraskytas. SM nare man is Kauno siusdavo homeopatinius zirniukus, ir nieko gero. Dabar viskas sugije, nebesidraskau. Galvos oda irgi rimsta. As nesu bedarbe ar neturinti ka veikti. Tad jei sedziu ir dalinuosi savo pasikeitimais ir dziaugsmeliais, tai dar nereiskia, kad kazkam per jega persu savo mityba. Vien del to, kad mano poziuris butent toks, neturi teises kai kas vos ne viesai mane vadinti durne ar nesveiko proto.Norisi pasidalinti ir tiek. Gal kam patiks ir tiks. Juk rasau ir gaistu laika ne del to, kad neturiu ka veikti.
Net neturiu ką pasakyti
Labai prašau parodyti kur ir kada aš Jus arba ką nors vadinau tokiais epitetais, kuriuos Jūs išvardinot

Arba kur sakiau, kad dabar pasensit ir susiraukšlėsit?
Nežinau ar Jūsų čia toks įprastas bendravimas su visais, kurie sukritikuoja ką nors, ką Jūs dievinat ar čia mitybos poveikis, bet prašysiu moderatorės įvertinti šituos pasisakymus
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 22, 19:13)
rytorasa, gal kazkiek, bet juk aiskiai nepagarbiai rasoma buvo. Kam cia aiskinti, kad kazkas prarades sveika prota?
Zodziu, pastetas gavosi nuostabus, man labai patiko:) Aciu uz receptelius.
O Jūs visada manote, kad esate išvadinta durne, kai kažką kitą pavadina protingu?