QUOTE(cushy @ 2014 02 26, 08:00)
Nesuprantu jūsų logikos. Kodėl sūdyti lašiniai kas kita? Jie juk irgi žali. Jie pridruskinti ir priprieskuoniuoti natūraliai gamtoj randamais prieskoniais.
O vaisiai, kad ilgiau negestų ir iki mūsų atvažiuotų gražučiai, nežinom kokiom dujom apdoroti ir apipurkšti
Sūdyti lašinukai išties būdavo skanu, bet aš pažiūrėjau į viską per prizmę, o kas būtų jei nebūtų parduotuvių? druska? neturiu žalio supratimo kaip ją išgauti

apie daug produktų, jei ne parduotuvė, net nesugalvočiau kaip jie atsidaro

manau negali būti žmogui įgimtas maistas tas, kurio jis pats inkstinktyviai negali gauti...
aš valgau ir kitų produktų, ne tik vaisius jeigu ką ir nesakau nevalgyti to, ko nemoki pasidaryti, pati druskos įsiberiu į grikius ar ryžius...

tiesiog sakau, kad tai nėra mums natūralu

nu čia iš serijos, kai mergina brunetė, kuri dažo plaukus sako aš blondinė, nu ne, tu nesi blondinė, tu esi brunetė ir tiesiog dažai plaukus blondiniškai, bet natūraliai tu nesi blondinė...
voresta, beje praeitą kartą pamiršau atsakyti, nežinau ar tulžį tikrinau

dariausi kraujo tyrimus, plauko tyrimus, echoskopą darė visus organus apžiūrinėjo, tai čia ir tulžis turbūt už tą patį įėjo, jei echoskopu jį žiūrima... nelabai aš gaudausi šioje vietoje
Išmintinga, labai geras pastebėjimas

kai pievoje karvę matai seilės nesirenka gi

tada tu ją matai kaip karvę, o kai valgai tada jau karvės nematai, lieka tik jautiena
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 26, 10:25)
Ritutia, dar- retkarčiais pasidaryk seilių testą dėl candidos- ji mėgsta saldžiavalgius. Ryte atsikėlus reikia iš karto spjauti į stiklinę su vandeniu ir po 10-15 min pasižiūrėti, jei bus bus kas panašaus,reiškia- maitini candidą- turėsi problemų.
Kas čia dar per biesas

nebuvau apie tokį girdėjusi, pabandysiu
Jei nepatinka - nevalgykite, jei patinka - gardžiuokitės!