Įkraunama...
Įkraunama...

Atlyginimai (į rankas) didėja nuo liepos 1 d.

Mes mokam auklei 5lt uz valanda (gyvenam Vilniuje, sodu bendrijoje, aukle is tu paciu sodu). Ji tik su vaikuciu buna, valgyti negamina, kada nori gali namo pareiti, daznai tik iki 12 val dirba, buna, kad ir savo anukyte atsiveda. As tuo tik dziaugiuosi, mazyle su vaikais pabendrauja. Nesijauciu daug mokanti, nors paskaicius aukliu skyreli, gal taip ir pasirodys. Man keista, kad mamos is aukliu sitiek daug reikalauja, o kai kalba pakrypsta apie atlyginima, visos kad susiraukia ir visokius minusus aukliu pradeda vardyti ir ieskoti priezasties, kodel aukle nenusipelne daugiau uzdirbti...
Nekelsim mes savo auklei atlyginimo, apie tai net nekalbejome. Net nemanau, kad ji to tikisi. Pvz jei per menesi gaunasi atlyginimas 520 Lt, tai tuos 20 Lt reikia vos ne jega jai ikisti... Jei ji paprsytu daugiau, manau tikrai mokeciau. Labai gera auklyte, zuikyte ja labai myli, kodel tureciau mazai moketi?
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2006 06 16, 14:48)
Mane domina, kokios kainos Vilniuje valandinei auklei. Ar būna auklių, kurios prižiūrėtų mažiukus vaikiukus, pvz. 4 mėnesių.

o as vilniuj valandinei auklei moku 4lt ax.gif
yra aukliu, kurios priziuri naujagimius mirksiukas.gif
Atsakyti