Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (218 tema)!

[quote=zuika23,2013 10 21, 12:39]Pasidalinkit vaizdine medžiaga kaip atrodo tie kombiukai  blush2.gif

https://www.google.l...b...tml;615;461
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingava: 21 spalio 2013 - 12:48
QUOTE(zuika23 @ 2013 10 21, 13:05)
Pirmame temos psl parašyta kam ir kaip siųst. Tik laiškutyje nurodykit, kad imtų tik su -35 proc, nes būna kad kai kam netaiko nuolaidėlių  4u.gif

Aciu uz pagalba, bet kaip suprantu ta nuolaida yra kaip ir papildoma, nenurodyta puslapyje?
Atsakyti
Gal kas vertu demesio zaislu matet?
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 10 21, 09:54)
Aciu uz pagalba, bet kaip suprantu ta nuolaida yra kaip ir papildoma, nenurodyta puslapyje?

Taip taip smile.gif Yra prie sierros renkamų parašyta, kad -35 proc papildoma šiai dienai 4u.gif tik sakau kad priraštumėt jog imtų su ta nuolaida jūsų prekytę, nes būna kad kažkam negalioja nuolaida smile.gif Bent aš visada parašau, kad paskui nebūtų nesusipratimų blush2.gif
Atsakyti
[quote=Ingava,2013 10 21, 09:47]
[quote=zuika23,2013 10 21, 12:39]Pasidalinkit vaizdine medžiaga kaip atrodo tie kombiukai  blush2.gif

https://www.google.l...b...tml;615;461
[/quote]
Pažiūrėjau tai kokios nerealios wub.gif jei dar šiltos iš vis nerealu wub.gif bet kaina tai jo doh.gif vaikui pirkt tai labai brangu. O su nuolaidom kiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 21 spalio 2013 - 13:41
Sveikos,

Patarkit is kur geriausia pirkti Chanel kosmetika? Pudra, tusas ir pan.;/ 4u.gif
Atsakyti
reikia pagalbos ax.gif
noriu dzinsu is aeropostale, nesuprantu del dydziu,ka reiskia 6 ir 8 (medium), mano drabuziu dydis 38, ugis 174cm,nenoriu apsigauti,nes nesu pirkusi,kad nebutu per siauri ir per trumpi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalida500: 21 spalio 2013 - 13:59
QUOTE(ajjste @ 2013 10 21, 13:41)
Sveikos,

Patarkit is kur geriausia pirkti Chanel kosmetika? Pudra, tusas ir pan.;/  4u.gif

Saks arba chanel.com
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2013 10 21, 12:11)
Šios savaitės siunta keliaus dar pas mane,kita jau pas naują merginą.
Išduosiu paslaptį tongue.gif rajonas atsiėmimo nesikeis  biggrin.gif
kilka bus anapus ekrano tongue.gif Pašte siautės

Nu mergiukai jungiamės prie amazono batų,labai noriu pajamt 4u.gif  4u.gif

gal kokiu papildomu nuolaidu amazon ismete? kaip su bearpaw emma yra kas papildomai kaip ana syk? 4u.gif
Atsakyti
Kur merginos pirkote - perkate Mackage Liz striukes?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingava @ 2013 10 21, 08:43)
Tikriausiai Italijoje biggrin.gif  g.gif Preaejusiais metais labai norejau isigyti paltuka ar striuke, nes tikrai silti, bet taip nieko tinkamo ir neradau, netgi pacioje Italijoje, ju outlete nieko padoraus uz gera kaina nebuvo schmoll.gif

O kodel Italijoje? Siaip tai Moncler prancuzu brandas.
Atsakyti
Parduodamos VS gerybes.Jos pas mane smile.gif

Blizgesiukai.Kaina 20lt
user posted image

XS dydis.19lt
user posted image

Leggingsai.Dydis M regular.Kaina 40lt
Yra 2vnt
user posted image

Tommy Hilfiger megztukas.L dydis.Kaina 90lt
user posted image

Maikytes 4 metai.