Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpimas karštomis žirklėmis

QUOTE(Piccola @ 2015 02 24, 16:38)
Keliam temą smile.gif Pribrendau kirpimui karštomis žirklėmis, dabar ieškausi kur kokybiškai tai daro Vilniuje. Mano kirpėja kažkaip nusiteikusi prieš tokį kirpimą, sako kad gali pradėti skilinėti plaukučiai per visą ilgį, bet nusprendžiau vis dėl to išbandyti. Gal kuri galėtų pasidalinti šviežiais ispūdžiais bei atsiliepimais apie geras meistres?  4u.gif

Pati savę ir pakomentuosiu biggrin.gif Buvau VDG style salone, kirpo ne sruogelėmis, o galiukus plauko apačioje, nukirpo ganėtinai nemažai, kadangi iš to ilgio prasmės nebuvo. Rezultatu labai patenkinta, bet ar veiksmingas jis ir "daro savo" bus matyt. Sekantis kirpimas po 2 mėn, vėliau po 4 mėn. Visoms gražių, sveikų ir ilgų plaukų 4u.gif
P.S. Kaip pati meistrė sakė, termo kirpimas - ne panacėja. Reikia dar daug daug visko kad pasiekti maksimalų rezultatų. Logiška ax.gif
Atsakyti
O ar labai skiriasi efektas po kirpimo karštom ir paprastom žirklėm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 12, 11:07)

Po pirmo karto vargu ar bus labai pastebimas skirtumas. Po 3-4 kartų turėtų smile.gif
Mano atveju po pirmo karto bendras rezultatas, t.y. plovimas, kaukė, sušukavimas, kirpimas, kaip atrodė plaukai po šių procedūrų ir kokie švelnus jie buvo - thumbup.gif
Ir dabar palietus plaukų galiukus jaučių tarsi jie būtų storesni (nei buvo), fainas jausmas smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Žana ,,Grožio eksperte" (Vilniuje, Perkūnkiemyje). Kirpausi beveik prieš pusmetį ir tik prieš porą savaičių atsirado poreikis kirpti plaukus. Patiko, kad ji labai švelniai dirba, neskuba (kirpo maždaug 1,5val.)
Tiesa, kirpimas mano buvo paprastas - noriu išlyginti plaukų ilgį. Sakiau, kad gali kirpti kiek reikia, bet nukirpo vos porą cetimetrų (taip ir suprantu ar gera kirpėja lotuliukas.gif
Mano sužadėtinis irgi pradėjo ten kirpti plaukus - irgi labai patenkintas, jis mėgsta paprastas šukuosenas, bet nepadaro iš jo ,,kaimietuko bliūdeliu". Kitą savaitę vėl keliausiu. Kainos ten nesikandžioja, tik rasti gana sunku:)
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 12, 11:07)

Po kokiu 3-4 kartu matosi,kad galiukai atsigave,storesni tokie ir nebesisakoja visiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2015 03 12, 19:55)
Po kokiu 3-4 kartu matosi,kad galiukai atsigave,storesni tokie ir nebesisakoja visiskai  thumbup.gif

Kirpėja man paaiškino, kodėl tik po 3-4 kartų matosi (nes ne man vienai čia kažkokia mistika atrodo lotuliukas.gif
Esmė, kad per tiek maždaug kartų visi plaukai nukerpami, nes vieno kirpimo metu dalis tiesiog lieka nepaliesta. Mano plaukai, kadangi beveik visi vienodo ilgio, pajuto skirtumą ir po pirmojo karto. Šį kartą visgi nusikirpau paprastomis žirklėmis - darau eksperimentą. Rezulatus galėsiu parašyti:)
Atsakyti
Dar tik karta kirpausi karstomis zirklemis, bet esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Ilgai galvojau, kelis kartus keičiau nuomonę apie kirpimasi karštomis žirklėmis, tai nusprendžiau išbandyti. Žinoma plaukų tai nepakeis, bet mano yra šviesinti, sausi trupantys galiukai. Tai va, net po pirmo kirpimo pastebėjau kad nebetrupa/nelūžinėja galiukai, po mėnesio pertraukos vėl nuėjau apsikirpti 4u.gif
Idomumo dėlei, aš Klaipėdoje mokėjau 15 EUR, kiek kitur kainuoja toks kirpimas? 4u.gif
Ir dar žadu pasidaryti plaukų atkūrimo kaukę su Olaplex3, o gal vėliau ir su ta firma dažyti plaukus 4u.gif
Pas mus tai naujiena, todėl pakolkas tik skaitinėju užsienietiškus puslapius apie tą dažymo būdą 4u.gif
Būtu malonu, jeigu atsilieptu kas jau tai išbandė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2015 03 12, 19:21)
Man labai patiko Žana ,,Grožio eksperte" (Vilniuje, Perkūnkiemyje). Kirpausi beveik prieš pusmetį ir tik prieš porą savaičių atsirado poreikis kirpti plaukus. Patiko, kad ji labai švelniai dirba, neskuba (kirpo maždaug 1,5val.)
Tiesa, kirpimas mano buvo paprastas - noriu išlyginti plaukų ilgį. Sakiau, kad gali kirpti kiek reikia, bet nukirpo vos porą cetimetrų (taip ir suprantu ar gera kirpėja lotuliukas.gif 
Mano sužadėtinis irgi pradėjo ten kirpti plaukus - irgi labai patenkintas, jis mėgsta paprastas šukuosenas, bet nepadaro iš jo ,,kaimietuko bliūdeliu". Kitą savaitę vėl keliausiu. Kainos ten nesikandžioja, tik rasti gana sunku:)

Kiek kainavo tau sis kirpimas? Ar skirias kirpimas su paprastom zirklem ir su karstom?

As irgi noriu atsiauginti visus plaukus vieno ilgio..Nes dabar visa galva iskarpyta.

Ar kas kirpotes Lotoso ziede karstomis zirklemis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 24 liepos 2015 - 14:28
Sveikos,

gal kas kirposi karštomis žirklėmis Vilniuje pigiau nei už 30 eurų?
Atsakyti
Domintų atsiliepimai tų, kurios buvo kirptis karštom žirklėm išvardintose kirpyklose. Ar tenkino rezultatas? 4u.gif
Ar galbūt kas nors neseniai išbandėt kur nors kitur Kaune karštą kirpimą? 4u.gif

QUOTE(yoosi @ 2014 07 14, 11:08)
Kaunietes, kur kerpates karstomis zirklemis ir kokios kainos? Kerpuosi Ametistejoj

QUOTE(Aidos @ 2014 09 20, 11:52)
Merginos,Kaune yra kirpyklėlė tokia,nedidukė,priešais kavinę Pas Romano,raudonam pastete,Daukanto 17. Ten mačiau ir karštomis žirklėmis kerpa,gal kuri išbandėt?  smile.gif ar tiesiog buvot toje kirpykloje,kaip atsiliepimai?  rolleyes.gif

QUOTE(Rykute @ 2015 02 25, 22:36)
Kaune Renalda is grozio namai "Monro" kerpa karstom zirklem.

QUOTE(**Gin** @ 2015 03 11, 15:48)
Taip pat ir Junoroje kerpa karštom.smile.gif
Atsakyti
Laba diena, na nejaugi kaunietes nebesikerpa karstom zirklem, kad jokiu atsiliepimu ir ramu temoje? smile.gif labai labai reikia naujos kirpejos, nes senoji mano persirauste, pagelbekite verysad.gif
Atsakyti