Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Prašom, merginos, į sveikatą 4u.gif
Įdomu tik, kiek laiko siurbliukas robotukas dirba, kol išsiurbia partalpą g.gif . Nes jeigu irgi brūžinas 1 su viršum vienai patalpai - tai jau ačiū schmoll.gif . Per pusvalandį, ar dar greičiau, pati prabėgu su siurbliuku per visą namą cool.gif . Nenoriu kas ans man ūžintų galvą visą dieną doh.gif lotuliukas.gif .
Šiandien gausiu Brava 380 pabandymui clap.gif thumbup.gif . Vat tada ir parašysiu, kiek jis išplauna su tuom drėkinamu skudurėliu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 10:14)
Prašom, merginos, į sveikatą  4u.gif
Įdomu tik, kiek laiko siurbliukas robotukas dirba, kol išsiurbia partalpą g.gif . Nes jeigu irgi brūžinas 1 su viršum vienai patalpai - tai jau ačiū schmoll.gif . Per pusvalandį, ar dar greičiau, pati prabėgu su siurbliuku per visą namą cool.gif . Nenoriu kas ans man ūžintų galvą visą dieną doh.gif  lotuliukas.gif .
Šiandien gausiu Brava 380 pabandymui  clap.gif  thumbup.gif . Vat tada ir parašysiu, kiek jis išplauna su tuom drėkinamu skudurėliu  mirksiukas.gif .


na jūs greit prasisukat, aš tai 2-3 val duoduosi
Atsakyti
Matot, pas mane vienas aukštas - be jokių slenksčių, laiptų smile.gif .
Atsakyti
sveikos,

kreipiuosi i Samsung Navibot turetojas ax.gif musu Konsuelai kazko vis meta koda c01 g.gif gal kas turit tuos aliarmu kodus ir galit parasyti ka reiskia (as saviskius kazkur nugrudau doh.gif ) ax.gif as kazkaip manau gal akumuliatoriai jau, nes visgi trys metai jau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 31 spalio 2013 - 14:16
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 20, 09:59)
Kas naudojate Samsung Navibot siurbliuką:
- ar surenka smėliuką, dulkes palei sienų pakraščius?
- ar nepalieka po siurbimo ant grindų smėliuko ir pan.? na čia dėl to, kad jo siurbiamoji galia mažesnė nei Neato, tai įdomu kaip ta susiurbimo kokybė? ax.gif
- kokia jų priežiūra: tuos šepetukus tik nuvalyt po siurbimo ir šiukšles išpilt? ar dar ką nors reik daryti po kiekvieno siurbimo?

Surenka, jei pasiseka sekmingai lygiagreciai pravaziuoti palei siena. Kazkiek palieka, plaunant grindis pavienius kelis randu. Isvalyti sepetukus, kartais issukti juos laikanti varzta ir isvalyti viduje apsisukusius plaukus, isvalyti pagrindini sepeti.
QUOTE(neinzy @ 2013 10 31, 14:14)
sveikos,
kreipiuosi i Samsung Navibot turetojas  ax.gif musu Konsuelai kazko vis meta koda c01  g.gif gal kas turit tuos aliarmu kodus ir galit parasyti ka reiskia (as saviskius kazkur nugrudau  doh.gifax.gif  as kazkaip manau gal akumuliatoriai jau, nes visgi trys metai jau  g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 31, 14:44)


Super kaip operatyviai thumbup.gif ACIU 4u.gif

dabar skaitau ir kiek suprantu, tai turetu buti kazkas istrige prie pagrindinio sepecio g.gif bet kad konsuela po generalinio valymo- mb net atsukes ta sepeti buvo (pirma karta blush2.gif ).. tai gal priverze ji per stipriai g.gif einu ziureti, dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 10 31, 14:54)
Super kaip operatyviai  thumbup.gif ACIU  4u.gif

dabar skaitau ir kiek suprantu, tai turetu buti kazkas istrige prie pagrindinio sepecio  g.gif bet kad konsuela po generalinio valymo- mb net atsukes ta sepeti buvo (pirma karta  blush2.gif ).. tai gal priverze ji per stipriai  g.gif einu ziureti, dar karta aciu  4u.gif

Gal istatytas ne iki galo, pastriges. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 11:14)
Prašom, merginos, į sveikatą  4u.gif
Įdomu tik, kiek laiko siurbliukas robotukas dirba, kol išsiurbia partalpą g.gif . Nes jeigu irgi brūžinas 1 su viršum vienai patalpai - tai jau ačiū schmoll.gif . Per pusvalandį, ar dar greičiau, pati prabėgu su siurbliuku per visą namą cool.gif . Nenoriu kas ans man ūžintų galvą visą dieną doh.gif   lotuliukas.gif .
Šiandien gausiu Brava 380 pabandymui  clap.gif  thumbup.gif . Vat tada ir parašysiu, kiek jis išplauna su tuom drėkinamu skudurėliu  mirksiukas.gif .


Na, Juodai, dėkui Tau juodai už thumbup.gif fotoreportažą. Dabar galutinai nusprendžiau,kad to plaunančio ,,gyventojo"pas mane nebus. Lauksim kito fotoreportažo su Brava mirksiukas.gif

Pati turiu Samsung Navibot, tai neįsivaizduoju savo dienos be jo, kai namuose ne tik vaikas, bet dar ir keletas keturkojų augintinių. Dulkes, trupinius, plaukus, taip pat ir šunų plaukus renka puikiai, su smėliuku sunkiau, koridoriuje turiu pereiti su šluota. Siurbia labai tyliai (net televizoriaus nereikia pagarsinti kai dirba) ir greitai, valomo ploto yra apie 120 kv.m. na tai valandos nereikia, nors tiksliai nematavau ir pilnai užtenka vieno pakrovimo. Jau metai kaip turiu ir tikrai nenorėčiau su siurbliu pati brūžinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 31 spalio 2013 - 19:50
Sveikos,
dėka šio forumo aš apie robotus iš vis pirmą kart išgirdau ir va, jau metai kaip turiu ir Roombą ir Scoobą. Metai laiko, kaip namie netvarkau grindų, vienintelis dalykas- kartą per savaitę nuvalau dulkes ir išsiplaunu san mazgo prietaisus. Viskas. Na ir kas keletą mėnesių su paprastu siurbliu pereinu užstatytus kampus namie.
Roomba yra absoliutus gėris, tvarko man namus kasdien, suprogramuotas tam tikru laiku, kai nesame namie. Grįžtam, namai be jokių dulkių ar trupinių.
Kažkur rašė, kad pačios prasisiurbs.. siurbdavau ir aš pati, kasdien, po porą kart per dieną su siurbliu, nes mane tiesiog psichiškai veikia nešvarios grindys namie. Ir tik išsiurbi, dulkes sukelia siurblys, nes gi per vieną galą traukia, bet per kitą pučia. Tai sukelia viską.. kol baigi siurbt, dulkės grįžta atgal ant visų paviršių.. O Roomba tabletė sukasi palei žemę, todėl nepakelia visų dulkių aukštyn. Tas ypač pasijaučia ant tamsių paviršių, anksčiau nors ir kas 10min galima valyt.. Vaikai prabėga, katė ausį pasikrapšto ir telikas juodas jau apdulkėjęs doh.gif Tuo va tie robotai ir pranašesni už paprastą siurblį, nors daugiau tikrai nebenorėčiau gaišt laiko siurbdama.
Va apie scoobą, pritarčiau foto reportažo autorei… Ūžimas mane iš proto varė, bet palikdavau jį veikiantį ir eidavau darban. Balų didelių nebūdavo, bet jis toks puskvailis, su Roomba nepalyginsi. Siurblys niekad "neužsiparindavo" tarp baldų ar kėdžių kojų, o scooba ir užstringa ir kažkaip susipainioja savo trajektorijoj… Bet vistiek man jis buvo baisiai reikalingas, nė už ką nebenorėčiau plaut ir siurbt rankom grindų smile.gif
Tačiau… vėlgi dėka šių Jūsų pokalbių, sužinojau gi apie Bravą.. Ir ką sau manot? Jis jau pas mane. Gavau pabandymui, ir kai parsivežiau, po 10min buvo aišku, kad pirksiu net jei reiks paskutines kelnes už jį atiduot. Sauso valymo nebandžiau, man jo ir nereik, bet tas drėgnas valymas yra absoliutus gėris. Jei kasdien Roomba mano viską sutvarko, tai dar pravalyt su brava, viskas, daugiau nieko ir nebereik. Dirba tyliai tyliai. Va šiuo metu mano vaikai miega, o Brava plauna jų kambarį smile.gif Ir pas mane labai specifiniai baldai. daug kliūčių jam užstrigt ir susipainiot, neberast palindus kaip išlyst atgal- nė kart nesuklydo, išplauna visus kampus po kelis kart, nepalieka kažkurio užkaborio mažiau aplankyto. Priežiūra minimali, šluostę jei tingi rankom plaut, galima ir skalbėnkėn įmest. Žodžiu, lenkiu galvą tai, kuri užrodė tą Roombą. Scoobą teks perleisti, o Roomba ir Brava- tobulas derinys, kuris turi būti kiekvienuose namuose, kas mėgsta tvarką ir švarą ir kam gaila laiko švaistyti namų tvarkymui.
Šveist pridžiūvusių grindų neatšveis nė vienas robotas. Arba Brava tikrai trupinių ir dulkių nesurinks, bet jei yra Roomba, kuri viską surenka, tai Bravos dar drėgnas ir kruopštus peršluostymas- yra idealu. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be šių robotų ir gaila laiko, kurį išvaisčiau per tiek metų tvarkydama namus.
Dabar taupysiu litus ir dovanosiu mamai tokius pagalbininkus, nes gaila žiūrėt kaip vargsta kasdien tvarkydama, bet toli gražu, tokios tvarkos pas ją niekad nebūna. Nustebtumėt pamačiusios, kiek Roomba surenka po to, kai pati namus prasiurbiau.. Neįtikėtina. Ir siurbia dabar man jis kasdien, bet vis prirenka ir prirenka dulkių, trupinukų.. Atrodo švariai gyvenam, nesuvokiu iš kur. Tiesą sakant, net oras kai išsiurbia Roomba tampa švaresnis, ypač tas pasijaučia, jei uždarai duris, išsiurbi mažesnį kambarį, įėjus būna tiesiog gera kvėpuoti.
Žodžiu, merginos, kas dar svarstote, paimkite pasibandymui, bent man be problemų net į namus atvežė, viską paaiškino, pirkau "Irobot.lt" parduotuvėj.. Nuoširdžiai siūlau visoms, nes tiesiog tiek laiko prarandate, o rezultatas niekad nebus toks, koks būna kai robotai tvarko kasdien ar po du kart per dien namus , nebent vergausit švarai ir tvarkysitės pačios po kelis kart dienoje schmoll.gif .
Atsisakyčiau jau geriau kokios indaplovės, jei kas lieptų, bet robotų- nė už ką. cool.gif
Tikiu šviesia ateitim ir labai laukiu, kada protingos galvos sukurs drabužius lyginantį laugh.gif tai dar vienas darbas, kuris turi būt išbrauktas iš gyvenimo pareigų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 31 spalio 2013 - 22:58
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 31, 23:53)
Tačiau… vėlgi dėka šių Jūsų pokalbių, sužinojau gi apie Bravą.. Ir ką sau manot? Jis jau pas mane. Gavau pabandymui, ir kai parsivežiau, po 10min buvo aišku, kad pirksiu net jei reiks paskutines kelnes už jį atiduot. Sauso valymo nebandžiau, man jo ir nereik, bet tas drėgnas valymas yra absoliutus gėris.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Visiškai sutinku su tuom ką parašėte smile.gif . Su viskuom, ne tik su citata - labai tiksli informatyvi nuomonė thumbup.gif .
Bandau dabar Braava 380 (galbūt Jūs prieš mane jį bandėte unsure.gif ) - va šits man patinka wub.gif . Parsivežiau šiandien apie 8 val vakaro ir dirbo man jis beveik iki 12-tos bigsmile.gif. Daugiau nei pusę namų išvalė vienu pakrovimu. Šluosto grindis puikiai, kai baigia, šiuostė būna vis dar drėgna dėka mažos talpos su vandeniu, kuri nuolat ją drėkina thumbup.gif . Nesimato jokių ruožų schmoll.gif - mano grindys tokios pretenzingos, kai plaunu pati tai matosi ruožai, ir nors jie išdžiūvus grindims dingsta, vistiek nervina labai. Braava 380 turi drėgmės tiek kiek reikia, beveik vaikščioti paskui jį gali - nesipėduoja (tą dar patikrinsiu rytoj dienos šviesoje). Laaabai patinka jo protingas judėjimas patalpoje. Išvalo ir sustoja toj vietoj, kur pradėjo darbą. Nesibrūžina be reikalo. Tylutėlis smile.gif .
Žinot ką, jau galvoju, kad ir man jo reikia bigsmile.gif.
Dėl roboto siurblio dar pagalvosiu. Kol kas man jo lyg ir nereikia... Bet jei kada sugalvosiu pabandyt, žiūrėk ir patiks unsure.gif ....
Ar labai garsiai burzgia Roomba?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 01, 01:24)

Bandau dabar Braava 380 (galbūt Jūs prieš mane jį bandėte unsure.gif )

Dėl roboto siurblio dar pagalvosiu. Kol kas man jo lyg ir nereikia... Bet jei kada sugalvosiu pabandyt, žiūrėk ir patiks  unsure.gif ....
Ar labai garsiai burzgia Roomba?


Irgi iš irobot.lt perkate? cool.gif jei taip, tada jo, aš bandžiau praeitą savaitgalį, bet gal jie ten kelis turi..

kaip burzgia roomba, Jums jokio skirtumo, nes jis toks protingas, kad turi laikmatį. Mes jį suprogramuojame taip, kad mums išėjus, jis darbo dienomis 11 val pradėtų tvarkyti namus. Savaitgaliais patys pasileidžiam tada, kai nusprendžiam ar išeinam kur. Šiaip dirba gal perpus tyliau nei Scooba, tačiau mane vistiek nervintų monotoniškas garsas. Todėl tas timeris, kuris jame įdiegtas yra tikras stebuklas. Grįžti namo, viskas švaru, prie padų joks trupinukas nelimpa, vaikai iš po lovų irgi dulkių kamuolių neištraukia doh.gif lotuliukas.gif Sakau, kad pas mus su liežuviu gali po lova lyžtelt- visur švaru švaru cool.gif Aš kartais ir po du kart Roombą paleidžiu, lai dirba, o man kas? smile.gif Ar vaikai jei pasiautėja gerokai namie su kamuoliais ar kažkuo, tai perleidžiu jiems kambary prieš miegą, kad ir oras grynas būtų ir švaru visur. Gali galvoti, kad tie, kas daro prezentacijas namie reklamines, pridaro visokių fokusų kaip apgaut žmogų, kaip pripilt purvino vandens ala po plovimo, kad parodyt pirkėjui, gal kokį dulkių gniutulą nematant į siurblio filtrą įkiša, nežinau. Bet kai aš, pedantė, savo namuose, viena pati, be jokių pardavėjų kasdien leisdama vis išpurtau iš siurblio po bumbulą dulkių-trupinių-žemių mišinio, tai man iškilo klausimas, kuo mes tada iki šiol kvėpavom ir kas dėjosi ant grindų, nors aš kruopščiai kasdien ir plaudavau ir siurbdavau blink.gif Juk man į siurblį niekas tų šiukšlių neįdeda, jas surenka mano siurblys, mano namuose blink.gif Žodžiu, nežinau kiek kart reiktų tvarkyt namus, kad palaikyti tokią švarą, ką daro robotai.
Pradžioj maniau, kad užknis rankiot daiktus, kad siurbliui nebūtų kliūčių… bet kažkaip labai greit atsirado toks refleksas, išeinam iš namų ir surenka vaikai savo žaislus, pakeliam jei kas ne savo vietoj, no problem smile.gif Ir vaikai susitvarko, ba gąsdinu, kad siublys susiurbs išmėtytus žaislus, kol žaidžia, ok, bet pažaidus visad susitvarko, bijo siurblio laugh.gif Pvz anksčiau mane imdavo nervas, kai vaikai su kokiais pledais palapines statydavo ar siautėdavo, tuoj visi namai nugula dulkėmis.. bet tai negi drausi žaist.. ir eidavau paskui, su šluotom ir pikta buvau, kaip tikra ragana. ax.gif O dabar nebesiparinu anei kiek.
Merginos, nežinau apie kitus siurblius, jų gal visokių yra, bet kad Jums jų reikia- faktas, tik ne visos dar tą žinote. Pasitaupyčiau, nepirkčiau batų naujų ar dar kažko ir susikaupčiau tai investicijai. Nes tai investicija ne tik į namų gryną orą, švarą, bet ir į Jūsų turiningesnį laiką nei namų gramdymas su šluotomis.

P.S. Man niekas nieko nemokėjo, nedirbu robotų pardavėja ir jokio intereso neturiu. Tai tik nuoširdus patarimas mums visoms, nes tik šio forumo dėka iš vis apie robotus sužinojau, tad jaučiuosi skolinga atiduoti duoklę ir papasakoti savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 01, 10:28)
Irgi iš irobot.lt perkate? cool.gif jei taip, tada jo, aš bandžiau praeitą savaitgalį, bet gal jie ten kelis turi..
kaip burzgia roomba, Jums jokio skirtumo, nes jis toks protingas, kad turi laikmatį.

O koki modeli turite ir koks pas jus plotas? Tai kaip supratau, kad susiurbtu ir isplautu grindis reikia dvieju robotu, taip g.gif
Gal domejotes tokiu modeliu, tai cia su vienu irenginiu galima viska atlikti, ar ne?
http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/
As pati irgi domiuosi sitais pagalbininkais, plotas pas mane 160 m2. Dar sakykite, kaip su uzuolaidom, jas reikia sukelti, jeigu uzuolaidos pasiutos taip, kad gula ant grindu?
O apie lyginima tai tikrai teisingai parasete... As dabar susidomejau sia lyginimo sistema http://www.stokker.l...ema-si-2-600-cb
Gal bent kiek palengvintu, ka manote, nors cia jau i kita tema ax.gif
Atsakyti