Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 10 21, 07:47)
labas rytas  4u.gif
Sveika sugryzus  4u.gif

sveikute,
man irgi pas Jumis smagiau nei ten kur geriau nebut, bet privalai but

QUOTE(Evameda1 @ 2013 10 21, 08:18)
Ingut,  smagu matyt 4u.gif
Norejau paklausti, jeigu Ideeli atsiunte Lauretai ne ta sukneles dydi, ar yra tikimybe, kad jie pakeis ta dydi i reikiama, ar cia jau be sansu g.gif taip sirdi skauda del tos sukneles, Laureta parase, kad atejo M dydis vietoj S verysad.gif

4u.gif
ideeli tai isparduotuve, jei atsiunte ne ta dydi, nezinia ar tures i ka pakeisti.
jei dar Laureta grazinimo nepadare parasykit lai pamatuoja - gal tiks, nes dizaineriu rubai atitinka arba mazinti juk daugumoj... pamatuotu krutine,liemeni(klubai tokiam modeliukui manau netaip svarbu ir zinosite ka daryti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 21, 09:26)

ideeli tai isparduotuve, jei atsiunte ne ta dydi, nezinia ar tures i ka pakeisti.
jei dar Laureta grazinimo nepadare parasykit lai pamatuoja  - gal tiks, nes dizaineriu rubai  atitinka arba mazinti juk daugumoj... pamatuotu krutine,liemeni(klubai tokiam modeliukui manau  netaip svarbu ir zinosite ka daryti)  4u.gif

Dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Labas wub.gif smile.gif
Atsakyti
evameda tikrai geriausia kad ismatuotu man yra teke gauti suknele ir ne viena su etikete sumaisyta rase L o pgl ismatavimus na s ne didesnis ir atv.
kai preke brangesne ir galima grazinti kaip kad ideeli ir kt stores tai geriau deti prierasa matuoti - ir ramu bus net jei ateina kaip ir teisinga etikete
Papildyta:
rapojuk wub.gif

mergytes patarkite ka mamai 55m proga padovanoti? ji eilini syk uzsispyrus kad nieko jai nereik, kremu nenaudoja, kvepalus neseniai dovanojau... kazka reik einamo bet ne buiciai ir nesumastau is vis
Atsakyti
Evameda1,čia gal malandrino megzta gražuolė wub.gif tokią megztą tai išmatuot labai sunku unsure.gif
Inguže,kaip gyvenimas mirksiukas.gif ?Pailsėjai nuo mūsų biggrin.gif ?Pabėgai savos chebros neįspėjus,o mes čia vos ne verkiam kas tau ten atsitiko doh.gif Laureta tik nuramino,kad viskas ok 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 10 20, 17:23)
O vidus siu batu avikailis?

atsiprasau suklaidinau verysad.gif pasirodo ne avikailis o vilna, vaizdas atrodo kaip avikailis bet as siaip netaip dasikasiau iki pagrindo pasirodo kad klydau blush2.gif tie is zulily tai buvo tikrai 100% avikailis uztai ir del siu buvau rami ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Sveika sugrizusi, Ingute 4u.gif

Patarkite , kokia silta 2 daliu pizama maziuj imti ziemai is carters?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 21, 09:36)
evameda    tikrai  geriausia kad ismatuotu  man yra  teke gauti suknele ir ne viena su etikete sumaisyta  rase L  o pgl ismatavimus  na s ne didesnis ir atv.
kai preke brangesne  ir galima grazinti kaip kad ideeli ir kt stores  tai  geriau  deti prierasa matuoti - ir ramu bus  net jei ateina kaip ir  teisinga etikete
Papildyta:
rapojuk  wub.gif

mergytes patarkite ka mamai 55m proga padovanoti?  ji eilini syk uzsispyrus kad nieko jai nereik, kremu nenaudoja, kvepalus neseniai dovanojau... kazka reik  einamo bet ne buiciai ir nesumastau is vis

Parasiau Lauretai, gal pamatuos 4u.gif
Mamai galima grazu kasmyrini salika, graziu maciau Bluefly 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2013 10 21, 09:39)
Evameda1,čia gal malandrino megzta gražuolė  wub.gif tokią megztą tai išmatuot labai sunku  unsure.gif

Cia Red Valentino buvo wub.gif ismatuoti ten bus lengva nes virsus aptemptas, kaip bodis 4u.gif Dabar sedziu ir galvoju, kad beige spalvos jie tik S ir XL dydzius turejo, tai is kur ta M istrauke g.gif
Atsakyti
Evameda todel ir mastau reik matuot nes M nebuvo is vis pasiulymo tokio smile.gif

rapoja pas mane viskas gerai, vyro mociute reikejo laidoti tai zinai.. dar kaime, mama butu nesusitvarkius viena
( t/y uosviene).

Mamukai noriu pasiulyti netikusius Jcrew grozius smile.gif jie pas mane jau

Jcrew Jackie kardiganas nedidintas S
Fresh mint spalvike
user posted image
90lt
krutine41x2
ilgis nuo pazastuko 36
rankove nuo pazastuko 35
66 medvilne+29 neilonas+5 spandexas

Factory kardiganas M
RETRO LEMON spalvike
55lt
user posted image
100proc medvilne
krutine 45x2
ilgis nuo pazsastuko 38
rankove nuo pazastuko 34

Vyriska smegstukas
Jcrew COTTON-CASHMERE V-NECK SWEATER
M dydis
spalva HTHR PINE
78lt
krutine 56x2
ilgis nuo pazastuko 44
rankove nuo pazastuko 57
95% medvilne
user posted image
spalvike tokia
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 10 21, 08:49)
Cia Red Valentino buvo wub.gif ismatuoti ten bus lengva nes virsus aptemptas, kaip bodis 4u.gif Dabar sedziu ir galvoju, kad beige spalvos jie tik S ir XL dydzius turejo, tai is kur ta M istrauke g.gif

Ai tiksliai valentino doh.gif man tai sunku matuot ,kai tempiasi ir sunku suprast ant kiek išsitempia ir koks apsitempimas gražesnis realiai unsure.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 21, 08:53)
rapoja pas mane viskas gerai, vyro mociute  reikejo laidoti tai  zinai.. dar kaime,  mama butu nesusitvarkius viena
( t/y uosviene).

ai,tokie nekokie rūpesčiai 4u.gif ....

Dėl dovanos ,tai tos moterys tokios skirtingos g.gif biggrin.gif Vienoms tinka viskas,kitoms netinka,nes nenaudos,nepasipuoš ir pan g.gif Trečios viską turi doh.gif Pvz žurnalo metinė prenumerata (mano mamai patiktų ) ax.gif Kaip priedas bent jau,jei netinka drabužiai,papuošalai,lovatiesė,virtuvės rakandai,chalatas ir tt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 spalio 2013 - 08:05
va va kad ne poilsis bet istisai ant koju ir dar saltyje...

as masciau apie prenumerata bet kaledom planavau kas met padarau bendra tevam tokia prenumerata... plius smulkmenele pridedu asmeniskai.. bet gal koki grynai jai zurnala.. reik pasiziureti ka siulo smile.gif
Atsakyti
Gal parinktumėt ? - http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti