Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(analat @ 2013 10 21, 10:51)
Pabandykite nuo slogos NASONEX nepigu vaistine kainuoja apie 55 lt bet padeda 4u.gif

na šiaip jis vyresniems skirtas g.gif aš jį sau prieš kelias dienas dar purškiau. nesakyčiau kad stebuklas. vaikučiams dabar gali atsirast slogytė nuo šildomų patalpų, nes per naktį išdžiūva nosytė ir sulenda visi virusai ir mikrobai. Padrėkint nosytę gal reiktų. Yra toks Rinopanteinas aliejukas, sutepa nosiuką.
Papildyta:
QUOTE(mirgute @ 2013 10 21, 10:55)
Na mums nasonex tik prie alergines slogos pavasari arba nuo rimto sinusito leidzia purksti
Tai manau, kad nereiktu juo piknaudziauti, kai tik paprasta sloga

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingut sveikute bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif

Taip laukiau pirmadienio , kada tu jau grizi i seima pas mus 4u.gif 4u.gif biggrin.gif blush2.gif

Tikiuosi nesusirgsi, nes skaiciau, kad ant salcio daug buvai. 4u.gif

As va lepunele, penktadieni namus kuopiausi- grindis ploviau, dulkes valiausi ir va sugebejau susirgti doh.gif

Nemiegu jau antra naktis. visa kuna skauda, drebulys. sloga, gerkle skauda - vienu zodziu doh.gif doh.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif Inga, kada Gymbore jamsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 21, 11:00)
Ingut sveikute  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Taip laukiau pirmadienio , kada tu jau grizi i seima pas mus 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Tikiuosi nesusirgsi, nes skaiciau, kad ant salcio daug buvai.  4u.gif

As va lepunele, penktadieni namus kuopiausi- grindis ploviau, dulkes valiausi ir va sugebejau susirgti  doh.gif

Nemiegu jau antra naktis. visa kuna skauda, drebulys. sloga, gerkle skauda - vienu zodziu  doh.gif  doh.gif

troliuk wub.gif

tau sirgt negalima unsure.gif daug gerk arbatu siltu, matyt perpute kazkur .. nors tokie orai tai aplink vien ligeles 4u.gif

Diancyk gymboree imsiu 15h su - 20%
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2013 10 21, 10:55)
Na mums nasonex tik prie alergines slogos pavasari arba nuo rimto sinusito leidzia purksti
Tai manau, kad nereiktu juo piknaudziauti, kai tik paprasta sloga

as irgi paskaičiau, kad čia daugiau alerginei. nu nelabai norečiau tokio tada, noriu umcos biggrin.gif
Atsakyti
zulily labai reiktu dar keliu mergyciu ir paimciau,naktinuku yra gerom kainom
http://www.zulily.co...p;tab=new-today
Atsakyti
Sveika sugrizus, Ingute 4u.gif
Atejau padekot uz batelius. Nu nerealus wub.gif wub.gif wub.gif Inga, tikiuosi taviskiai tau tiko mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 21, 07:02)
troliuk  wub.gif

tau sirgt negalima  unsure.gif daug gerk arbatu siltu,  matyt  perpute kazkur .. nors tokie  orai tai    aplink vien  ligeles  4u.gif

Aga negalima. bet ka daryt biggrin.gif

reik eiti i pasta, dar maza siuntinuka issiusti. paskiau mergaite pergyvens ax.gif ax.gif

Na tikiuosi smarkiai neisisirgsiu 4u.gif
Papildyta:
Beje merginos rekomenduokite koki gera plauku dziovintuva. mano penktadieni va sudege doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 10 21, 11:12)
Sveika sugrizus, Ingute 4u.gif
Atejau padekot uz batelius. Nu nerealus wub.gif  wub.gif  wub.gif Inga, tikiuosi taviskiai tau tiko mirksiukas.gif
user posted image

sveikute
mano 9.5 zinai ant ribos bet jie siaurai pedai nes man kazkaip nepatogus blush-anim-cl.gif sesei idejau pasimatuoti turi kai susitiksim nes man per ta linki paduke kazkaip negraziai blush2.gif
QUOTE(troliuke @ 2013 10 21, 11:12)
Aga negalima. bet ka daryt  biggrin.gif

reik eiti i pasta, dar maza siuntinuka issiusti. paskiau mergaite pergyvens  ax.gif  ax.gif

Na tikiuosi smarkiai neisisirgsiu  4u.gif

4u.gif nesirk saugok save nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Panikes,

a niekam nereik Vivo per lei kremuku, vel po 7,50 usd. Man reik dovanu 1 dezutes... o cia reik pirkt 4 vnt.

http://www.amazon.co...ds=vivo per lei
Atsakyti
JMD galima pakooperuoti bigsmile.gif

ar grazi suknele sudetis patinka mastau kazi i 40 ilisiu blush-anim-cl.gif
http://www.zulily.co...dress...=4&e=1
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 21, 10:17)
sveikute
mano 9.5  zinai  ant ribos bet jie siaurai pedai  nes man kazkaip nepatogus blush-anim-cl.gif  sesei idejau  pasimatuoti turi kai susitiksim  nes man per ta linki  paduke kazkaip negraziai  blush2.gif

Mano 9 (nesioju 39), tai man taip lyg ir kaip tik. Per ta neuzdengta sona lauk nekrentu. Tokie apspausti jie man, bet didesnis dydis turbut ne taip stabiliai ant kojos laikytusi. Be to su tuo paminkstintu padu kazkaip labai patogu. Zodziu dziaugiuosi labai ir sakau didelis ACIU aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti