Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Purkelis @ 2013 10 20, 19:06)
Mergytes ka nors is kosmetikos renkat ?

Galime rinkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 10 20, 08:41)
Taure o tu batus nesioji su medvilnine kojinyte ar su ta plona pėdkelninio tipo?
Mastau koki dydi imti su 24,8 cm g.gif
Nesioju tik su medvilnine kojinyte batus g.gif
http://www1.macys.co.....0womens shoes

matavausi ir planuoju nesioti su plonom medvilnine kojinem.

Mergaites, dar truksta 1 poros batu pirkti is Macys.com su akcija -30%
Taip pat reikia prisijungianciu pirkti Macys.com su kodu TXTCLB (toms prekems, kurioms negalioja kiti siuo metu duodami ju kodai
4u.gif
Papildyta:
tuoj imesiu levis.com duoda nuolaidas, free ship
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri klaipėdietė pirko Bearpaw 6 dydį ir galėtų man leisti pasimatuot? blush2.gif blush2.gif ax.gif
user posted image
Pati turiu 7, kaip ir geri, bet šiek tiek smukčioja nuo kulno, manau, kad geriau būtų 6 dydis. Tai pasimetus esu, parduoti nesinori, bet turbūt teks, biški prasitampys ir kris nuo kojos turbūt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 10 20, 17:51)
Taip pat reikia prisijungianciu pirkti Macys.com su kodu TXTCLB (toms prekems, kurioms negalioja kiti siuo metu duodami ju kodai
4u.gif
Papildyta:

Aš tuoj pažiūrėsiu ko ten gero yra.O nuo matomos kainos dar 30% numest? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 10 20, 18:51)
4u.gif
Papildyta:

Liux, tuomet siunciu uzsakyma.
Dar klausimas, jei mano koja 24.8cm, tai ar imti US7.5 ar geriau vistik US8 ? g.gif

QUOTE(Dolita @ 2013 10 20, 18:58)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri klaipėdietė pirko Bearpaw 6 dydį ir galėtų man leisti pasimatuot?  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif
user posted image
Pati turiu 7, kaip ir geri, bet šiek tiek smukčioja nuo kulno, manau, kad geriau būtų 6 dydis. Tai pasimetus esu, parduoti nesinori, bet turbūt teks, biški prasitampys ir kris nuo kojos turbūt unsure.gif

Netiks US7, issimins kailiukas prades smukcioti unsure.gif
Papildyta:
6 PMGaila dar ilgai reikes laukti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 20 spalio 2013 - 18:22
Junkites saksfifthavenue.com 4u.gif
Papildyta:
MYG, labai noreciau jums duoti tikslu atsakyma del batuku, bet as nezinau, lygiai kaip ir jus verysad.gif
Atsakyti
Tauryte, o HM issiunte striukytes, kur uzsakinejome praeita savaitgali? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 10 20, 19:26)
Junkites saksfifthavenue.com  4u.gif
Papildyta:
MYG, labai noreciau jums duoti tikslu atsakyma del batuku, bet as nezinau, lygiai kaip ir jus  verysad.gif

Nu ir gerai imu 8 dydi, geriau vos vos didesni, nei kad per mazi cool.gif
Aciu uz kantrybe su manim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 10 20, 19:22)
Dar klausimas, jei mano koja 24.8cm, tai ar imti US7.5 ar geriau vistik US8 ? g.gif
Netiks US7, issimins kailiukas prades smukcioti unsure.gif

QUOTE(MYG @ 2013 10 20, 19:55)
Nu ir gerai imu 8 dydi, geriau vos vos didesni, nei kad per mazi  cool.gif
Aciu uz kantrybe su manim  blush2.gif

Su 26 cm pasiemiau 9, na ir lauksiu, tikedamasi kad bus geri blush2.gif. Kad ir visiskai pagal cm pedos butu vienodos, gi ir tada nezinia ar toks pat dydis butu gerai. Matuojam pedos ilgi, o kur plotis, skliautas, visokie "kauliukai" ir panasus individualumai. Taip kad, kazkiek lieka loterija. Bus geri mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 10 20, 20:14)
Su 26 cm pasiemiau 9, na ir lauksiu, tikedamasi kad bus geri blush2.gif. Kad ir visiskai pagal cm pedos butu vienodos, gi ir tada nezinia ar toks pat dydis butu gerai. Matuojam pedos ilgi, o kur plotis, skliautas, visokie "kauliukai" ir panasus individualumai. Taip kad, kazkiek lieka loterija. Bus geri mirksiukas.gif.

Su 25,5 cm TH balerinas turiu 9, idealu 4u.gif
Atsakyti

Parduodama:

berniukiski batai
http://www.famousfoo...Whitefield.aspx juodus, 5 youth dydis, kaina 130lt, rasyti email taure212@gmail.com

Prisijunkite 4u.gif
Uniformadvantage
CalvinKlein
Dancewearsolutions
Forever21
Drjays
Gilt
Tanforless
Herroom
Disney kodukas MAGIC25 nedaug truksta iki freeship
Cabelas
Hautelook
Finishline
Vitacost
Ruelala
Saksfifthavenue kodukas FRNFAM prisijunkite
AX
shopmattel
Crazy8 -20%
Sierratradingpost
CoachFactory
Boscovs
OldNavy
Tennis Warehouse
ChildrensPlace
Sliceofnature truksta iki freeship
Macys -20% UWS
RL
AE
4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif
Temos išparduotuvė
4u.gif

Sliceofnature truksta iki freeship rolleyes.gif
user posted image

Parduodama :
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG juodas, dydis 16 , kaina 120lt viso. Randasi Lietuvoje, Vilniuje

HM 2-4 dydis
http://www.hm.com/us...article=16254-A spalva dark blue, kaina 55lt. Randasi Lietuvoje, Vilniuje

Atsakyti
o Amazone batams yra kazkokia nuolaida ane? 25 proc? jauciu man reikia tu beaprow mazesnio dydzio g.gif imciau jei nuolaida yra ax.gif
Atsakyti