Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gied @ 2013 10 24, 08:33)
Junkites prie Gymboree, nemazos nuolaidos, ypac saguciams  drinks_cheers.gif

super smile.gif Einu krepsiuka deti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2013 10 24, 10:52)
Na va, žvakių užsipirkome thumbup.gif

Proksi, tai kurią išsirinkote? bigsmile.gif

Isiunciau ta su medziu, bet negavau patvirtinimo, kad nupirkta g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 10 24, 09:38)
bus šiandien po pietų  tongue.gif dar man durų neverskit  biggrin.gif

ar spėjau pažaliuoti? Vakar vakare mokėjau, vis tikėjausi dar bienos sąskaitos sulaukti biggrin.gif

QUOTE(proksi @ 2013 10 24, 10:04)
Isiunciau ta su medziu, bet negavau patvirtinimo, kad nupirkta  g.gif

Prisikroviau ir aš tik va vis delsiu, nes nelabai susikaičiuoju kiek maždaug ta viena žvakė kainuos finale g.gif
Gal kas pasiskaičiqavote? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(MYG @ 2013 10 24, 10:14)
ar spėjau pažaliuoti? Vakar vakare mokėjau, vis tikėjausi dar bienos sąskaitos sulaukti biggrin.gif

nežinau dar smile.gif
Atsakyti
Siandienhttp://www.famousfootwear.com/ avalynei taiko papildoma 30% off. kodukas-FFSHARE30

Kam vis dar reikia BEARPAW, yra ir ju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 10 24, 09:38)
bus šiandien po pietų  tongue.gif dar man durų neverskit  biggrin.gif

Gerai, bet ryt tikrai versiu, jei galima apie 14.30-15.00 gerai? Po darbų 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jeee vyras su dovana bus smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 24, 10:04)
Isiunciau ta su medziu, bet negavau patvirtinimo, kad nupirkta  g.gif

Gal nebuvo su kuo poruoti, o ir daugiau parinkus mažesnis ship gaunasi wink.gif
QUOTE(MYG @ 2013 10 24, 10:14)

Prisikroviau ir aš tik va vis delsiu, nes nelabai susikaičiuoju kiek maždaug ta viena žvakė kainuos finale  g.gif
Gal kas pasiskaičiqavote? blush2.gif

Orientacinę tik galite, nes ship yra ir kintantis kiek mačiau, priklauso kiek perkančių, o kaip merginos sakė sveria 700g tikrai viena. O dar kaži tax yra? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2013 10 24, 11:36)
Gal nebuvo su kuo poruoti, o ir daugiau parinkus mažesnis ship gaunasi wink.gif

tai, kad buvo mes kartu su podruzke issiuntem, i viena ir as viena, parasem, kad suporuotu tongue.gif
Atsakyti
Mergaites, uzrodykit zaislu pardziu...kazkada buvau radus papigiai tu barbiu undineliu, baisus poreikis (kur nebus, kai reklama per telika istisai varo doh.gif ), pas mus jos apie 70lt, o kazkur buvau uzmacius po 6$ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 10 24, 10:47)
Mergaites, uzrodykit zaislu pardziu...kazkada buvau radus papigiai tu barbiu undineliu, baisus poreikis (kur nebus, kai reklama per telika istisai varo doh.gif ), pas mus jos apie 70lt, o kazkur buvau uzmacius po 6$ blush2.gif

VoJAzau, šito ššš ir man reikia biggrin.gif , dukra po egle užsiprašė biggrin.gif. paryškinu Jūsų tekstą, kad nesikartot biggrin.gif
Atsakyti
LOFT - 50% off ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 10 24, 10:50)
VoJAzau, šito ššš ir man reikia  biggrin.gif , dukra po egle užsiprašė biggrin.gif. paryškinu Jūsų tekstą, kad nesikartot biggrin.gif

Aš ir jamčiau tokių doh.gif ax.gif
Atsakyti