Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Tiesa, prisimenu, kad 24 men ilgis visas kombio 80cm, 18 men 77cm gal 4u.gif
Atsakyti
mergaites,ar greit imsit RL ? nes dydžiai dingsta žaibiškai verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 10 23, 21:53)
Maniske 98 nesioja dar 3T, pavasariui jau reiks didesnes. Dabar 3 metai 3men
Nes mano sarkute jau antri metai 3T dydi nesioja.
Jums, Jei striuke siauresne tai net 5T tiks, atlenku rankovytes. Aisku jei kalba apie pavasarine, pukines neuzlenksi biggrin.gif

Pukine ziuriu g.gif suknyciu turim 4T, tai tokios jau tik tik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 10 23, 21:08)
mergaites,ar greit imsit RL ? nes dydžiai dingsta žaibiškai  verysad.gif  ax.gif

Ka ten gero randi? ax.gif Man Denim & suply nepatiko, kelieniai dzinsu issimusdavo iskart. Nebent nevisu modeliai? g.gif
Atsakyti
o koki dydi siulytumet sitos striukytes? smile.gif http://www.ralphlaur...rentPage=family musu ugis 110 ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2013 10 23, 21:39)

Gal kiek pades, va foto 18 dydis, is ilgio dar iglas gerokai, o rankoves kaip tik. Keistas jo pasiuvimas, nzn, galejau geriau TNF imti g.gif
user posted image
Atsakyti
Ar turit Saks kokį nors koduką?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 10 23, 22:20)
galejau geriau TNF imti g.gif

neeee blush2.gif cool.gif lotuliukas.gif graziai taviske man atrodo su juo ax.gif ir spalva gera,ne ta blanki riuuuuzava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 10 23, 21:56)
mergaitės, kokia kaina gaunasi šitų kelnyčių, man nieko neminusuoja įsidėjus į krepšelį http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag kiek čia tos nuolaidos joms duoda?

minus 15 proc man rodos
Atsakyti
o gap 40% off galioja ir i sale idetoms prekytems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 10 23, 22:18)
Ka ten gero randi?  ax.gif  Man Denim & suply nepatiko, kelieniai dzinsu issimusdavo iskart. Nebent nevisu modeliai? g.gif

nėr ten kam išsimušt lotuliukas.gif aš apdribusius jamu lotuliukas.gif boyfriend wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 10 23, 21:51)
nėr ten kam išsimušt  lotuliukas.gif  aš apdribusius jamu  lotuliukas.gif  boyfriend  wub.gif

A, tadu kitas reikalas. biggrin.gif
Atsakyti