Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2013 10 24, 11:41)
mergaites, auginancios smalsius vaikus, pasakykit, tokios ten apsaugos buna spinteliu durelem, kad vaikas neatidarinetu? kur ju galima nusipirkti, man labai reikia doh.gif

lotuliukas.gif tai deliojates abi,ane? lotuliukas.gif

QUOTE(murce @ 2013 10 24, 14:51)
Vienos geriausiųjų(reikia gręžti, bet nesusigadino labia spintelės), ypač šiukšliadėžei va tokios http://www.ikea.com/...ducts/90148691/ ir kitoms atsidarančioms spintelėms/stalčiams.

sitos tai geros,greziasi jos is vidaus,todel nesimato ir nieko ten praktiskai spinteles nesusigadina ax.gif
ziauriai gerai,kad nesimato- nedomina taip vaiko,o ir vaizdo negadina
Atsakyti
rekomenduokite Clarisonic Sonic Cleansing System? kokius turit? http://www.amazon.co...m/dp/B00E8S61IA
Atsakyti
man tai baisu, kad tos apsaugos nesugadintu baldu. ax.gif
Atsakyti
Rudaplauke, , o kaip su spalio 12d skaiciukais Factory?. Nesulaukiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 24 spalio 2013 - 14:30
QUOTE(Everlasting @ 2013 10 24, 14:18)
Kokią nuolaidą turite sieroje? ax.gif

35%

QUOTE(murce @ 2013 10 24, 14:51)
Kadangi tema apie įvairias apsaugas nuo vaikų labai aktuali ir man, pasidalinsiu savųjų vaikų patirtimi jąs įveikti  biggrin.gif

Vienos geriausiųjų(reikia gręžti, bet nesusigadino labia spintelės), ypač šiukšliadėžei va tokios http://www.ikea.com/...ducts/90148691/ ir kitoms atsidarančioms spintelėms/stalčiams.
-
Manasis tokias  per porą dienų, būdamas 8-9 mėnesių įveikė  biggrin.gif 

Dar neįveikia mažius ir mano nuomone, vienos kokybiškiausių ir stipriausiai laikančių(nė karto nei vienas nenulupo, tvirtai laiko įvairias spinteles va tokios http://www.babymarke...e-8003670773863 ( pas draugę Chicco išbuvo priklijuotos 4 metus).

Abejas (ir daug kitokių, jau įveiktų  biggrin.gif ) pirkau Kauno Akropolyje, vaikų prekių parduotuvėje, nepamenu kurioje, bet didesnėje  4u.gif

ta chicco idomi, tik nesuprantu kaip atsidaro paskui spintele g.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 10 24, 15:11)
lotuliukas.gif  tai deliojates abi,ane?  lotuliukas.gif 
sitos tai geros,greziasi jos is vidaus,todel nesimato ir nieko ten praktiskai spinteles nesusigadina  ax.gif 
ziauriai gerai,kad nesimato- nedomina taip vaiko,o ir vaizdo negadina

o vargelis...kovojam biggrin.gif as nuvedu, apeina ratuka ir vel prie siukslines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2013 10 24, 15:25)
Rudaplauke, , o kaip su spalio 12d skaiciukais Factory?. Nesulaukiu skaiciuku  g.gif

Klausė kažkas šiandien apie 10 dienos Factory skaičiukus, sakė Rudaplaukė, kad bus, aš irgi laukiu.
Beje lyg mačiau tave šiandien senamiesty, ale vaikas miegojo tai negalėjau šaukt biggrin.gif
Atsakyti
Nusiunčiau loft.. ar jau vėlu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 10 24, 15:30)
Nusiunčiau loft.. ar jau vėlu?  unsure.gif

dar ne, renkasi antras uzsakymas 4u.gif
Papildyta:
loft-50%, dar labai riekia kokio uzsakymo, truksta truputi iki free vel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 10 24, 14:41)
dar ne, renkasi antras uzsakymas 4u.gif
Papildyta:
loft-50%, dar labai riekia kokio uzsakymo, truksta truputi iki free vel 4u.gif

Merginos, kaip dėl užsakymo iš http://www.fragrancenet.com/? Jau pavėlavau?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 10 24, 15:29)

ta chicco idomi, tik nesuprantu kaip atsidaro paskui spintele g.gif

Pasispaudžia apskritimo viršus ir apačia vienu kartu ir atsidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indremo @ 2013 10 24, 09:06)
Zakiene 4u.gif  berods, tu kazkada vyrui mokasinunus RL pirkai g.gif ar atitiko dydi jie?
As snikeriukus vienus polo pirkau 8 tai tokie laisvoki buvo , kitus 7.5 emiau tai pats tas, siaip euro 41 nesioja, tai manau, snikeriukai truputi didinti, idomu ar mokasinai irgi? 4u.gif

Žinok nežinau kokį dydį turi, nes niekur neradau užrašyta, pirkau pagal merginų atsiliepimus, kažkodėl atrodo, kad didinti g.gif Bet maniškis nelabai juos mėgsta, nes turi panašius EA, tai nepalyginamo patogumo, ir polo jam sunku apsiauti, nes basas nešioja 4u.gif

QUOTE(gėlužė @ 2013 10 24, 09:27)
Laba diena 4u.gif
mergaitės, gal žinote kuriame mūsų Vilniaus Benetone vokelių-kombinzoniukų kūdikiui ieškoti ir kokia jų kaina naujų? wub.gif

Yra ir prospekte, ir Akropolyje 4u.gif Tik Akropolyje didesnis dydžių ir spalvų pasirinkimas, nes išpradžių prospekte nupirkau baltos spalvos 56 dydį (sakė jog Akropolis tikrai neturi dydžių), o kai nuvažiavau radau ir baltų, ir rožinių, ir melsvų ir dar tamsiai mėlynų, tai pasikeičiau į didesnį dydį ir kitą spalvą 4u.gif

QUOTE(doruta @ 2013 10 24, 09:52)
As ieskojau ir Oze, ir Akropolyje, bet neradau..  verysad.gif

Negali būti, šiandien pirkau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 24 spalio 2013 - 14:53
QUOTE(-Gyte- @ 2013 10 24, 15:30)
Klausė kažkas šiandien apie 10 dienos Factory skaičiukus, sakė Rudaplaukė, kad bus, aš irgi laukiu.
Beje lyg mačiau tave šiandien senamiesty, ale vaikas miegojo tai negalėjau šaukt  biggrin.gif

Tada kantriai ir as laukiu biggrin.gif
Aha, buvau senamiesty biggrin.gif
Atsakyti