Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

nesuprantu as tu inspiru.... kiek maciau cia - numegztos graziai bet... tik tiek....
daugiau nieko grazaus jose nematau...
aisku, cia mano nuomone, bet taip masiskai mezgamos tai nesusilaikiau nepakomentavusi 4u.gif
Atsakyti
Bet masiškai mezgamos ne tik inspiros mirksiukas.gif tiesiog skonio (kai kuriais atvejais ir "bangos") reikalas biggrin.gif
Aš mačiau tik vieną mano skoniui derančių spalvų inspirą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 04, 12:46)
Bet masiškai mezgamos ne tik inspiros  mirksiukas.gif tiesiog skonio (kai kuriais atvejais ir "bangos") reikalas  biggrin.gif
Aš mačiau tik vieną mano skoniui derančių spalvų inspirą  ax.gif

tai as ir nemegstu ta masiniu mezginiu.... bent jau sau paciai ju niekad nemezgu... geriau jau ka nors savito susikurti.. zinoma, ne visada pavyksta puikiai, bet... ka nusimezgu ta nesioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 04, 13:46)

Aš mačiau tik vieną mano skoniui derančių spalvų inspirą  ax.gif

tai spalvas gi kiekviena pagal save susideliojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 02 04, 14:05)
tai spalvas gi kiekviena pagal save susideliojam  mirksiukas.gif

Tai ir rašau, kad savo skoniui mirksiukas.gif negali visos vaikščioti baltai melsvom inspirom biggrin.gif

tik va klausimas, ar patogi ji nešiojimui g.gif mačiau nemažai laisvų (bent jau taip atrodo) inspirų, ar nešąla kaklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 04, 14:23)
Tai ir rašau, kad savo skoniui  mirksiukas.gif negali visos vaikščioti baltai melsvom inspirom  biggrin.gif

tik va klausimas, ar patogi ji nešiojimui  g.gif mačiau nemažai laisvų (bent jau taip atrodo) inspirų, ar nešąla kaklas?  g.gif

as mezgiau siaura, mazesne po paltu ir virsus gan arti kaklo... tai tikrai sildo.
O tos dideles ir mano akim daugiau del grozio, kai mano paltai gan atvirom apykaklem, tai itariu salta butu, bet velgi nepabandzius nekazika gali pasakyt
Atsakyti
Man jos atrodo tinkamesnės vėsesniam rudenėliui ar pavasarėjant, kai rūbai jau ne tokie sunkūs ax.gif nes jei prigludusi - tai po paltu, nebesimato to grožio, jei plati dėl grožio - tai nebėr šilumos g.gif

Aš apsieisiu be jos, nepriderinčiau nei prie rūbų, nei prie savęs blush2.gif bet rezultatai tai įdomūs bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
mezgu ir noriu pasidalint 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edwinake: 04 vasario 2014 - 14:39
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 04, 14:29)
Aš apsieisiu be jos, nepriderinčiau nei prie rūbų, nei prie savęs  blush2.gif bet rezultatai tai įdomūs  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
zinoma kad cia skonio reikalas.. cia kaip su tais garbanotais salikais: visos mezge ir man prisireike bet taip ir neuzsidejau nei karto lotuliukas.gif

edwinake - tas paskutinis daiktas idomus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 vasario 2014 - 14:51
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 04, 15:29)

Aš apsieisiu be jos, nepriderinčiau nei prie rūbų, nei prie savęs  blush2.gif bet rezultatai tai įdomūs  bigsmile.gif

QUOTE(saulemeile @ 2014 02 04, 15:49)
OMG  doh.gif  Kiek valandų miegosi per savaitę?

va as ir galvoju, kad tos dideles nelabai priderint galeciau nei prie rubu, nei prie saves, nors paziuret labai grazu
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti