Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Saulyna, kol kas tikrai neketinu gadinti nei NT, nei kraujo tikrinti smile.gif dabar esu visiskos ramybes stadijoje, pasitikiu likimu kaip bus taip bus, tiesiog laukiu MMM, bet jeigu ivyks stebuklas tai tik pasidziaugsiu biggrin.gif labai vertinu siandienine busena, taip gera, ramu nenoriu vel pulti i nevilti smile.gif
Jeigu MMM neateis iki ketvirtadienio tada jau spesiu ka daryti g.gif
Tavo vietoje po tiek bandymu as taip pat daugiau aklai nesidaryciau IUI, sekmes tau atliekant LP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 21, 08:45)
Cygnus  po LP ir Hystero ne saaugos lieka, ju metu kaip tik pasalina jeigu kas buna jas.. visus zidinukus saaugeles ir pan... Na bet kas be ko tai intervencija.. VK gydytoja man ta patii atsimenu sake sako jei jau visai nekibs tada reiks kazka mastyt...Kazkaip jos kai pacios neoperuojancios tai naudingiau matyt kad pas jas proceduras darai..  Na viskam cia laikas, nepasiseka keli IUI tada jau tvirtai zinai kad reik ieskot toliau, laikas eina  blush2.gif

Saulyna žinau, kad LP ar Histero metu pašalina jau esančias sąaugas, bet esu skaičiusi, kad sąaugos gali būti ir kaip viena iš galimų komplikacijų po LP, aišku nesakau, kad visada jos atsiranda, bet rizika vistiek kiekvienos operacijos metu išlieka ir ta LP nėra jau toks nekaltas dalykas.. unsure.gif na čia tik mano nuomone, jeigu yra galimybė išvengti operacijos, tai geriau jos ir nereikia, bet aišku kai ilgai nesiseka tai nieko kito nelieka kaip tik viską padaryt dėl taip trokštamo stebuklo.. rolleyes.gif
Mano gydytoja pati operuojanti ir tikrai nemanau, kad trokšta pasipinigaut, nes nuo pirmos IUI mane net atkalbinėjo ir histero padarė be problemų, bet dėl LP jinai kol kas dar liepė palaukt.

Mercuria ačiū, laikaus neblogai mirksiukas.gif bandau šį mėnesį stimuliuotis, žiūrėsim kas gausis rolleyes.gif o tu pailsėk šį mėnesį nuo visko, o vdrug netūraliai pavyks - juk dažnai būna, kad visos procedūros užveda varikliuką organizme ir po jų natūraliai pavyksta nestuke.gif to ir linkiu tau nuoširdžiai mirksiukas.gif

Mergaitės gal esat kas stimuliavusiosis su Femara? ar jums nebūdavo tokio nerimo kažkokio nepaaiškinamo nuo jų? jaučiuos kaip nesava pastarosiomis dienomis vis nervinuosi neaišku dėl ko doh.gif o kaip su derlium nuo jų - ar užauga pakankamai?
Atsakyti
Labas rytas visoms. Ateinu ir aš su naujienomis :S Pirmas IUI nepavykęs verysad.gif 15DPI testas neigiamas . Dar geriau tą vakarą duphastoną, bet sekmadienį pradėjo tepti. Lengvai visai. Ir iki šiol nepramušą sad.gif Bet tikrai jau rezultatas neigiamas, net ir su 5 Foliais sad.gif bandysimantrą IUI verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 21, 08:49)
Labas rytas visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As cia buvau pabegus kuri laika, bet griztu pas jus 4u.gif

Smagu skaityt, kad veiksmas vyksta smile.gif

Saulyna, saunuole  4u.gif  tikrai gerai, kad yra naujas planas ir kad toliau nenuleidi rankyciu, kojyciu ir judi tikslo link 4u.gif  Net neabejoju, kad pavyks!!!

Renalta nu pas tave ir draaaamos doh.gif  tiek laiko tave kankina, nepaleidzia...... mm jau prasidejo? ar vis dar galim tiketis?  4u.gif

Cygnus, kaip tu?

Bella Donna lb aciu uz jaukius namucius 4u.gif
As tai kazkaip net nezinau ka cia daryt... sita cikla praleidziu, nes jau mm atejo ir praejo ir nieko nedariau...tiek to, pailsesiu... niekaip nesugalvoju ko cia griebtis... mastau ar cia toliau IUI bandyt, ar ka... gal is kart IVF... bet velgi nzn.. is vienos puses atrodo kad taip pastoto gal visgi ir daugiau shansu, bet nzn del riziku... tokia sakau lb jau pasimetus ir be tikslo kolkas. Galvoju gal visai pabaigt siuos metus taip kaip yra ir nuo kitu vel kibt i darbus... kazkaip lb mane supurte ta 1 IUI nesekme... kazkodel lb galvojau, kad cia viskas ok ir mums vos vos tereik patiems sau padet... o ta nesekme taip lb nubloske i realybe, kad nebutinai cia viskas ir taip gerai.. Zodziu, kazka daryt reik, o ka?  smile.gif
Visom po  4u.gif  ir linkiu besidarancioms IUI ir netik, didziausios sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mercuria nenuleisk tik taip greit ranku ir neskubek su IVF 4u.gif 4u.gif Tikrai 1 iui ne rodiklis kad jau reik ivf.. Juk matei kad tik 20% tikimybe vieno IUI.. viskas bus gerai, jums pasiseks 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 21, 09:09)
Saulyna žinau, kad LP ar Histero metu pašalina jau esančias sąaugas, bet esu skaičiusi, kad sąaugos gali būti ir kaip viena iš galimų komplikacijų po LP, aišku nesakau, kad visada jos atsiranda, bet rizika vistiek kiekvienos operacijos metu išlieka ir ta LP nėra jau toks nekaltas dalykas..  unsure.gif na čia tik mano nuomone, jeigu yra galimybė išvengti operacijos, tai geriau jos ir nereikia, bet aišku kai ilgai nesiseka tai nieko kito nelieka kaip tik viską padaryt dėl taip trokštamo stebuklo..  rolleyes.gif
Mano gydytoja pati operuojanti ir tikrai nemanau, kad trokšta pasipinigaut, nes nuo pirmos IUI mane net atkalbinėjo ir histero padarė be problemų, bet dėl LP jinai kol kas dar liepė palaukt.

Skambinsiu siandien jau gydytojui - na jis viso to pradininkas sake, jeigu ka randa "virtuaziskai" pradalina, pridegina ir t,t, tai thu thu thu tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif tai matysiu ka jis man irgi del LP sakys, man pirmoj vietoj irgi Hystero sake 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju-ka @ 2013 10 21, 09:19)
Labas rytas visoms. Ateinu ir aš su naujienomis :S Pirmas IUI nepavykęs  verysad.gif 15DPI testas neigiamas . Dar geriau tą vakarą duphastoną, bet sekmadienį pradėjo tepti. Lengvai visai. Ir iki šiol nepramušą sad.gif Bet tikrai jau rezultatas neigiamas, net ir su 5 Foliais sad.gif bandysimantrą IUI verysad.gif

verysad.gif verysad.gif kaip liudna,.. sad.gif((
Atsakyti
Labas rytas!

Tikrai Mercuria, per greitai nusiraset schmoll.gif Paziurekit vien IUI statistika kokia, vienetams is pirmo karto pasiseka, o is karto taip apie IVF mintis prisileisti, manau, ankstoka ax.gif Nusiraminkit, pasikalbekit su SB, pasikonsultuokit su gydytoja ir atraskit nauju jegu kovoti mirksiukas.gif Jeigu galimybes leidzia, tai nenutraukit IUI ar bent jau stimuliaciju, juk varikliuka jau uzkurete, butu gaila ji vel isjungti ax.gif

Ju-Ka, ech... console.gif Jeigu tesiate dupha, tai gal ir del to normaliai nepramusa g.gif
Turiu del dupho klausima: ar gerete savavaliskai ar gydytojo paskirta?

Cygnus gerai ir jus ir jusu gydytoja del LP sako, visgi operacija, narkoze, rizika, kaip ir bet kuri kita operacija galimos komplikacijos ir visa kita, bet jusiske apie ja bent uzsimena! Kalba ejo apie tokius 'daktarus', kurie viena po kito IUI daro, priezasciu iki galo neisiaiskine doh.gif Juk ne tik musu pinigus, brangu laika, nervus, o svarbiausia musu sveikata eikvoja, zaloja tokie sundaktariai mad.gif

Renalta kokie ten x-failai pas tave blink.gif Na tikekimes, kad cia viskas tik i gera ir koks mazas mazas, zirnio dydzio ateiviukas taisosi rolleyes.gif
O jau savaitgalis, tai nai nai koks romantiskas, saunuolis TB!

Vakar susileidau sprogdukus, tikejausi, kad bus blogiau biggrin.gif O MB tai perbales salia sedejo, as jam vandens turejau atnest, o ne atvirksciai doh.gif lotuliukas.gif Netoleruoja zmogus, kai man skauda biggrin.gif

Merginos, o per pacia IUI procedura jusiskiai ejo su jumis ar ne? Na suprantu, kad nera jam ten ko i kambari su manimi eiti (matyt niekas ir neileis biggrin.gif ), bet ar lauke uz duru? As mastau pati vairuoti ir po proceduros grizti i darba... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 21, 09:48)
Labas rytas!

Tikrai Mercuria, per greitai nusiraset schmoll.gif Paziurekit vien IUI statistika kokia,  vienetams is pirmo karto pasiseka, o is karto taip apie IVF mintis prisileisti, manau, ankstoka ax.gif Nusiraminkit, pasikalbekit su SB, pasikonsultuokit su gydytoja ir atraskit nauju jegu kovoti  mirksiukas.gif Jeigu galimybes leidzia, tai nenutraukit IUI ar bent jau stimuliaciju, juk varikliuka jau uzkurete, butu gaila ji vel isjungti  ax.gif

Ju-Ka, ech... console.gif Jeigu tesiate dupha, tai gal ir del to normaliai nepramusa g.gif

Cygnus gerai ir jus ir jusu gydytoja del LP sako, visgi operacija, narkoze, rizika, kaip ir bet kuri kita operacija galimos komplikacijos ir visa kita, bet jusiske apie ja bent uzsimena! Kalba ejo apie tokius 'daktarus', kurie viena po kito IUI daro, priezasciu iki galo neisiaiskine doh.gif Juk ne tik musu pinigus, brangu laika, nervus, o svarbiausia musu sveikata eikvoja, zaloja tokie sundaktariai mad.gif

Renalta kokie ten x-failai pas tave blink.gif Na tikekimes, kad cia viskas tik i gera ir koks mazas mazas, zirnio dydzio ateiviukas taisosi rolleyes.gif
O jau savaitgalis, tai nai nai koks romantiskas, saunuolis TB!

Vakar susileidau sprogdukus, tikejausi, kad bus blogiau biggrin.gif O MB tai perbales salia sedejo, as jam vandens turejau atnest, o ne atvirksciai doh.gif  lotuliukas.gif Netoleruoja zmogus, kai man skauda biggrin.gif

Merginos, o per pacia IUI procedura jusiskiai ejo su jumis ar ne? Na suprantu, kad nera jam ten ko i kambari su manimi eiti (matyt niekas ir neileis biggrin.gif ),  bet ar lauke uz duru? As mastau pati vairuoti ir po proceduros grizti i darba... ax.gif

Kad nebent turi laiko jis daug smile.gif) nes jie valanda pries procedura priduoda turteli.. ir paskui jau nelabai ten ko laukti jiems smile.gif) bent maniskis nelauke, as paskui tiesiai ant proceduros atvaziavau, ir pati isvaziavau 3iui, o pati pirmaji kai darem irgi nezinojau kaip kas bus, tai prasiau kad pasiimtu mb smile.gif, kad pojuciu jokiu dideliu nebuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 21, 10:48)
Labas rytas!

Merginos, o per pacia IUI procedura jusiskiai ejo su jumis ar ne? Na suprantu, kad nera jam ten ko i kambari su manimi eiti (matyt niekas ir neileis biggrin.gif ),  bet ar lauke uz duru? As mastau pati vairuoti ir po proceduros grizti i darba... ax.gif

Duphastona gėrai nes pati gyd. pasakė gerti iki 14DPI ir tada testą darytis. jei bus teigiamas toliau gerti.
Per IUI su manimi neejo, bet taj jug 2 min reikalas smile.gif paskui jį įleido pasedėti šalia. Geriau nevairuoti. man niekas neskaudėjo, bet nuo išgasčio kinkos drebėjo dar ilgai smile.gif
Atsakyti
Aciu, Saulyna27 mirksiukas.gif
MB turteli priduos 10 ryto, o procedura 12.30, tai jis savo 'darba' atlikes vaziuos savais reikalais, o as i klinika 12.15. Net nezinau ar prasyti jo grizti ar ne g.gif Pats siulesi uz duru pasedet biggrin.gif Skausmo as nebijau, pakentesiu, tik siaip gal ramiau butu...visgi pirmas kartas ax.gif

Ju-Ka va va, galvoju, kad vistiek emociju bus daug ir nerimas plius, gal geriau pasinaudosiu SB paslaugom mane atgal i darba pargabenti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 21 spalio 2013 - 09:58
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 21, 09:33)
Skambinsiu siandien  jau gydytojui - na jis viso to pradininkas sake, jeigu ka randa "virtuaziskai" pradalina, pridegina ir t,t, tai thu thu thu tikiuosi viskas bus gerai  blush2.gif  tai matysiu ka jis man irgi del LP sakys, man pirmoj vietoj irgi Hystero sake  4u.gif

Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif jeigu gydytojas šios srities profesionalas ir turi patirties didelės tai patvakys kaip reikia, o tada jau ir jūs sulauksit savo stebukliuko nestuke.gif

Ju-ka laikykis 4u.gif gaila, kad nepavyko.. verysad.gif nenuleisk rankų ir judėkit toliau savo tikslo link console.gif

Bella Donna maniškis nevažiavo kartu su manim į procedūrą - kažkaip nemanau, kad labai ten jo ir reikia.. ax.gif nebent nori, kad morališkai palaikytų - jaudulio vistiek yra.. rolleyes.gif va po operacijos tai labai džiaugiaus kad MB buvo šalia - glostė mane, padėjo atsikelt ir t.t. rolleyes.gif Linkiu tau Bella Donna kuo didžiausios sėkmės per procedūrą ir lauksiu pačių geriausių rezultatų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 21, 09:09)

Mergaitės gal esat kas stimuliavusiosis su Femara? ar jums nebūdavo tokio nerimo kažkokio nepaaiškinamo nuo jų? jaučiuos kaip nesava pastarosiomis dienomis vis nervinuosi neaišku dėl ko  doh.gif o kaip su derlium nuo jų - ar užauga pakankamai?

As su Femara stimuliavaus.. man lb lb jautes tas nerimas, atrodo toks keistas jausmas kai noris vis giliai ikvept, tokia visa lb jautri atrode buvau, nesava, atrode lyg kazko bijociau visa laika... man uzaugo 3 grazus foliukai, visi tinkami.

Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif 4u.gif manau, kad kolkas cia toks pereinamasis periodas man.. nzn bandysiu kolkas tiesiog pertraukele maza padaryt, gal is tikro naturaliai gausis.. nzn kokius OT darytis gal reik, kad tiksliau zinot kada vyksta o... o as taip perskaiciau savo ankstesni post'a, tai gal tikrai taip pesimistiskai nuskambejo smile.gif tiesiog db reik biski atsikvept ir toliau kovot... ka mes visos cia ir darome 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 21, 09:45)

Aciu, nes MB nerimauja kaip jam rytoj reikes priduoti turta ax.gif

QUOTE(Ju-ka @ 2013 10 21, 10:19)

Kaip liudna toks geras turtas, laikykis 4u.gif

Del histero tai man sake gyd. kad jeigu jau darai intervencija tai jau viska is karto daryt, man dare tik LP nors kiek zinau daug kas daro histero ir LP vienu metu, viska patikrina, dar kai kas daro kiausidziu drilinima per LP( taip mazdaug padidina tikimybe pastot), nors man ir nedare schmoll.gif .

Gal galite papasakot blush2.gif per IUI reikia eit su pilna slapimo puse ar geriau ne
Atsakyti
Misheliina2 ar ir tau pirma IUI bigsmile.gif ? Nepamenu, jeigu minejai.
Man liepe ateiti su patogiai pilna pusle, t.y. taip kad norisi, bet nesikankini biggrin.gif
Bet cia siek tiek kitaip, nei LT, na tarkim, man negalima jokiu papuosalu, makiazo, nagu lako, kvepalu, kuno kremu...O atsinesti liepe siltas kojines biggrin.gif Gal merginos, kurios LT daresi, gales tiksliau del pusles patarti mirksiukas.gif

Mercuria na va, jau geriau skamba thumbup.gif
Atsakyti