Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Edena @ 2013 11 11, 08:23)
Taip taip ka tik ziuriu pakeite, net pati issigandau kas cia per Edena parase  lotuliukas.gif  Pries 2 sav buvau paprasius maniau nebepakeis net pamirsau  blush2.gif  blush2.gif  Kazkaip ta Saulyna greitam sugalvojau ir ilgainiui jis man grubokas pasirode kazkoks  lotuliukas.gif  Taip kad sveikos, mergytes, cia as  blush2.gif

Konvalia as nT negadinu, pas mane buvo paprastas ciklas ( O jauciau matyt vienas foliukas buvo nat. subrendes) bet stebuklai matau si rudeni nelabai gaunasi  blush2.gif tai negadinsiu  ax.gif

Man tai ir Saulyna gražus buvo, visai negrubus, o toks saulėtas ir vasariškas wub.gif Bet ir Edena gražus, irgi toks visas iš rojaus, šiltas smile.gif

Aš tikiu, kad stebuklų būna, linkiu kad ir tave vienas aplankytų nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 11, 08:40)
Labas rytas mergaitės  mirksiukas.gif
Gadinau testuka šįrytą  wub.gif tik dar nesidalinsiu, nes bijau... laukiu kas bus toliau  ax.gif

Mishelina2 laikykis mergaite  4u.gif o gal dar nereiks IVF - gal pavyks vyro turtą pagerint ir be IVF pavyks  g.gif 

Saule7 neprailgstančio laukimo tau dabar  ir geriausių rezultatų  nestuke.gif mirksiukas.gif

Konvalia kaip tu laikais? kada planuoji gadint testuką?  ax.gif

Edena o tu paimk ir pagadink testuką - kartais atsipalaidavimas ir "užvestas" organizmas tikrai tuos stebuklus sukelia  mirksiukas.gif

Cygnus speju kad suvaiduokliavo wub.gif Primink kelinta DPO ?Aisku dar nereik dalintis tikrai dar reik islaukti , kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 11, 08:40)
Labas rytas mergaitės  mirksiukas.gif
Gadinau testuka šįrytą  wub.gif tik dar nesidalinsiu, nes bijau... laukiu kas bus toliau  ax.gif

Konvalia kaip tu laikais? kada planuoji gadint testuką?  ax.gif

Edena o tu paimk ir pagadink testuką - kartais atsipalaidavimas ir "užvestas" organizmas tikrai tuos stebuklus sukelia  mirksiukas.gif

Kaip tu čia suintrigavai bigsmile.gif Tikiuosi, kad testukas II parodė wub.gif Lauksim puikių žinių smile.gif
Aš vis bandau nugalėt savo smalsumą, vakare bus tik 11 paros po IUI, o po O dar mažiau, tai kaip ir ankstoka dar. Kada pas tave buvo O, primink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 11, 08:41)
Man tai ir Saulyna gražus buvo, visai negrubus, o toks saulėtas ir vasariškas  wub.gif  Bet ir Edena gražus, irgi toks visas iš rojaus, šiltas smile.gif

Tai va va, tikiuos is rojaus kas nors nusileis nuo debesiuko i pilvuka biggrin.gif wub.gif

Konvalia kada pati zadi gadinti NT ? bigsmile.gif Kaip smagu butu lapkriti tureti derlinga wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 lapkričio 2013 - 08:50
QUOTE(Edena @ 2013 11 11, 08:48)
Tai va va, tikiuos is rojaus kas nors nusileis nuo debesiuko i pilvuka  biggrin.gif  wub.gif

Konvalia  kada pati zadi gadinti NT ? bigsmile.gif Kaip smagu butu lapkriti tureti derlinga  wub.gif  wub.gif

Aš jau ir vakar norėjau, bet sveikas protas sulaikė, anksti dar, gal kokį ketvirtadienį bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 11, 08:46)
Kaip tu čia suintrigavai  bigsmile.gif  Tikiuosi, kad testukas II parodė  wub.gif  Lauksim puikių žinių  smile.gif
Aš vis bandau nugalėt savo smalsumą, vakare bus tik 11 paros po IUI, o po O dar mažiau, tai kaip ir ankstoka dar.  Kada pas tave buvo O, primink smile.gif

Pas mane šiandien 14-13 DPO tiksliai nežinau, bet kiek pamenu tai spalio 28 ir 29 taip skaudėjo šonus abu, tai pagal foliukų dydį paskaičiavus ir skausmus manau tada turėjo O įvykt..
Na žiūrėsiu kas bus toliau ax.gif kol kas dar tyliu rolleyes.gif

Dar truputuką gal palauk Konvalia bet jau šią savaitę manau galėsi ir tu bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 11, 09:00)
Pas mane šiandien 14-13 DPO tiksliai nežinau, bet kiek pamenu tai spalio 28 ir 29 taip skaudėjo šonus abu, tai pagal foliukų dydį paskaičiavus ir skausmus manau tada turėjo O įvykt..
Na žiūrėsiu kas bus toliau  ax.gif kol kas dar tyliu  rolleyes.gif

Dar truputuką gal palauk Konvalia bet jau šią savaitę manau galėsi ir tu bandyt  mirksiukas.gif

thumbup.gif Lauksim lauksim, patvirtinimo wub.gif wub.gif Bet pas jus jau turto skaiciuku grozis wub.gif Kaip taip ilgai atrodo nesiseke, apie tokius skaicius mes tik pasvajot galim biggrin.gif Aisku gal sudetingiau kai yra neaiskis kilmes, mes va zinom kad MV problema yra ir ji niekur nedingsta doh.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu Jums uz atsakymus. Pagaliau ir as uslaukiau savo mm (kurios uzsilaike kazkaip), ryt vaziuosiu priduoti kraujo paksutiniems hormonu tyrimams, o tad ajau pas Bogdauskiene smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano MMM fronte nieko naujo verysad.gif tik si ryta pamaudzia pilva ir kaire kiauside frusty.gif siek tiek maziau pucia pilva, tai lengviau i drabuzius ilysti biggrin.gif Misheliina2 MMM velavo 2 sav. ir jau pasirode, o man ne, kaz kaip man cia nesiseka verysad.gif
Aciu Edena, uz vaistuku info, pasitarsiu ryt su gyd. ir jeigu leis bandysiu nusipirkti smile.gif Visos esame skaite istoriju, kaip po nesekmingu bandymu pastoja naturaliai smile.gif Gal si karta tu istrauks laiminga bilieta wub.gif
Misheliina2, manau reikia labai rimtai apsvarstyti ir pasitarti su gyd. del IVF proceduros, bet jeigu tu zinai, kad jums ji pades mes tave palaikysime 4u.gif
Cygnus, kaip butu faina jeigu tu pralauztum tuos ledus ir musu skyrelyje pasipiltu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif artimiausiomis dienomis lauksime ziniu.
Konvalia, linkiu kantrybes ir sekmes, ketvirtad. neuzkalnu 4u.gif
Saule7, ir tau kantrybes, linkiu sekmingo finiso wub.gif
Papildyta:
Va ir Rutuliukas27 sulauke savo mmm.
Atsakyti
Renalta labas rytas, nera uz ka 4u.gif
O misheliinna2 neuzpildzius sub temutes - nuejau ziureti kas per problemos kad IVF sekantis jau planuose ir neradau blush2.gif ax.gif
Na kaip bebutu turbut mes abi i prieki mastom su IVF 4u.gif nors dar saviskiui naujus vitaminus uzsakiau gal pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 11 11, 10:16)
Renalta  labas rytas, nera uz ka  4u.gif
O misheliinna2 neuzpildzius sub temutes - nuejau ziureti kas per problemos kad IVF sekantis jau planuose ir neradau  blush2.gif  ax.gif 
Na kaip bebutu turbut mes abi i prieki mastom su IVF  4u.gif nors dar saviskiui naujus vitaminus uzsakiau gal pades  4u.gif

O as siandien Goji uogu nupirkau, pati valgysiu ir vyra maitinsiu smile.gif ar pades nezinau, bet gal gi nepakenks biggrin.gif o TB papildomai vit.C geria,nes MB nenori gerti sako kai prades kibti gripai nebus kuo gydytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 11 11, 13:01)
O as siandien Goji uogu nupirkau, pati valgysiu ir vyra maitinsiu  smile.gif ar pades nezinau, bet gal gi nepakenks  biggrin.gif o TB papildomai vit.C geria,nes MB nenori gerti sako kai prades kibti gripai nebus kuo gydytis  lotuliukas.gif

geria geria , netgi 1000mg as jam nupirkus 4u.gif , pagal sita straipsni papildus supirkus smile.gif
http://community.bab...ality_and_count
ko nepaissavins issiusios biggrin.gif
Tu Goji uogu ir as mastau isigyt g.gif Kol kas dar braziliskus riesutus ir granatu ekstrakto 30ml per diena saziningai vartoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 lapkričio 2013 - 13:48