Puiki istorija.
Oi, Bella Donna, taip jautriai ir gražiai viską aprašei
Puiki istorija.
Puiki istorija.
QUOTE(Bella Donna @ 2013 11 18, 18:12)
Papasakosiu musu istorija, bandysiu trumpai, bet matyt, neiseis
Nerealiai....
Jau su tais saltibarsciais prajuokinot...
Cygnus o pas ka jus daret IUI jeigu ne paslaptis
Sveikos, mergaitės
Cygnus, Bella Donna, labai už jus džiaugiuosi ir iškart griebiu virusiuką
Pagaliau mūsų temutėje puikios naujienos
Bella Donna, labai graudi istorija, vakar vakare skaičiau, tai apsiblioviau
Kaip gera turėt tokią draugę 
Cygnus, tai taip išeina, kad tas polipas viskam ir trukdė, bet nejaugi per pusantrų metų gydytojai jo nepastebėjo
Histero darysiu VGN. Jei dabar pastočiau, tai čia būtų tikrai Kalėdinis stebuklas, nes be gydytojų pagalbos mūsų šansai pastoti labai labai menki, mano gleivės naikina spermiukus
Dar be viso šito neaiškus tepliojimai...
Edena, kokios pas tave naujienos?
Cygnus, Bella Donna, labai už jus džiaugiuosi ir iškart griebiu virusiuką
Bella Donna, labai graudi istorija, vakar vakare skaičiau, tai apsiblioviau
Cygnus, tai taip išeina, kad tas polipas viskam ir trukdė, bet nejaugi per pusantrų metų gydytojai jo nepastebėjo
Histero darysiu VGN. Jei dabar pastočiau, tai čia būtų tikrai Kalėdinis stebuklas, nes be gydytojų pagalbos mūsų šansai pastoti labai labai menki, mano gleivės naikina spermiukus
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 19, 09:19)
Sveikos, mergaitės
<...>Histero darysiu VGN. Jei dabar pastočiau, tai čia būtų tikrai Kalėdinis stebuklas, nes be gydytojų pagalbos mūsų šansai pastoti labai labai menki, mano gleivės naikina spermiukus
Dar be viso šito neaiškus tepliojimai...
<...>Histero darysiu VGN. Jei dabar pastočiau, tai čia būtų tikrai Kalėdinis stebuklas, nes be gydytojų pagalbos mūsų šansai pastoti labai labai menki, mano gleivės naikina spermiukus
Sveiki,
Konvalia, kokiu būdu buvo nustatyta, kad Jūsų gleivės naikina spermiukus?
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 19, 08:19)
Labas rytas, su kavyte visoms
Pas mane jokiu naujienu dar nera, BT net siandien pasimatavau tai ana cikla 37.1 antroj fazej buvo tai siandien tik 36.8
Bella Donna, kokia grazi istorija
Noriu tiketi, kad anksciau ar veliau sulauksiu savo angelelio
tik taip norisi, kad jis kuo anksciau atskristu
Vakar pridaviaukrauja AMH tyrimui, dabar 14 sav. reikes laukti atsakymo
Dideles baimes neturiu, tikiuosi sulaukti geru rezultatu, mano nuomone FSH pakilo nuo stimuliacijos ir viskas susitvarkys
Vakar pridaviaukrauja AMH tyrimui, dabar 14 sav. reikes laukti atsakymo
QUOTE(Iveina @ 2013 11 19, 08:36)
Buvo darytas postkoitalinis testas.
QUOTE(Iveina @ 2013 11 19, 08:36)
Mane taip pat domina kas cia per tyrimas ir kur ji galima atlikti?
Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 19, 08:44)
Buvo darytas postkoitalinis testas.
apie toki nesugirdejusi
Renalta, net 14 SAV.?
Nieko sau...
Edena, bet aš dar kol kas laikau už tave kumštukus dėl
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 19, 08:48)
Renalta, net 14 SAV.?
Nieko sau...

14 sav
Aciu Konvalia uz palaikyma
Postkoitalinis testas, arba kitaip - testas su sueities
Yra 2 jo atlikimo būdai:
1. Po santykių nuvažiuoji į kliniką, ten paima mėginį su spermiukais iš makšties ir apžiūri mėginį po mikroskopu.
2. Nuvažiuoji į kliniką, vyras tenai surenka į indelį spermą (taip pat kaip ir prieš IUI ar spermogramą), o gydytojas paima iš makšties gleivių. Laboratorijoje abu mėginiai yra sujungiami ir žūrima, kaip spermiukai plaukioja, ar jie lieka gyvybingi
Aš pasirinkau antrąjį būdą. Nuvažiavom į kliniką. Vyras pridavė turtą, biologė jį paruošė pirmai IUI procedūrai ir šiek tiek paliko testui. Kai buvau ant ginekologinės kėdės, gydytojas visų pirma paėmė gleivių, o tada jau darė IUI. Tuo metu biologė laboratorijoje sujungė mėginius.
P. S. VK mums apie antrąjį būdą net neužsiminė, tai nežinau, ar ten taip daro.
Papildyta:
Edena, o tu žadi BT ir per mm matuot?
Aš tai pradedu kokią 8 dieną.
Yra 2 jo atlikimo būdai:
1. Po santykių nuvažiuoji į kliniką, ten paima mėginį su spermiukais iš makšties ir apžiūri mėginį po mikroskopu.
2. Nuvažiuoji į kliniką, vyras tenai surenka į indelį spermą (taip pat kaip ir prieš IUI ar spermogramą), o gydytojas paima iš makšties gleivių. Laboratorijoje abu mėginiai yra sujungiami ir žūrima, kaip spermiukai plaukioja, ar jie lieka gyvybingi
Aš pasirinkau antrąjį būdą. Nuvažiavom į kliniką. Vyras pridavė turtą, biologė jį paruošė pirmai IUI procedūrai ir šiek tiek paliko testui. Kai buvau ant ginekologinės kėdės, gydytojas visų pirma paėmė gleivių, o tada jau darė IUI. Tuo metu biologė laboratorijoje sujungė mėginius.
P. S. VK mums apie antrąjį būdą net neužsiminė, tai nežinau, ar ten taip daro.
Papildyta:
Edena, o tu žadi BT ir per mm matuot?