Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(Beautiful Life @ 2013 10 21, 20:18)
Gal priklauso nuo tašės dydžio, aš siunčiau didelę gariuninią - mokėjau 20sv.  4u.gif

kur jus tokius vezejus randat? g.gif man min po 100 lt. Dar ir ant tokiu esu uztaikius doh.gif

GAL KAS TURI NEREIKALINGA TOYBOX/SVING KODUKA -30 LT? ax.gif MAN TAIP IR NEATSIUNTE verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 10 23, 00:03)
kur jus tokius vezejus randat?  g.gif man min po 100 lt. Dar ir ant tokiu esu uztaikius  doh.gif
GAL KAS TURI NEREIKALINGA TOYBOX/SVING KODUKA -30 LT?  ax.gif MAN TAIP IR NEATSIUNTE  verysad.gif

Man drauge siunte i Kauna, bet ir i Vilniu vare taip pat tase, lyg 100 Lt nekainavo schmoll.gif

Ka ten perkat? Ziurineju, ale gal yra rekomendaciju? Jei nieko neissirinksiu, perleisiu saviski.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 10 22, 23:03)

GAL KAS TURI NEREIKALINGA TOYBOX/SVING KODUKA -30 LT?  ax.gif MAN TAIP IR NEATSIUNTE  verysad.gif

Jei niekas nepasidalino, rasykit i az
Perleisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2013 10 22, 19:17)

ačiū 4u.gif pirkau, lyg ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 10 22, 13:40)
vis stebejau bet galvoju gal ir man to tepaliuko visgi reikia, gal butu dar norinciu?

prisijungčiau
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 10 22, 22:41)
Aciu, dar paklausiu o  tas paltukas rinkamas dabartiniams oras ar dar ir prie mazo minuso bus tinkamas?

Prie nedidelio minuso aš asmeniškai nešiosiu. Bet kitoms gali būt ir šaltoka. Šiaip gražus paltukas smile.gif
Atsakyti
Įmeskit šiuslerio druskų nuorodą iš bio-apo.de Nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 10 22, 22:32)
si ziuriu  bigsmile.gif http://www.tesco.com...;skuId=697-0334
tik kaip suprasti maksimalus svoris 7kg  g.gif  niekaip nesupranti.

Mes turim toki, tik plius dar kausas yra. Maniskiui thumbup.gif , varo kaip reikalas.
Tai tie 7kg leistina vezioti priekaboje, nes ji tokia "skystesne", "minkstesne", kad ale nesuskiltu. O pats traktoriukas tai tvirtas.
Pirkinys pasiteisines 100% smile.gif

Papildyta:
QUOTE(fortuneafilius @ 2013 10 23, 09:41)
Įmeskit šiuslerio druskų nuorodą iš bio-apo.de Nerandu doh.gif

http://www.bio-apo.d...alze.185.0.html
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 10 23, 00:03)
kur jus tokius vezejus randat?  g.gif man min po 100 lt. Dar ir ant tokiu esu uztaikius  doh.gif

Kai buvom U.K. nusipirkom vietinį laikraštį lietuvių parduotuvėje ir skambinau pagal įdėtus skelbimus. Jų ten daugybė. Man atrodo aš trims skambinau, pirmi du kažkuo neįtiko (tik neprisimenu kuo), pasirinkau trečius. Viskas vyko sklandžiai, penktadienį paėmė tašę, o sekmadienį jau pristatė thumbup.gif Jeigu neklystu tukis irgi turi tokią paslaugą, tik nežinau kiek kainuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2013 10 22, 21:59)
esame 12, taip kad mergaites dar 5 prisijunkit ir bus po 1 eur siuntimas  i Lietuva (Kauna) drinks_cheers.gif
jeigu butu az pilna tai parasykite tiesiai i el pasta alinuska@bamba.lt 4u.gif

Laba, prisijungiau prie drusku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 10 22, 22:24)
norisi  blush2.gif  bet mano norimas daiktas labai didelis ir sunkus  doh.gif  doh.gif  ir aprasymas toks  g.gif  neaiskus  g.gif

Matau, kad sveria 9,3 kg. o tie kilogramai, tai nesamonė, kaip gali 3 metų vaikas sverti 7 kg. g.gif biggrin.gif
Jeigu sumąstysit, parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu Kaunui reik vežėjų kontaktų, tai galiu duot, atveža į Aleksotą. Jau turbūt 12 metų mes naudojamės, nes artimieji UK gyvena. Dabar kainos net tiksliai nežinau, nes mum jau su nuolaida po tiek laiko hihihi.gif , bet manau kaip daugumoj - 1 kg - 1 svaras.
Atsakyti