Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

ar yra kas pirke is sios parduotuves?
http://www.market-trend.org/en/
kolege ten aptiko ilgai ieskotu kvepalu. uzsakiau. uz siuntima taip pat primokejau. bet jau beveik menuo, prekiu ne kvapo. parasiau jiems, o jie atraso, kad sumokejau tik uz Economy siuntima, jie yra neregistruojami. Ir dar primine, kad jei jau pirkom, tai turbut susipazinom su tokiom pirkimo salygom. Kaip supratau, ale jie neatsako uz negautas prekes. Mokejau kreditine. Sakiau, dar lauksiu. Bet jei negausiu, negi nebegales atgaut pinigus?
Viso €40.31
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 23, 12:03)
užsakinėjom jau seniai iš čia, nešiojasi puikiai, nuo šių metų dar pradėjo daryt spec.stiklus kas turi žvairumą, tai kad viskas čia su jais gerai  mirksiukas.gif

o kokie stiklai ten? paprasti tik buna? na ta prasme cia optikoj kai klausiau kainu tai seke yra tokie kur ziema is lauko iejus i silta patalpa nerasoja, labai as ju noriu, bet blyn 90 Lt uz viena stikla moket man brangu doh.gif gal cia tokiu yra pigiau? g.gif

QUOTE(dzemute @ 2013 10 23, 12:35)
Renku batu balzama http://www.ebay.de/i...=item1c2442db7d , sia minute apytiksliai jau turiu 50 surinkus, tad kas norit junkites dar.As is Vilniaus

kur siust uzsakyma, bet jauciu jau pavelavau ane? biggrin.gif parasiau i AZ tau. noreciau bent vieno pabandymui, o jei dar yra daugiau laisvu tai iki 5 vnt paimciau ax.gif
Atsakyti
mamytes, kadangi labai daug norinciu su tepaliukais batams, tai pirmiausia itraukiu i sarasa vilnietes, visoms, kurioms uzsakinesiu parasysiu az veliau
Atsakyti
[quote=dzemute,2013 10 23, 09:55]
nu gerai, ikalbejai lotuliukas.gif is kur siuntetes ir kokia kainyte gavosi? rinksiu ir as
[/quo

Vnt kaina gavosi 8.08lt, bet tai per mano nezinojima paypal nuskaiciavo didesni euro kursa, o veliau issiaiskinau, kad galima nustatymuose pakeisti, kad mano banko kursu skaiciuotu. blush2.gif turejo but 7,80lt. Is kur siunciausi nemoku idet nuorodos rasant telefonu.
Atsakyti
[quote=Irikira,2013 10 23, 15:43]
[quote=dzemute,2013 10 23, 09:55]
nu gerai, ikalbejai lotuliukas.gif is kur siuntetes ir kokia kainyte gavosi? rinksiu ir as
[/quo

Vnt kaina gavosi 8.08lt, bet tai per mano nezinojima paypal nuskaiciavo didesni euro kursa, o veliau issiaiskinau, kad galima nustatymuose pakeisti, kad mano banko kursu skaiciuotu. blush2.gif turejo but 7,80lt. Is kur siunciausi nemoku idet nuorodos rasant telefonu.
[/quote]
o kiek vnt emei, kad tokia maza kainyte?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 10 23, 14:48)

80vnt
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2013 10 23, 15:56)

aha pas mane irgi tiek norinciu, kad ir as galiu imt jau 80 vnt, vilnietes beja galit rasyti dar del tepaliuko
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 10 23, 15:48)

7,80 lt gaunasi perkant 80 vnt 4u.gif

oi jau atsake smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 23 spalio 2013 - 15:01
Mergaites,

gal zinot, kaip gauti nuolaidos koduka, apsipirkti lindex internetu? 4u.gif

Ar imanoma toki gauti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 10 23, 16:00)
7,80 lt gaunasi perkant 80 vnt  4u.gif

oi jau atsake smile.gif

jei imsi 20 surinksim ir 80 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif