Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(dzemute @ 2013 10 23, 19:06)
as irgi surinkau jau 80, tai manau surinksi greit ir tu  4u.gif
Papildyta:
mano uzsakymas su tepaliukais baiktas, visoms kurios spejo parasysiu viska az

aš irgi siunčiau až smile.gif na jei netilpau tai netilpau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ir mane pakabino su body shopu, o sakykit kokiu adresu siunciat jiem laiksa, kad pralesitu pirkimus.Ir ka rasot? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 10 23, 18:50)
Dar galima pas kanors uzsisakyt to tepalo odai?

Pas mane biggrin.gif Neparašiau, aš prie Kauno Telekomo gyvenu, o dirbsiu prie Girstupio nuo kitos savaitės cool.gif Į darbą reikia grįžt unsure.gif Po 6 metų pertraukos doh.gif blink.gif doh.gif Galėsiu perduot kasdien į Vilnių, į Ševčenkos gatvę, darbo metu pasiimt reikėtų 4u.gif

QUOTE(dzemute @ 2013 10 23, 19:06)
as irgi surinkau jau 80, tai manau surinksi greit ir tu  4u.gif

Pas mane jau turbūt kokia pusė užsakymo bus biggrin.gif O dar smarkiai nesireklamavau per drauges tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 23 spalio 2013 - 18:59
O kuom tas tepalas toks stebuklingas? smile.gif
Atsakyti
dzemute ačiū 4u.gif
Atsakyti
kiek siuntimas is tescodirect?
ar nuo svorio ar kaip priklauso? ar kad suzinot, reik registruotis?
Atsakyti
Gal butu norinciu kaledoms ko nors is cia uzsisakyt - noreciau parinkti iki 50 svaru (nemokamo UK siuntimo), bet truksta apie 35 4u.gif paskui jau pagal svori kaina blush2.gif

http://www.disneystore.co.uk/
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2013 10 23, 21:00)
O kuom tas tepalas toks stebuklingas? smile.gif

cia jau man panasiau i masine psichoze, o ne del tepalo gerumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot draugiskai ax.gif Vilniuje pirkciau http://www.disneystore.co.uk/ truksta man iki nemokamo UK siuntimo,kai kam galioja -20 % nuolaida (turiu koda ,bet galioja ne viskam ,kaikuriem nukainuotiem negalioja ,exclusive negalioja ) Siusiu per PA

Atsakyti
Kuo tas tepalas toks ypatingas? smile.gif
Atsakyti
ale kas su MAMA174 ar koks ten nikas, jungsis prie tesco, nu pasakykit kaip ten kas, kiek siuntimas i LT? Bandziau registruotis bet neduoda unsure.gif
raso kad per tukis siusis, tai kaip ten kas, parasykit jei zinot, negaliu nusprest jungtis ar ne nes nzn kiek siuntimas i lt kainuos doh.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 23 spalio 2013 - 21:41
QUOTE(Rutele_S @ 2013 10 23, 21:38)
ale kas su MAMA174 ar koks ten nikas, jungsis prie tesco, nu pasakykit kaip ten kas, kiek siuntimas i LT? Bandziau registruotis bet neduoda unsure.gif
raso kad per tukis siusis, tai kaip ten kas, parasykit jei zinot, negaliu nusprest jungtis ar ne nes nzn kiek siuntimas i lt kainuos doh.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

pagal svori 1.5 svaro uz kg.
Atsakyti