Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

gal kas zulily žadat siųstis? ax.gif
Atsakyti
k\au k\eliom
QUOTE(saulute32 @ 2013 10 24, 12:13)
aciu 4u.gif
kazin nuolaidu buna pavasari? paimciau gal gimtadieniui nes dabar jau visko turi kaledom biggrin.gif

Sitom lele retai buna .Maksimali nuolaida yra tokia kokia matot ,buna labai retai ,kad galioja nuolaidos kodas ,pamenu pernai kaledom pirkau keliom mergaitem ,nes jom paciom nepraejo -turejo koda ,turejo taikyti -20 % ,bet kazkaip zinau ,kad pilnai jom vis tiek nepritaike ,gavosi kazkur 12,5 svaro 4u.gif As sau pirkau kai buvo irgi 15 svaru ,bet turejau gimtdieniui dovanota koda ,tai tada buvo super blush2.gif .
Tik zinokit ta lele sunki ,mano ziuriu nepilnai menesiu vyresne dukryte -tai ji pasinesioja ta lele ,pamyluoja ir paskui sako ,mama noriu tokiso tik mazos ,nes ji laaabai sunki lotuliukas.gif Tai dabar ir pirksiu nuo kaledu senio lengva smile.gif Paprastai lele miega lovoj ir jos ten vakare daugiausia abi bendrauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 24 spalio 2013 - 11:30
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 10 24, 12:27)
k\au k\eliom

blink.gif ka reiskia?
Atsakyti
sveikos, o tai monstrems, tas stovas, daug sudaro? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 10 24, 12:27)
k\au k\eliom
Sitom lele retai buna .Maksimali nuolaida yra tokia kokia matot ,buna labai retai ,kad galioja nuolaidos kodas ,pamenu pernai kaledom pirkau keliom mergaitem ,nes jom paciom nepraejo -turejo koda ,turejo taikyti -20 % ,bet kazkaip zinau ,kad pilnai jom vis tiek nepritaike ,gavosi kazkur 12,5 svaro  4u.gif As sau pirkau kai buvo irgi 15 svaru ,bet turejau gimtdieniui dovanota koda ,tai tada buvo super blush2.gif  .
Tik zinokit ta lele sunki ,mano ziuriu nepilnai menesiu vyresne dukryte -tai ji pasinesioja ta lele ,pamyluoja ir paskui sako ,mama noriu tokiso tik mazos ,nes ji laaabai sunki  lotuliukas.gif Tai dabar ir pirksiu nuo kaledu senio lengva smile.gif Paprastai lele  miega lovoj ir jos ten vakare daugiausia abi bendrauja

o tai ko jos dabar tokios sunkios bigsmile.gif nu iki gimtadienio dar laiko yra, pagalvosiu pirkt ar ne, nors undines tos nori labai wub.gif
Atsakyti
man reikia pagalbos...vel biggrin.gif doh.gif
kaip manot kur pigiausia nusipirkti tokiu deziu
user posted image
aisku gali buti ir kazkas panasaus, nebutinai identiska.. galu gale kaip juieskoti? nes jei ebay ivedu storage box, tai ten iki siu metu galo tupesiu,kol peziuresiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 10 24, 13:02)
sveikos, o tai monstrems, tas stovas, daug sudaro? biggrin.gif  g.gif

Tada monstriu nereikia niekur atremti norint, kad jos stovetu smile.gif . Tiesiog i ta stova istatai
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 10 24, 10:49)
gal galit pasakyt is kiek daugint kad gaut kaina (iki jusu) sitos undines http://www.disneysto.../61631/1336001/ blush2.gif nezinau kaip paskaiciuot mazdaug kad zinot kaina, bent 5-10 lt tikslumu blush2.gif
o kazin nuolaida cia jom tik pries kaledas ar ir dazniau buna? ax.gif
drinks_cheers.gif man ir baisios jos, o va dukra dabar uzmate tai sako kad patinka, noretu cool.gif

tai siuntimas 1,5 svaro uz kg ir kursas, jei ji svers kila - tai 15+1,5 (arba 2, jei sunkesne) Tu nuolaidu pernai po nauju irgi buvo - bet leliu nebuvo, as iki geguzes taip ju ir nebesulaukiau (gimtadieniui) 4u.gif

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 10 24, 11:11)
Sita lele pati yra gana sunki .Nepamenu ,bet ji apie 1kg ar net 1,5 kg pati sveria ,plius dezute .Tai pliusuokit 3 svarus prie matomos kainos(jei sius per tuki ,kiek pamenu kg kaina 1,5 svaro ) .Vadinasi bus 18 svaru .Tai beliekapadauginti is kurso  :4u:Ir turekit omenyje ,kad Disney labai ilgai siuncia .KArtasi iki 10 darbo dienu  4u.gif TAi dar kol atvyksta i Lt kartais vos ne visa menesi uztrunka  4u.gif

todel ir planuoju uzsakinet dabar, kad spetu kaledoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angėlė @ 2013 10 24, 08:51)
Sveikos mergaites, noriu pirma karta uzsisakyti is iherb.com kad butu nemokamas siuntimas mano uzsakymas turi buti iki 20 doleriu ar turi buti virs  ax.gif

Nėra nemokamo siuntimo, galit siųstis iki 27 dolerių drąsiai, tada neapmokestins siuntos.
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2013 10 24, 12:23)
gal kas zulily žadat siųstis?  ax.gif

O is kur jie siuncia? Kiek pristatymas kainuoja?
Atsakyti
Gal kuriai kaunietei konors is SD reik? 4u.gif Priimciau kelias su nedideliais ir lengvais krepseliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 10 24, 13:09)
O is kur jie siuncia? Kiek pristatymas kainuoja?

zulily.co.uk. siunčia iš UK. tiesiai į LT nesiunčia. UK pristatymas 3.95 svarai. o kaip į,lietuvą parsisiųsti aš nemoku ax.gif blush2.gif todėl ir klausiu, gal kas nors protingas ką nors iš ten planuoja siųstis biggrin.gif
Atsakyti