gal kas zulily žadat siųstis?

k\au k\eliom
Sitom lele retai buna .Maksimali nuolaida yra tokia kokia matot ,buna labai retai ,kad galioja nuolaidos kodas ,pamenu pernai kaledom pirkau keliom mergaitem ,nes jom paciom nepraejo -turejo koda ,turejo taikyti -20 % ,bet kazkaip zinau ,kad pilnai jom vis tiek nepritaike ,gavosi kazkur 12,5 svaro
As sau pirkau kai buvo irgi 15 svaru ,bet turejau gimtdieniui dovanota koda ,tai tada buvo super
.
Tik zinokit ta lele sunki ,mano ziuriu nepilnai menesiu vyresne dukryte -tai ji pasinesioja ta lele ,pamyluoja ir paskui sako ,mama noriu tokiso tik mazos ,nes ji laaabai sunki
Tai dabar ir pirksiu nuo kaledu senio lengva
Paprastai lele miega lovoj ir jos ten vakare daugiausia abi bendrauja
QUOTE(saulute32 @ 2013 10 24, 12:13)
aciu
kazin nuolaidu buna pavasari? paimciau gal gimtadieniui nes dabar jau visko turi kaledom

kazin nuolaidu buna pavasari? paimciau gal gimtadieniui nes dabar jau visko turi kaledom

Sitom lele retai buna .Maksimali nuolaida yra tokia kokia matot ,buna labai retai ,kad galioja nuolaidos kodas ,pamenu pernai kaledom pirkau keliom mergaitem ,nes jom paciom nepraejo -turejo koda ,turejo taikyti -20 % ,bet kazkaip zinau ,kad pilnai jom vis tiek nepritaike ,gavosi kazkur 12,5 svaro

Tik zinokit ta lele sunki ,mano ziuriu nepilnai menesiu vyresne dukryte -tai ji pasinesioja ta lele ,pamyluoja ir paskui sako ,mama noriu tokiso tik mazos ,nes ji laaabai sunki

sveikos, o tai monstrems, tas stovas, daug sudaro?

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 10 24, 12:27)
k\au k\eliom
As sau pirkau kai buvo irgi 15 svaru ,bet turejau gimtdieniui dovanota koda ,tai tada buvo super
.
Tai dabar ir pirksiu nuo kaledu senio lengva
Paprastai lele miega lovoj ir jos ten vakare daugiausia abi bendrauja

o tai ko jos dabar tokios sunkios

man reikia pagalbos...vel
kaip manot kur pigiausia nusipirkti tokiu deziu

aisku gali buti ir kazkas panasaus, nebutinai identiska.. galu gale kaip juieskoti? nes jei ebay ivedu storage box, tai ten iki siu metu galo tupesiu,kol peziuresiu

kaip manot kur pigiausia nusipirkti tokiu deziu

aisku gali buti ir kazkas panasaus, nebutinai identiska.. galu gale kaip juieskoti? nes jei ebay ivedu storage box, tai ten iki siu metu galo tupesiu,kol peziuresiu

QUOTE(Rutele_S @ 2013 10 24, 13:02)
Tada monstriu nereikia niekur atremti norint, kad jos stovetu

QUOTE(saulute32 @ 2013 10 24, 10:49)
gal galit pasakyt is kiek daugint kad gaut kaina (iki jusu) sitos undines http://www.disneysto.../61631/1336001/
nezinau kaip paskaiciuot mazdaug kad zinot kaina, bent 5-10 lt tikslumu
o kazin nuolaida cia jom tik pries kaledas ar ir dazniau buna?
man ir baisios jos, o va dukra dabar uzmate tai sako kad patinka, noretu 

o kazin nuolaida cia jom tik pries kaledas ar ir dazniau buna?

tai siuntimas 1,5 svaro uz kg ir kursas, jei ji svers kila - tai 15+1,5 (arba 2, jei sunkesne) Tu nuolaidu pernai po nauju irgi buvo - bet leliu nebuvo, as iki geguzes taip ju ir nebesulaukiau (gimtadieniui)

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 10 24, 11:11)
Sita lele pati yra gana sunki .Nepamenu ,bet ji apie 1kg ar net 1,5 kg pati sveria ,plius dezute .Tai pliusuokit 3 svarus prie matomos kainos(jei sius per tuki ,kiek pamenu kg kaina 1,5 svaro ) .Vadinasi bus 18 svaru .Tai beliekapadauginti is kurso :4u:Ir turekit omenyje ,kad Disney labai ilgai siuncia .KArtasi iki 10 darbo dienu
TAi dar kol atvyksta i Lt kartais vos ne visa menesi uztrunka 

todel ir planuoju uzsakinet dabar, kad spetu kaledoms

QUOTE(angėlė @ 2013 10 24, 08:51)
Sveikos mergaites, noriu pirma karta uzsisakyti is iherb.com kad butu nemokamas siuntimas mano uzsakymas turi buti iki 20 doleriu ar turi buti virs 

Nėra nemokamo siuntimo, galit siųstis iki 27 dolerių drąsiai, tada neapmokestins siuntos.
QUOTE(EirJ @ 2013 10 24, 12:23)
O is kur jie siuncia? Kiek pristatymas kainuoja?
Gal kuriai kaunietei konors is SD reik?
Priimciau kelias su nedideliais ir lengvais krepseliais

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 10 24, 13:09)
O is kur jie siuncia? Kiek pristatymas kainuoja?
zulily.co.uk. siunčia iš UK. tiesiai į LT nesiunčia. UK pristatymas 3.95 svarai. o kaip į,lietuvą parsisiųsti aš nemoku