Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 10 24, 23:24)
Nesuprantu ,man kas leistu tai as ten tiek prasluociau  lotuliukas.gif vien koks grozis kalediniu papuosimu wub.gif Pernai pirkau 2 baltus Mikio burbulus -fantastiskai ziurisi ant eglutes ,siemet  prie mergicu kambario duru kabinsiu feja-jau turiu -atrodo daug geriau nei foto.Nedidele ji bet miela ,bent jau man  mirksiukas.gif Dar labai norejau ir planavau sikart pirktiauksaplauke ,bet reik butinai varda rasyti ,neduoda pirkti paprastai -tai susilaikiau  blush2.gif O dar kazkuri mamyte ieskojo kurpaiciu princesisku -taigi visu mergicu svajiniu kurpaites

nu nerealiai grazus tie eglutes zaisliukai, pvz mikis ar burundukai nu beyt man tai brangu uz viena zaisliuka moket 7-12 svaru unsure.gif o kur dar siuntimas i LT paskui dar is uzsakancios mamytes iki manes LP, kosmine kaina gaunas verysad.gif

QUOTE(renaciukass @ 2013 10 25, 09:12)
mes ieskom tokios masinos, i kuria susideda daug mazu masinyciu, gal kuri matet kur  blush2.gif

http://www.disneysto.../62147/1000263/ 4u.gif
Atsakyti
Renku uzsakyma is Violey.com, kvieciu jungtis. As is Vilniaus, i kitus miestus galiu persiusti.
Savo pageidavimus siuskite: fukse.violey@gmail.com

http://naturkosmetik...ml#comment-4813
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif

gal kas is Tesco uzsakinesit Kaune? ax.gif
Prisijungciau ax.gif

I AZ brusktlekite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Gal kuri uzmatet kur Calvin Klein kelioniniu lagaminu rankiniam bagazui? Baigiu akis isvarvinti. Pasiskolinau pas drauge ir leidau dukrai iki lektuvo nuvezti,o ji vilko pazeme ir nudroze.dabar reik atpirkti ir bijau jai sakytis ir klaustis iskur parsisiunte. O gal per tarpininkes bandyti ieskoti?
Atsakyti
Renku SD Klaipedoje
Atsakyti
Sveikos,

ar yra kam nors taip buve? Uzsisakiau is amazon.co.uk preke per PA adresa. Zodziu jie pristate, bet velniai zino kam, ale kaimynam, nurode, kas pasirase ir koks door number. Bet PA tvirtina, kad nepazista to zmogaus, kuris prieme ir net nezino kur ieskoti, nes salia nera tokio Door number doh.gif Bandau aiskintis su amazon, bet nieko konkretaus, mazdaug tikrink kaimynus doh.gif as sakau, kad nepazistu to, kuris prieme ir is vis nezinau, kur ieskot to Door numberio. Adresas mano buvo nurodytas teisingai. Ko galiu tiketis tokioje situacijoje, jei neatsiras siuntinys? Jie man grazins pinigus? Idomu, kiek laiko tas ieskojimo procesas uztruks, nes jau 12 val tyla is Amazon.
Atsakyti
Tesco clothing koduko kokio ner ax.gif Renku Telsiai, persiunciu
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 10 25, 13:22)
Renku SD Klaipedoje

As prisijungciau su nedideliu krepseliu, noriu pasiimti maikuciu po namus, pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2013 10 25, 13:20)
sveikos mamytes smile.gif

gal kas is Tesco uzsakinesit Kaune?  ax.gif
Prisijungciau ax.gif

I AZ brusktlekite  4u.gif

ir aš prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukass @ 2013 10 25, 09:12)
mes ieskom tokios masinos, i kuria susideda daug mazu masinyciu, gal kuri matet kur  blush2.gif

Maciau yra tesco direct Mega blocs
Atsakyti
Is kur ir i kuriuos komercinius adresus kalediniu saldainiu dezutes siuo metu praeina??? ax.gif
Atsakyti
Parinkčiau batų tepalo Panevėžyje, jei atsirastų norinčių. O tai žiūriu Panevėžio visai nesigirdi ir nesimato:)
Atsakyti