Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

Man maniezas nepakeiciamas daiktas. Nors planavau be jo issiversti. Viena savaitgalio pusdieni mano vyrui teko pabuti su mazaja. Musu mergyte labai daug reikalauja demesio: su ja reikia bendrauti, zaisti, nori buti nesiojama ax.gif Taigi tevelis baisiausiai pavargo lotuliukas.gif Tad nutare, kad reikia maniezo. Manieza pirkome padeveta, neblogos bukles. Jo dugnas minkstas, tad vaikui nepatogu buvo. Idejome presuota popieriu ir ciuzini. Dabar vaikui patogu jame, o man ramybe thumbup.gif Mazoji jame zaidzia. Ismoko savarankiskai atsistoti. Kai ka nors veikiu, mazoji visada salia ir nebaisu, kad nuvirtusi susizeis. Nebaisu ir kita kambari iseiti ar vezima i lauka issivezti.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal žinot, ar į Bebecomfort maniežus įmanoma įdėti normalų čiužinį, nes bent paveikslėlyje, tai šitie maniežai siauresni yra viršuje, tai gal ir apatiniai išmatavimai siauresni, nei standartinių? O gal ten pakanka to patiesimo su kuriuo parduoda?
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 04 23, 21:43)
sveikos 4u.gif
nusipirkau ir as siandien menieza GRACO CONTOUR ELECTRA ,labiausiai krito i aki is visu ten esanciu..nusipirkau uz 130euru,man patinka jame kad yra vystymo lenta ir kaip susilanksto fajnaj  thumbup.gif norejau paklausti ar naujagimiui maniezas bus per kietas?reiktu deti kazka minksciau,neuzteks to mano ciuzinuko originalaus maniezams?

mes turim GRACO LAURA ASHLEY manieza su vystymo lenta. thumbup.gif dalykas, mes i ji ideje esam kokoso-paralono ciuzinuka dar, maziuke jame miega diena, nes nakti guldomes i savo lova mirksiukas.gif Maniskei 2,5men

QUOTE(rumix @ 2008 05 04, 18:57)
Yra teorija, kad psichologiškai maniežas prastai vaiką veikia, tai reikia arba landa atidarytą palikti arba kuo trumpiau jame laikyti.  g.gif

Kazi is kur tokia teorija g.gif lotuliukas.gif as tai turiu teorija, kad psichologiskai vaikas blogai jaucias grotuotoj lovelej lotuliukas.gif maniezai juk skirti arba miegui arba zaidimams..
Atsakyti
Mano dukrele manieze nezaidzia, jai ten nepatinka schmoll.gif Bet va kelioneje dalykas thumbup.gif mums atstoja lovele 4u.gif
Atsakyti
Mums maniežas nepamainomas daiktas. Aišku ilgai mažoji ten būt nenori, nes jau ne tas amžius, bet kol pati nevaikščiojo, tai bent ramiai susitvarkyt , valgyt pagamint galėdavau. Dabar, tai kaip kelioninė lovytė tarnauja thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Mes jau galvojame pardavineti savo manieza... Siap buvome labai juo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 25 gegužės 2008 - 18:13
QUOTE(jurgitav @ 2006 08 13, 17:51)
Labas Turiu si manieza thumbup.gif .Pries tai turejau ABC design,kai vaikui suejo puse metu,iplyso tinklas keliose vietose,sunkiai susidedinejo unsure.gif .Dabar gera pusmeti turiu bebe confort manieza. L.fainas.sudedant jokiu problemu,Net gi uzuolaideles uzsidengia kai vaikutis miega. drinks_cheers.gif Man jis patinka...

Laba diena, rašo Jums ,,ABC design " atstovai. Jei kas turite, kokių nors problemų , su Vokietijos firmos ,,ABC design " gaminamais maniežais - drąsiai kreipkitės į mus, net jei ir pasibaigęs garantinio aptarnavimo laikas! Kontaktus pasižiūrėkite www.dominukas.lt.
Per aštuonerius darbo metus negavome nusiskundimų maniežais.... g.gif
Atsakyti
noreciau patarimo iš labiau patyrusių nei aš blush2.gif noriu savo vaikiukui nupirkti maniežą bet kiek internete žiurejau tai jie daugiausiai skirti iki 15 kg vaikams arba nieko apie svori neparasyta. mums tik 4 mėn, o sveriame apie 9 kg, tai dabar ir nebezinau koki pirkti???
Atsakyti
http://www.baby-walz...ubrikNummer=734
Papildyta:
siap taip mano manymu atrodo maniezai(internetinis psl.),o pas kurias nuotraukuose kur maciau tai paskirtis yra-kelionine lovyte.Aisku galima ir kaip manieza naudoti,jei patogu.
Atsakyti
Mes kelioninę lovytę naudojam kaip maniežą.Bet mūsų mažoji nelabai noriai joje sėdi.daug ilgiau ji išsėdi ant grindų patiesus minkštą pleduką.nors ir kelioninė lovytė yra tame pačiame kambaryje.Gal tikrai psichologiškai blogai veikia vaikučius tai, kad jie lyg aptvare sėdėtų, jaučiasi vieniši, nors aš visada kartu tame pačiame kambaryje su ja.
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 05 26, 11:47)
noreciau patarimo iš labiau patyrusių nei aš  blush2.gif  noriu savo vaikiukui nupirkti maniežą bet kiek internete žiurejau tai jie daugiausiai skirti iki 15 kg vaikams arba nieko apie svori neparasyta. mums tik 4 mėn, o sveriame apie 9 kg, tai dabar ir nebezinau koki pirkti???

Mes turime Espiro Luna manieza - stovi virtuvej, man tikras pagalbininkas, nes maziuke ten ir zaidzia, ir miega. Pacioj pradzio praverte ir tos muzikeles, dabar jau atsibode, bet jei mazoji blaskosi ir neuzmiega, ijungus ja dazniausiai "luzta".

Kiek ziurinejau, jis skirtas iki 20 kg.
Atsakyti
Labai geras daiktas, auginant vaikus. Iki metų tarnavo kaip žaidimo aikštelė, o dabar jau trečia vasara tarnauja kaip llovelė nakčiai kelionių metu. Bijau, kad tai paskutinė vasara, nes jau netilps į ją ūgiu sad.gif
pas mus tradicinis lenkiškas „Kotrynos" firmos. Bet labai patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cutrin: 09 birželio 2008 - 18:09