Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

Mes turime stai toki manieza:Maniezas
Buvau uzsimaniusi pirkti, draugai zindami apie tai, mums ji padovanojo. Turime jau 7 men., bet pradejome naudoti tik neseniai, kai mazoji jau sedeti ir stoveti mokejo. Dabar patinka jame zaisti biggrin.gif Priedai prie jo mum nereikalingi schmoll.gif , nei vystymo lenta, nei tas antras dugnas maziausiems. Manau, tie dalykai reikalingi jeigu gyveni nuosavame name ir turi maziausiai 2 aukstus biggrin.gif
Atsakyti
Mes maniezo nenaudojam. Aisku, cia gal butu palengvinimas mamai, bet vaikui smagiau ropot didesnej erdvej mirksiukas.gif . Kambario kampus apklijavom porolonu kad neuzsigautu, nes dabar kimbasi ir stojasi, tai jau reik ziuret, kartais nespeji pagaut. O kai paciai reikia kazka pasidaryt, tai isodinu i maitinimo kedute, bet ten jis ilgai neissedi.
Atsakyti
Pas mus Espiro luna thumbup.gif Esam patenkinti, nes erdvus. Naudojamės kelionėse, kartais namie pažaisti. Bet šiaip vien tik žaidimams maniežo pirkti neverta, nes vaikui niekur nėra geriau kaip ant žemės, kur daug ervės smile.gif
Atsakyti
man atrodo chicco patikimas gamintojas, tai vakar nusipirkom chicco va toki
user posted image
tik geltonos spalvos. regis sunui patiko. visi tie antri aukstai mums jau nereikalingi, pervystymo padeklams jau irgi per sunkus vaikas. tai pirkom paprasciausia nauja uz 200 lt. pirkom, nes esam aktyvus zmones, megstam isvykas, tai vaikas visada tures savo lovyte, kurioje gales miegoti bet kur. taip pat ketinam vezti seneliams, kai paliksim anukeli prieziurai. kadangi gyvename bute, tad namuose tokio daikto mums nereikia, tik isvykoms.
siaip kolkas atrodo gerai, vaikui jame kazkaip netgi patiko. tik tas maniezas sunkus rupuze... nors puse svorio sudaro idedamas ciuzinukas, i kuri suvyniojamas visas maniezas. bet kadangi i zygius neisim su mazu vaiku, tai i masina isidet nera sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 14 sausio 2009 - 14:30
Laba,

Manau, kad reikalingas daiktas. Mes naudojam kelionese kaip lovele, o namie kaip palengvinima mamai. Jis ilgai nebuna manieze, bet man saugu, jeigu reikia greit nubegti i antra auksta, arba kas nors ateina (kad nereiktu nesti vaika prie duru, nes eina saltis). Ryte jis pabuna (zinoma pykdamas) kol padarau valgyti, nes dar nesinori deti ant zemes ka tik prabudusi. Gyvenam name,tai gal todel jis mums pravercia.
Nemanau, kad manieza verta pirkti del vaiko zaidimo jame, retai tokiu vaiku buna kurie zaidzia maniezuose.

Atsakyti
Gal kas zinot, kur Lietuvoje pigiausia galima nusipirkti tokio tipo manieza
http://www.vaikutis....as-maniezas.jpg ?
Atsakyti
Aš irgi dabar svarstau, kokį maniežą pirkti g.gif
Namuose geriausią turėti erdvesnį maniežą, tokio aš ir norėčiau, nes jį dažniau naudočiau žaidimams nei kelionėms.
Tik galvoju, ar žaidimams skirtame manieže gali vaikutis miegoti? Gal galit patarti? ax.gif
Kalbu apie vidutinio dydžio maniežą 110X80.
Atsakyti
Is Vokietijos parsisiunciau Esprit manieza. Esu labai patenkinta kaina ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
mes turim Espiro manieza...superinins daiktas.pakeliama dugna naudojom iki kokiu 5 menesiu,buvo liuks.o dabar visai patinka sone esanti landa 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Vaiku mieste nebrangu Hauck manieza ir atskirai pakeliama dugna, nes kai mazutei buvo 2 men. vaziavome prie juros. thumbup.gif . Manieze mazoji nebuna. Nepatinka. Naudoju kelionems, o namuose laikom zaislus. Mazoji jame trumpai pabuna, bet prasosi is jo labai greitai. Gal, kai prades vaikscioti, patiks landzioti pro landa.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2009 01 21, 14:14)
Gal kas zinot, kur Lietuvoje pigiausia galima nusipirkti tokio tipo manieza
http://www.vaikutis....as-maniezas.jpg ?

Normanas
post 2009 01 25, 01:10
Paskelbta: #6|

Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 529
Prisijungė: 2007 06 30

Pirmas vaikas:Evaldas 1993
Antras vaikas:Deividas 1997
Trečias vaikas:Dovydas 2008

Apdovanojimų: 0

*

as is siauliu ,galeciau pasiulyti vieno vaikucio naudota ,labai geros bukles manieza,
user posted image

atiduociau uz 90lt, ax.gif

Papildyta:
oj nerodo nuotraukas, zodziu parduoda toki panasu kaip jus ieskot....o gal ir toki pati...pasidomekit pas pardaveja,atsius jum nuotrauka!
arba CIA
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti gal kas turite tokį Chicco maniežą labai norėtųsi išgirsti apie jį atsiliepimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti