Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

QUOTE(neringuutia @ 2009 05 10, 21:05)
norejau paklausti ar i lovyte-manieza nereikia papildomo ciuzinuko? blink.gif

aš esu įdėjus kokosinį ir į viršutinį aukštą
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 05 10, 23:42)
aš esu įdėjus kokosinį ir į viršutinį aukštą

o cia kaip kam patinka ar butinas ciuzinukas?Tas kuris yra prie maniezo per skystas ar kaip? o aplamai jis issiima ar ne?

siaip jau apsisprendem pirkti lovyte-manieza,nebe medinuke,kaip pirma norejau,tik va tokie klausimukai beliko mirksiukas.gif
Atsakyti
beja isgirdau nuomoniu,kad maniezai nera labai stabilus g.gif
ar tikrai taip yra?
Atsakyti
QUOTE(eveska @ 2009 05 06, 12:56)
Mamos patarkit ar verta manieza pirkti vien del stovejimo?Nes lovytes krastas zemas,ir neatsistos lovytei. smile.gif

vien del stovejimo manau neverta, bet jei ketinate ir palikti ji ten kiek ramiai pasibuti, pasipratinti vienumoje tai taip. mes turime cam lusso manieza - superinis, tvirtas. Vaikas pradzioje paguledavo kol as ka darydavau, dabar kai gaminu valgyti jis ten duodasi, kai reikia vezima isnesti i lauka idedu. neisivaizduoju vaiko auginimo be maniezo kazkaip, pas mus gimineje visi taip augina, o kad deti ten vaika tipo kaip i kalejima tai nesamone. Jis ten jauciasi kaip zuvis vandeny, atsistoti ismoko greitai, dabar laksto, spkineja, nebijo nugriuti, kojytes stipreja. kartais sedi ramiai krapsto koki zaisla. Juk nelaikote visa diena ten, pusvalanduka koki, 20 minuciu... manau reikalingas daiktas, bet reikia tvirto, o tos tipo kelionines loveles tai kliba, tarska... maniskis jau butu ja sulauzes. Dabar jam 14 menesiuku ir mes dar kelis menesius dziaugsimes, paskui galesime perleisti kitai mamytei, jei kas galvoja pirkti - gali uzsirasyti nika mano ir uz keliu menesiuku parasyti smile.gif Geras daiktas. Pirksiu jei ir antras vaikas bus.
Papildyta:
QUOTE(neringuutia @ 2009 05 11, 12:02)
ar tikrai taip yra?

nuo vaiko priklauso. maniskis kai pasisupa tai keliasi priesinga kojele, tai jau uz kokiu poros menesiu nebegalesiu deti, bet jei vaikas ramus ten tai tada manau toks kaip mano maniezas liuks. dukterecios taip nekvailiodavo, tai net minties, kad apvirsti gali nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 05 11, 07:30)
o cia kaip kam patinka ar butinas ciuzinukas?Tas kuris yra prie maniezo per skystas ar kaip? o aplamai jis issiima ar ne?

siaip jau apsisprendem pirkti lovyte-manieza,nebe medinuke,kaip pirma norejau,tik va tokie klausimukai beliko mirksiukas.gif

as manau, kad butinas kasdieniam naudojimui. Tie kurie yra - ploni. Aisku, vaikas nesveria tiek, kad neatlaikytų, bet mes idejom papildomai. Jei vaziuosim kur nors, tai manau nesivesim ciuzinio, kaip nors issiversim ir su tuo, kas yra. Maniežuose, kurie susikomplektuoja į kelioninius krepsius - ciuziniai issima. kaip kituose - nezinau ax.gif

QUOTE(neringuutia @ 2009 05 11, 12:02)
ar tikrai taip yra?

cia gal ne tik nuo vaiko bet ir nuo gaminio priklauso. Visokiu gi yra
Atsakyti
o gal kas nors turi toki manieza?
http://g.skelbkime.l...084dc54335a.jpg

''vibro''next
isvaizda ,aprasymas ir kaina atrodo tikrai liuks,bet kazin kaip yra isties?
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 05 11, 19:11)
o gal kas nors turi toki manieza?
http://g.skelbkime.l...084dc54335a.jpg

''vibro''next
isvaizda ,aprasymas ir kaina atrodo tikrai liuks,bet kazin kaip yra isties?

visus panasius kiek ziurejau tai kledarai ir s... kai kuriu medziagele ir tinkliukas jau pardeje isire buvo... nepatariu, nebent reikia kelionines loveles, o maniezas turi buti stacionarus. bet tai tik mano nuomone.
Atsakyti
Aš daug laiko praleidžiu su mažiuku ir mums asmeniškai maniežo nereikia 4u.gif
Atsakyti
Pirkciau dideli manieza (1metrasX1 metro) arba panasu. Su silciausiais linkejimais,
Ruta tel. 865774036
Papildyta:
Perku apvalu arba dideli (1mX1m) manieza. Sveikos mamytes, jei turite ka pasiulyti rasykite sms ar skambinkite: 865774036 Ruta.
Atsakyti
Kažkaip nenaudojom maniežo - nebuvo vietos namie tokiam daiktui, o kai paaugusi įdėjau - tai enžžnenorėjo jame būti. Tai taip be maniežo ir išaugom ax.gif
Atsakyti
Mes turim maniežą, manau, jis reikalingas. Pridedu daug žaislų ir mažius žaidžia. Aišku, ne visada nori jame būti. Būdamas manieže išmokjo šliaužti wub.gif Ir gerai jis kelionėse, naudojam kaip lovytę.

QUOTE(neringuutia @ 2009 05 10, 21:05)
norejau paklausti ar i lovyte-manieza nereikia papildomo ciuzinuko? blink.gif

Aš įdėjus čiužinuką kokosinį, patogiau taip vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 05 28, 09:13)
Mes turim maniežą, manau, jis reikalingas. Pridedu daug žaislų ir mažius žaidžia. Aišku, ne visada nori jame būti. Būdamas manieže išmokjo šliaužti  wub.gif Ir gerai jis kelionėse, naudojam kaip lovytę.
Aš įdėjus čiužinuką kokosinį, patogiau taip vaikui  4u.gif

drinks_cheers.gif mes taip pat dėjom kokosinį čiužinį smile.gif
Atsakyti