pirkciau salotines spalvos manieza su naujagimiui antru ciuziniu,gero stovio.

Norėčiau jūsų patarimo. Mano sūnelis labai judrus, jau vis dažniau bando stotis, kartais jam pavyksta atsirėmus, medinėje lovytėje dažnau daužo galvytę
Vieną jį palikti net ant grindų neįmanoma, jis per kelias sekundes nušliaužia nuo patiesto dekio, norėtųsi kažkiek atlaisvinti rankas. Nužiurėjau yra maniežų 1mx1m, man jie atrodo erdvesni, nes 60-70 cm pločio mažyliui nepakanka, jis net gan plačioj medinėj lovytėj gulasi skersai ir tranko kojytėm sieneles, ir ūgis jo jau nemažas - 74 cm. Kaip manote, ar tokio tipo maniežas atlaikys judrų smarkuolį?
Kažin kiek jis galės ilgiausiai ten išbūti? Parduotuvės tokų maniežų pasiūla nedidelė ir kainos nemažos. Kažin ar galima surasti tokių maniežų turguje ir kokia būtų jų kaina?

o gal jau kasnors isaugo manieza ir mums galetu pasiulyti?
Vilnius

Mes nupirkome manieza firmos MAMTU tai esu labai patenkinta
Jis su ratukais butent tokio ir ieskojau
. Kelioneje nepamainomas daiktas.

QUOTE(Divin @ 2009 08 06, 13:00)
Norėčiau jūsų patarimo. Mano sūnelis labai judrus, jau vis dažniau bando stotis, kartais jam pavyksta atsirėmus, medinėje lovytėje dažnau daužo galvytę
Vieną jį palikti net ant grindų neįmanoma, jis per kelias sekundes nušliaužia nuo patiesto dekio, norėtųsi kažkiek atlaisvinti rankas. Nužiurėjau yra maniežų 1mx1m, man jie atrodo erdvesni, nes 60-70 cm pločio mažyliui nepakanka, jis net gan plačioj medinėj lovytėj gulasi skersai ir tranko kojytėm sieneles, ir ūgis jo jau nemažas - 74 cm. Kaip manote, ar tokio tipo maniežas atlaikys judrų smarkuolį?
Kažin kiek jis galės ilgiausiai ten išbūti? Parduotuvės tokų maniežų pasiūla nedidelė ir kainos nemažos. Kažin ar galima surasti tokių maniežų turguje ir kokia būtų jų kaina?

Faktiskai neribojamo svorio maniezas, vaikas gales griuvineti (musu taip elgiasi, todel pakeiteme vietoje medines lovytes), neapvers net 2 vaikai (isbandyta), pakankamai vietos ir skersai, musu vaikis miega tikrai juokingom pozom

Mes miegame hauck manieze,nu tikrai jie ir patvarus,ir gan nebrangus.

Siaip namie miegame medinej lovytej, bet turime ir Hauck manieza, kuris mums labai pravercia bunant pas mociutes, sia vasara vezemes prie juros...O kartais pupa sugalvoja tiesiog jame pazaisti..

Dabar esam ne namuosia (ten miegam lovytej), dabar kaip 2.5 men miegam manieze "NAKKO"- 2 aukstai, yra landas, tinklialis . Tai galiu pasakyti kad SUPER daiktas.
Mes irgi labai naudojame manieza, net nezinau, kokios jis firmos
, nes is drauges pirkom. Bet patinka maziukui jame, turi uzsiemimo, jau vaiksto aplink manieza isikabines