Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

QUOTE(Ievamul @ 2009 11 24, 15:49)
Mes taip pat manieza kazkur nuo metu isigijome. Labai patogu sode, pas senelius ar siaip kur ne namie. Be to, musu maniezas tamsiai melynas, jo viduje tamsiau nei lovyteje, tai vaikas jame net ilgiau ismiega nei savo lovoj smile.gif

mes irgi manieza pirkome isvykoms pas senelius ar kur kitur smile.gif niekada neguldeme vaiko pas save i lova, tad ji puikiai jauciasi manieze smile.gif tikrai patogu jei seima megsta isvykas su nakvyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 01 08, 16:11)
Gal kas esat turėję Nakko maniežą Torono/Sorrento dviejų aukštų? Komplekte:
Ir dar man kilo klausimas, kuo realiai be jokių papildomų funkcijų, t.y. vieno aukšto su dviem kojelėm ir dviem ratukais, skiriasi maniezas uz 200 Lt ir už 600 Lt? Tik gamintojas, tarkim lenkiška, vokiška ir daugiau nieko?

o gal galima placiau, kas perto maniezas (be nieko) uz 600 Lt? ax.gif blush2.gif
Turiu Graco 2009 metu kolekcijos, kuris kainavo ~ 700, bet ten pakankamai "pribambasu" (antras aukstas, lempute, vibracija, gaubtas su zaisliukais ir tt) thumbup.gif
Atsakyti
mes buvom labai patenkinti maniežu, ir ne tik dėl kelionių, bet ir dėl žaidimo vietos. Man labai pasiteisino ratukai ir anga
Atsakyti
patys geriausi atsiliepimai Brevi maniezam wub.gif vieninteliai kurie turi minkstus ciuzinukus wub.gif o ne ceratas blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turit toki manieza ir gali parasyti kokiu atsiliepimu apie ji, buciau dekinga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 04 24, 11:29)
Sveiki,
gal kas turit toki manieza ir gali parasyti kokiu atsiliepimu apie ji, buciau dekinga
user posted image

visai įdomus,tik turbūt jis labai jau mažytis g.gif
Atsakyti
As ir labai dziaugiuosi isigytu maniezu biggrin.gif vaikutis ten pats zaidzia, o as turiu daugiau laiko sau lotuliukas.gif Superdaiktas thumbup.gif
Atsakyti
O aš iš savo patirties pasakysiu, kad maniže labai svarbi yra anga. Kai mes pirkom, apie tai nepagalvojom, o dabar kaskart kai dukrai atsibosta žaisti ten, turiu eiti ją iškelti doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal turite ABC-Design manieza? idomu, ar jie patvarus, ar neapvers maziukas? g.gif
Atsakyti
Musu maniezas - pas senelius. Labai gerai ten - istrauki, sudedi, kai reikia thumbup.gif
Geras daiktas manieze mums yra 'skyle' atsitraukiama su uztrauktuku. Kai vaikas ugteli, gali pats is ir i ropineti (na tarsi loveles virbai kai butu isimti) 4u.gif
Atsakyti
mes turim parastuti lenkiska manieza, galim perleisti jeigu kam reikia uz 80 Lt., firma Coneco, mazylis eme vaikscioti tad mums kaip ir nereikia jo smile.gif atsiprasau uz off topic blush2.gif
Atsakyti
Gal galit man neismanelei paaiskinti kam manieze tas antras aukstas? g.gif
Atsakyti