QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 10:19)
Man Cocinelli dar labai rankinės patinka. Tik irgi kainos čia baisios
Turiu vieną ir kas įdomiausia ne odinė, bet kažkokia "ceratinė" , bet kokybė jos fantastinė ir dėvisi puikiai ir atrodo brangiai. O odinės vien pačiupinėt užtenka, kad įsimylėtum ir modeliai man jų labai gražūs
Ingute sakai tie ixtreme kombiai 2 daliu nekokie ,as vis pagalvoju bet gal geresniu palaukt ,man kaipir Rapojai tuoj vaikas plikas vaikscios
Okokios cia sventes pas amerikonus savaitgali nusimato ,kazkalyg rasei
QUOTE(daivas31 @ 2013 10 23, 10:35)
Ingute sakai tie ixtreme kombiai 2 daliu nekokie ,as vis pagalvoju bet gal geresniu palaukt ,man kaipir Rapojai tuoj vaikas plikas vaikscios
Draugė
QUOTE(nedovile @ 2013 10 23, 10:26)
Ingut,Gucci Flora is lily Jusu deka pigiai nugriebti,man jie nerealus
buvau pabaigusi visa menesi,tai blaskiausi kaip be namu 
aaa sie turiu faini
QUOTE(daivas31 @ 2013 10 23, 10:35)
na jie man tokie paprastuciai nzn ner super silti
QUOTE(rapoja @ 2013 10 23, 10:36)
2T ,jau galva nebezino ko nori ,seip vaikui juk visai nesvarbu tie brendai ciatik mum rupi ,bet kaip visada noris gero uz gera kaina
QUOTE(rapoja @ 2013 10 23, 10:31)
bet tai kur višta esu
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 23, 11:19)
smeli o kokie leginsiukai negeri?
pizamike ir as viena gavau normalia silta o kita kakzokia skystoja carterio, loterija
is komplektuko http://demandware.ed...2...=350&sh=350
bliuskute nieko nu bet leginsiukai... cia matyt perki su nuolaida tai gauni kokybe pagal kaina
QUOTE(daivas31 @ 2013 10 23, 10:38)
2T ,jau galva nebezino ko nori ,seip vaikui juk visai nesvarbu tie brendai ciatik mum rupi ,bet kaip visada noris gero uz gera kaina 
tikrai taip
pliki tai neliks tie vaikai,juk visos turim tų striukių dar ne po vieną namuose,ale naujos reik;blogiausiu atveju benetton paimsiu
Papildyta:
nu va koks fainas derinukas

Ne į temą, bet jūs pačios pačiausios... Kiek gali kainuot crocsų siuntimas iš Vilniaus į Kauną registruota siunta? Reik man pridėt prie batų kainos vienai mamytei neturiu žalio supratimo
QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 10:51)
Ne į temą, bet jūs pačios pačiausios... Kiek gali kainuot crocsų siuntimas iš Vilniaus į Kauną registruota siunta? Reik man pridėt prie batų kainos vienai mamytei neturiu žalio supratimo 
jei siųsi per post24 terminalą užsiregistravus mamosspintoj, tai mokės gavėjas atsiimdamas 3lt
o paštu iki 500gr 4,15lt , 500gr-2kg kol kas 6,25lt
Ingut, noriu pasiteirauti del pirstinaiciu vaikams is sierros kur masiskai pirkom - ar jos jau pakeliui i LT? Nes 17 d gavau skaiciukus ir apmokejau, bet daugiau jokiu ziniu