Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 10 23, 13:31)
as tai ju mazesnio dydzio neimciau, nes kiek pamenu merginos diskutavo kad po skalbimo susitraukia zenkliai
megztukas ir man labai grazus, bet tos 3/4 rankoves doh.gif  doh.gif

Ir man jis labai labai wub.gif nups, palauksim savo dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 23, 14:37)
Ir as turiu ruzava, tik man maniske tokia klykianti atrodo  lotuliukas.gif . O cia visai kulturingai nuotraukoj. Todel ir uzklausiau. Vadinas drasiai galesiu vaikscioti, nesviesiu uz kilometro  biggrin.gif

tai gal turi peach neon? tai cia nea, cia kitas ir ta turiu, jis labiau rekia biggrin.gif bet zinok turiu toki Gaultier sejona, belekoki, spalvu melejonas ir rstai tai tigrai tai paisley, nu toks avangards, tai man ziauriai tas neonc tink kazkaip g.gif atmus ta marguma, nu zodziu kaip toj Kriu fotkej gaunuos panasiai, kur tigrai su tais geometriniais rastais lotuliukas.gif vopščim nomber von lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai akyse katinukas stovi iš Jcrew rolleyes.gif juos papildo ar nelabai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 23, 14:42)
man tai akyse katinukas stovi iš Jcrew  rolleyes.gif  juos papildo ar nelabai?  rolleyes.gif

nu bleka ka jus tuose suniuose ir vistose randat g.gif kame ten cinkas juose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 14:43)
nu bleka ka jus tuose suniuose ir vistose randat  g.gif kame ten cinkas juose?  g.gif

pažiūrėk koks mielas wub.gif ir kaip santūriai pasislėpęs wub.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/30559.jsp
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2013 10 23, 14:27)
Laba diena 4u.gif
mergaitės, gal turite kuri On pašiltintus vaikiškus džinsiukus 5T dydžio? Išmatavimų reiktų wub.gif

as neturiu bet pagal maziuko 2T tai man atrodo On kelnes platesniem vaikuciam labiau tinkamos blush2.gif ir didintos kelnytes

QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 14:35)
nu patersiu, bet tokiu izdevalkiu seniai nemaciau  doh.gif

http://www.6pm.com/m...and-nordic-grey

lotuliukas.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 10 23, 14:37)
Ingute, ačiū už j.crew factory, Tu auksas  4u.gif

QUOTE(Evameda1 @ 2013 10 23, 14:37)
nusiunciau viena isankstini uzsakyma, at priimsit? ax.gif

aciukas jums
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 23, 14:42)
man tai akyse katinukas stovi iš Jcrew  rolleyes.gif  juos papildo ar nelabai?  rolleyes.gif

senokai nemaciau 4u.gif

nu bleka ka jus tuose suniuose ir vistose randat  g.gif kame ten cinkas juose?  g.gif

as zinok vista gundausi bet nzn ar nesiosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 14:42)
tai gal turi peach neon? tai cia nea, cia kitas ir ta turiu, jis labiau rekia  biggrin.gif bet zinok turiu toki Gaultier sejona, belekoki, spalvu melejonas ir rstai tai tigrai tai paisley, nu toks avangards, tai man ziauriai tas neonc tink kazkaip  g.gif atmus ta marguma, nu zodziu kaip toj Kriu fotkej gaunuos panasiai, kur tigrai su tais geometriniais rastais  lotuliukas.gif vopščim nomber von  lotuliukas.gif

Mano neon pink. Supratau, teks ir man apacia kokia marga ieskotis. biggrin.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif ,as ir nesuprantu o paryziete doh.gif ,,cia man taip atrodo ,nesupykit jei kam patinka .Va kriause gyvai maciau prie dzinsu liuks atrodo ,bet kad jos nera ar as nematau
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 23, 13:45)
pažiūrėk koks mielas  wub.gif  ir kaip santūriai pasislėpęs  wub.gif 
http://www.jcrew.com...~~~~~/30559.jsp

Man jis ir wub.gif bet kiek stebejau, tai nemaciau jo paskutiniu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 13:43)

kaip tik pagalvojau.
Nu tikrai nebus taip kad JMD nepasakys kad vistos ir kiti gyvunai ant megztuku- pravalas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nus tas katinas.....

gyvai jis man ne kaip atrode, jauciu panesiojus susivelia greiciau nei noretusi:geda

kaip ir kriause, mano akimis, turejau ja is kart pardaviau nes kokybe abejoniu sukele
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 23, 13:43)

Savo paaugliukei parodziau megztuka su vista, ta visa perbalo blink.gif blink.gif ir issigandusi paklause (beveik sauke sakyciau doh.gif ): "tik nesakyk, kad man ji paemei......(as jau kratau galva, kad ne)......tik nesugalvok man jo paimti ! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O va katinai ir sirdys jai pats tas smile.gif)

O man graziausi j.crew smulkus rastai, kaip jie juos nerealiai numargina megztukuose wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 23 spalio 2013 - 13:56