Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 10 23, 17:12)
Ačiū už sveikinimus  wub.gif Kažkaip netikėtai  ir man buvo,nors piešia tai ji tikrai nemažai  biggrin.gif Didžioji tiksliukė,o mažoji va prie meno  g.gif  biggrin.gif

Gal kazkur paziureti piesinuka galima? Manoji pirmoke per pamoka po 3 piedinius nupiesia Nezinau, net ka daryt, nes su mokymusi sudetinga labai... Ir muzikos mokykloj piesia. Nezinau, net kur kreiptis pagalbos. Galvojau, su sunum sunkiau, nei su ja bus. Bet palyginus, tai berniukas auksinis vaikas pagal ja. Bent jau mokosi, stengiasi. O jai dzin, piesia ir niekas daugiau neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 23, 17:16)

neatidaro lyg nuorodos blush2.gif
Atsakyti
Rapoja, prisidedu prie sveikinimu maziukei 4u.gif

As vis is temos paaugliukams, mamukai SUPROS po 19$ bigsmile.gif !!!!!!!!

Dar pries metus nieko apie Supras nezinojau, o jos pasirodo geriau, nusss "kruciau" nei Vans ar Conversai tarp paaugliu biggrin.gif Sergejau ilgiausiai nuolaidas, vis nepagaudavau su gera kaina, o dabar va...... zodziu, puikios gali buti kaledines dovanos paaugliukams drinks_cheers.gif

Aisku dar gaudysiu tas su "pribumbasais", bet sitos irgi LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
As uz Swiss Legend laikroduka 4u.gif Kazkas lyg rase kazkurioj temoj, kad jie geri. O ir grazesnis man Swiss, ir ne taio nuvalkiotas kaip MK, nors modeliai panasus...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 10 23, 17:27)
As uz Swiss Legend laikroduka 4u.gif Kazkas lyg rase kazkurioj temoj, kad jie geri. O ir grazesnis man Swiss, ir ne taio nuvalkiotas kaip MK, nors modeliai panasus...

As savo swiss legend irgi esu labai patenkinta. Labai jis man mielas. Bet ir mk neatsispiriau, kaip visos ji griebe. Nors man tai nieko grazaus ten. Bet, sakay, gal realiai kas kita. Reiks paziuret, kai gausiu...
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 23, 17:17)
kai psmagu turėti su vaikučius  wub.gif  kiekvienas vis kitoks... o jei trys ir daugiau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

rapoja- nu nesijuok  biggrin.gif  aš žinok iš vis nevalgau pyragų, bandelių...manęs niekad saldumynai netraukė... nesuprantu iš kur tas pilvas būdavo  biggrin.gif  aišku šoninė, vytinta mėsytė vakarais matyt savo irgi davė  biggrin.gif

faina vaikai,bet man tai sunku augint blush2.gif kitos mamos kažkaip moka ramiai,atsipūtę augint,dar kažkas padeda ,per vasaras visai seneliams priduoda augint,man taip neišeina,tai man kažkaip vaikų auginimas sunkus darbas rolleyes.gif

man daugiausiai kg užsidėjo,kai didžiąją pagimdžiau;nu baisu prisimint ir net pačiai nesitiki,kad sukirsdavau į dieną ledų plombyro tą tokį ritiniuką gal 0.5 kg + bulkutėm užkąsdavau blush2.gif cool.gif
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 23, 17:18)
Gal kazkur paziureti piesinuka galima? Manoji pirmoke per pamoka po 3 piedinius nupiesia Nezinau, net ka daryt, nes su mokymusi sudetinga labai... Ir muzikos mokykloj piesia. Nezinau, net kur kreiptis pagalbos. Galvojau, su sunum sunkiau, nei su ja bus. Bet palyginus, tai berniukas auksinis vaikas pagal ja. Bent jau mokosi, stengiasi. O jai dzin, piesia ir niekas daugiau neidomu.

nufotkinus tai neturiu,bet kad nieko ten ypatingo ax.gif tai gal į dailę leisk ,o ne į muziką biggrin.gif
QUOTE(happy mammy @ 2013 10 23, 17:19)
Rapoja, prisidedu prie sveikinimu maziukei  4u.gif

ačiūkas wub.gif
ai,toks čia tas laimėjimas ,bet vis tiek faina biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 23 spalio 2013 - 16:31
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 23, 17:17)
kai psmagu turėti su vaikučius  wub.gif  kiekvienas vis kitoks... o jei trys ir daugiau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jo, tikrai smagu tris turėt. Aš ir ketvirtam pasirašyčiau, jei būčiau jaunesnė. Dabar jau tingiu naktim keltis biggrin.gif

Tie trauzai labiau skirti pilvo raumenims susitraukt, o ne lašiakui. Pritariu rapojai - žiauriai nepatogu. Man pilvas susitraukė maždaug per du metus nesportuojant, bet, aišku, toks, koks buvo prieš gimdymą tikrai nebuvo ir nebus. Man ir maitinimo papinykai nepatinka, ale, patogu pradžioj.

Oi, rapoja, ir aš sveikinu. Smagu kad ir ką, bet laimi tas vaiks biggrin.gif O jau vaikas kaip didžiuojasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 23 spalio 2013 - 16:35
Rapoja, bet kad jai ir muzika geriau, nei broliui sekasi
nenorejau as jos leisti dar, bet mokytojas itikino, kad gali ir reikia. Geriausia, kad namuose visai negroja, tingi. O mokytojas nelabai net tiki, kad taip yra, sako, kad viska moka. Del dailes tai ne, as nelabai linkusi meninius gebejimus ugdyt. Neapsimoka. Is to neptagyvensi...
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 23, 17:35)
Rapoja, bet kad jai ir muzika geriau, nei broliui sekasi
nenorejau as jos leisti dar, bet mokytojas itikino, kad gali ir reikia. Geriausia, kad namuose visai negroja, tingi. O mokytojas nelabai net tiki, kad taip yra, sako, kad viska moka. Del dailes tai ne, as nelabai linkusi meninius gebejimus ugdyt. Neapsimoka. Is to neptagyvensi...

Čia tai nesutikčiau. Jei moki gyvent, pragyvensi ir meninku būdamas. Mano mama menininkė, bet sukas kaip bitė ir gyvena gerai.
Niekur pinigai nebūna padėti ant lėkštės, visur juos reikia ateit ir paimt. Ar vadybą baigsi, ar dailę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 23 spalio 2013 - 16:38
Rapojuk siunciam ir mes linkejimus tavo saunuoliai mergytei 4u.gif 4u.gif

Merginos kur galima nupirkti kokybisku bodiku leliui.. ?

Mazajai pirkdavau is Mothercare. jauciu ir mazgiui is ten pradziai reikia uzsipirkti. Nes man ziauriai jie patiko biggrin.gif

Aisku turiu roziniu, bet maniskis neleis deti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O as "taupau" juk, "taupau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 10 23, 17:37)
Čia tai nesutikčiau. Jei moki gyvent, pragyvensi ir meninku būdamas. Mano mama menininkė, bet sukas kaip bitė ir gyvena gerai.
Niekur pinigai nebūna padėti ant lėkštės, visur juos reikia ateit ir paimt. Ar vadybą baigsi, ar dailę.

Maniškis sako,kad svajoja,jog inžinerinius mokslus mergos mokintųsi biggrin.gif nes mes su juo tiksliukai ir jo šeima visi tiksliukai... bet tuo pačiu pripažysta,kad paims dukra kuri ir pasakys, kad eina studijuoti veterinariją pvz ar Norvegų literatūrą cool.gif Tiesiog kitą sferą, nei tu svajoji...Nu ir ką sako.. bus kaip bus...Aišku idomu kaip sakys po kokių 10metų biggrin.gif
Papildyta:
troliuke- tik Carters wub.gif wub.gif aš dar tų šliaužtinukų gavusi 3mėn wub.gif nu nerealūs, ryškūs rūbeliai..o mažiukam Carters akcijas bodžiam tikrai darys wink.gif pakentėkim drinks_cheers.gif Turiu kol kas komplektuką trumpom ir ilgom rankovėm..tobuli blush2.gif Dar Jumping beans man labai patinka wub.gif bet su Kohls sunku susidraugauti net per Tunnelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 10 23, 16:37)

As irgi galvoju, kad zmones is bet kokio darbo gali pragyventi, svarbu, kad kaifuotu nuo to, ka daro mirksiukas.gif nes jeigu dirbs darba verkdamas, kad uzkniso, kas is to bus doh.gif doh.gif O kai zmogus daro tai, kas patinka, net jei is pradziu tai nepelninga atrodo, tai visu pirma zsmuo kaifuoja nuo saves realizavimo, o po to ir babkes ateina, nes ir kiti tuo patiki mirksiukas.gif Svarbu megautis mirksiukas.gif

0 piesimo tai dar ir kaip gali prireikti, nes paciose keisciausiose sityse smile.gif nes tai ne tik "piestukai", bet ir spalvu jausmo pajautimas, relaxas, ir savivertes pasikelimas gaunant apdovanojimus uz piesinius (ne tik vaikui biggrin.gif ) ir daugybe kitu dalyku....

Atsakyti