QUOTE(*Silver* @ 2013 11 17, 13:22)

sveikinu,spejot i paskutini traukini.
Mes tik puse namo putlasciu issiklijave:) meldziuos bent speti uzarmuoti
Kažkaip tikrai ramiau ant dūšios, kad spėjom, nors dar tas likutis "apie pamatą", tai neramina. Bet jau panašiau į namą. Šiandien duris lauko susidėjom (laikinas tokias), tai jei ką..galima ir jau konservuot žiemai.
QUOTE(Anona @ 2013 11 17, 19:32)
Sveiki, bendražygiai,
matau, kaip pas jus intensyviai verda darbas.
Man kilo klausimas (tikriausiai labiau aktualus merginoms), ar šalia visų statybinių darbų kur nors ,,stalčiukuose" turite minčių apie interjerą? O gal jau prieš pradedant statyti viską žinojote? Aš pagalvojau, kad prieš vedant elektrą, turiu žinoti net kur kokia lemputė žada stovėti... Ar tai įmanoma? Man turbūt fantazijos nelabai užtenka taip toli suplanuoti... Todėl pradėjau mąstyti, gal kokį nebrangų profesionalą susirasti. Ką apie tai manote?
Galvojam galvojam ir apie interjerą. Vat rozetes, lemputes išsideliojom, vakar su virtuvės baldų įmonės (pas kuriuos virtuvę gaminsimės) dizainere bendravom, kad padarytų preliminarų projektėlį. O as pasitikrinsiu ar tikrai mano parinktos šaldytuvo ir kaitlentės vietos geriausios, ar dar gali būt ir kitaip, spalvas pasiūlys. Bet bendrai visam namui dizainerio neimsiu