Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybos 2

QUOTE(Lakštingala @ 2013 11 16, 17:34)
Ateinu pasidžiaugti blush2.gif
Mūsų fasadčikai baigė sienas tinkuot bigsmile.gif liko tik apie pamatą. Mažais žingsneliais į priekį

bigsmile.gif sveikinu,spejot i paskutini traukini.
Mes tik puse namo putlasciu issiklijave:) meldziuos bent speti uzarmuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, bendražygiai,

matau, kaip pas jus intensyviai verda darbas.
Man kilo klausimas (tikriausiai labiau aktualus merginoms), ar šalia visų statybinių darbų kur nors ,,stalčiukuose" turite minčių apie interjerą? O gal jau prieš pradedant statyti viską žinojote? Aš pagalvojau, kad prieš vedant elektrą, turiu žinoti net kur kokia lemputė žada stovėti... Ar tai įmanoma? Man turbūt fantazijos nelabai užtenka taip toli suplanuoti... Todėl pradėjau mąstyti, gal kokį nebrangų profesionalą susirasti. Ką apie tai manote?
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2013 11 17, 13:22)
bigsmile.gif  sveikinu,spejot i paskutini traukini.
Mes tik puse namo putlasciu issiklijave:) meldziuos    bent speti uzarmuoti biggrin.gif

Kažkaip tikrai ramiau ant dūšios, kad spėjom, nors dar tas likutis "apie pamatą", tai neramina. Bet jau panašiau į namą. Šiandien duris lauko susidėjom (laikinas tokias), tai jei ką..galima ir jau konservuot žiemai.

QUOTE(Anona @ 2013 11 17, 19:32)
Sveiki, bendražygiai,

Man kilo klausimas (tikriausiai labiau aktualus merginoms), ar šalia visų statybinių darbų kur nors ,,stalčiukuose" turite minčių apie interjerą? O gal jau prieš pradedant statyti viską žinojote? Aš pagalvojau, kad prieš vedant elektrą, turiu žinoti net kur kokia lemputė žada stovėti... Ar tai įmanoma? Man turbūt fantazijos nelabai užtenka taip toli suplanuoti... Todėl pradėjau mąstyti, gal kokį nebrangų profesionalą susirasti. Ką apie tai manote?

Galvojam galvojam ir apie interjerą. Vat rozetes, lemputes išsideliojom, vakar su virtuvės baldų įmonės (pas kuriuos virtuvę gaminsimės) dizainere bendravom, kad padarytų preliminarų projektėlį. O as pasitikrinsiu ar tikrai mano parinktos šaldytuvo ir kaitlentės vietos geriausios, ar dar gali būt ir kitaip, spalvas pasiūlys. Bet bendrai visam namui dizainerio neimsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Anona @ 2013 11 17, 20:32)
Sveiki, bendražygiai,

Buvo ta pati problema - atrodė, fantazijos irgi neužtenka viską taip iki smulkmenų numatyti ir apgalvoti. Ypač kalbant apie virtuvę ir svetainę. Todėl susiradom dizainerę, pasiūlė idėjų, patarė, kaip ką geriau daryti, tikrai tapo ramiau smile.gif Su miegamaisiais paprasčiau, pasižūrėjom, kur maždaug lova, kur kiti dalykai, susidėliojom ir elektrą.
Atsakyti
man interjeras pats maloniausias darbas, tai niekam to neatiduociau biggrin.gif viska susiplanuota galvoje, tikiuosi neprasausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anona @ 2013 11 17, 19:32)

Aš dizainerį turėjau jau tada, kai su architektu baiginėjome projektą. Jis pasiūlė keletą sprendimų sienose, languose, kas dabar, jau gyvenant, išties pasitvirtino. Apie rozetes net nekalbu, prieš vedžiojant laidus name jau reikėtų žinoti, ne tik apie apšvietimą, bet ir kur bei kokio pločio lova stovės miegamajame, kur bus vaikų rašomieji stalai ir visos kitos malonios, man visiškai neįkertamos sulkmenos biggrin.gif
Atsakyti
sveiki wink.gif
parupo klausimas del vietines kanalizacijos ar valymo irenginiu.
Koki buda pasirinkot ir kiek kainavo?
Mums zada miesto kanalizacija, todel norisi priimti protinga sprendima, bet, kad ir butu ekologiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu miesto nuotekos uz 80m. Tai prasysim mero snd , kad leistu vietines darytis...
Vanduo - taip pat. Dar zada kelti kainas beveik dvigubai - tai nekas. Gelbes grezinukas ant 3-ju
Kolegos paprotintas - turbut ka nors is PL uzsisakysiu. Jam gavos beveik 1/2 pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 20 lapkričio 2013 - 07:46
QUOTE(*Silver* @ 2013 11 20, 08:39)
sveiki wink.gif
parupo klausimas del vietines kanalizacijos ar valymo irenginiu.
Koki buda pasirinkot ir kiek kainavo?
Mums zada miesto kanalizacija, todel norisi priimti protinga sprendima, bet, kad ir butu ekologiskas  mirksiukas.gif

Jei bus galimybė pajungti miesto, tai nerasit nieko geriau. Aš pasistačiau Augustą, tai galutinė kaina gavosi gerokai aukštesnė, nei maniau iš pradžių. Miesto kanalizacija ir švaresnė ekologiniu aspektu, nes valymo įrenginiai rimtesni stovi ir pigesnė įsirengt, nebent vietinę BVĮ kooperuotis ant kelių.

Jei miesto vis dar nėra, tai gal teisingiausias sprendimas išgriebimo duobė, nes pigiausiai įrengiama ir mažiausiai "skauda" vėliau jungtis prie miesto. Pasijungus prie mesto, tą talpą pravalius, galima panaudoti pav. lietaus kanalizacijai surinkti, vėliau laistant tuo vandeniu daržus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 20 lapkričio 2013 - 08:06
Tai vat dilema: miesto yra, reikia prisivest visiems, virs 100T visiems kaimynams, kuriu dar nera (vanduo ir nuotekos sklypui gautusi apie 7T - normalu. Bet, tai uzsites neaisku kiek.

August - vieni brangesniu doh.gif

QUOTE(mintas @ 2013 11 20, 07:02)
Jei bus galimybė pajungti miesto, tai nerasit nieko geriau. Aš pasistačiau Augustą, tai galutinė kaina gavosi gerokai aukštesnė, nei maniau iš pradžių. Miesto kanalizacija ir švaresnė ekologiniu aspektu, nes valymo įrenginiai rimtesni stovi ir pigesnė įsirengt, nebent vietinę BVĮ kooperuotis ant kelių.

Jei miesto vis dar nėra, tai gal teisingiausias sprendimas išgriebimo duobė, nes pigiausiai įrengiama ir mažiausiai "skauda" vėliau jungtis prie miesto. Pasijungus prie mesto, tą talpą pravalius, galima panaudoti pav. lietaus kanalizacijai surinkti, vėliau laistant tuo vandeniu daržus.

Atsakyti
mes emem feliksnavi 4u.gif
Atsakyti
Mes kadangi Vilniaus rajonui priklausom kaip ir turėjom pasirinkimą ar vietinę darytis ar miestelio. Apsisprendėm jungtis prie miestelio kanalizacijos ir vandentiekio. Kanalizacijos šulinys 10 m atstumu, o vandentiekio 70 m. Skaičiuoja dabar sąmatą. Galėsiu pasakyt kokie skaičiai gausis.
Atsakyti