Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Agnestar, nu tobulas pilvukas pas tave po metu wub.gif Randas gal neidealus, bet juk jo nesimato ax.gif
jauciu ir man del to palikto siulo randukas praplates sad.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 28, 07:10)
Agnestar, nu tobulas pilvukas pas tave po metu  wub.gif Randas gal neidealus, bet juk jo nesimato  ax.gif
jauciu ir man del to palikto siulo randukas praplates sad.gif

Praplates Santi praplates verysad.gif,visom kuriom buvo like siuliukai-praplatejo....As tarp tu nelaiminguju verysad.gif ,bet man dzin nes randukas ideliai po brt kokiom kelnaitem pasislepia clap_1.gif
****Nu Akyle bailiuke musu gal sakau jau grozio miegelyje g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 27, 22:03)
***Na visu pirma,as nesirinkau gyd pagal populiaruma ar varda blush2.gif,Siauliai man patogiausiai ir operuotis ir gydytis ir apsistot niekam nezinant.O jei del kainos,manes atmintis jei neapgauna tai tu mokejai dar maziau  mirksiukas.gif ar ne taip?Ir aplamai po tokio pilvuko pasikeitimu tikeai norisi ir krutines tobulos cray.gif

taip, man pigiau gavosi, bet pilna kaina didesnė gerokai.
jaučiu jeigu darysiuos kažką, reiks nuo taves beždžioniaut gyd blush2.gif
suprantu kad noris visko tobulo... tam ir darom, jei iš prigimties nėr, arba pasikeitė taip, kad jau sportais ir masažais nepasikeis...

QUOTE(Akyle @ 2013 10 27, 22:52)
K tikrai neisvykes,jis mane ryt operuoja biggrin.gif

kai aš buvau pirmad, tai jie su M kaip tik antradienio kelionę aptarinėjo, tai dar juokėmės kd kartu varysim į oro uostą biggrin.gif
tai gal jie vakar parsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 10 28, 09:25)
taip, man pigiau gavosi, bet pilna kaina didesnė gerokai.
jaučiu jeigu darysiuos kažką, reiks nuo taves beždžioniaut gyd  blush2.gif
suprantu kad noris visko tobulo... tam ir darom, jei iš prigimties nėr, arba pasikeitė taip, kad jau sportais ir masažais nepasikeis...
kai aš buvau pirmad, tai jie su M kaip tik antradienio kelionę aptarinėjo, tai dar juokėmės kd kartu varysim į oro uostą biggrin.gif
tai gal jie vakar parsirado smile.gif

**** lotuliukas.gif lotuliukas.gif lengvu pavydu kvepia!!!Gal ir negaliu pasigirt gydytojo reklama ir garsumu,bet manau atliktas darbas viska pasako!Ir man visiskai dzin.Aisku dabar nedaug dadet reiks (.)(.),nes moku juk pati blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
skaitau ir mąstau, kad mano pjūvis daug kur platės. mane kai drąskė tos "superprofesionalios" seselės (Švedija), tai šitiek tampė siūlus kad suprast kaip aš susiūta, kad už vieno galo patempus tas mazgiukas sulįsdavo į pjūvį, po skūra. paskui drąskė kad tuos mazgiukus iš ten išlupti doh.gif dabar jau akivaizdžiai matosi tos vietos platesnės kur mazgiukai buvo

Agnestar tavo pilvas idealus, nėr prie ko prikibti wub.gif išbals tas pjūvis juk.

mano bamba identiška Monteros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 28 spalio 2013 - 12:29
QUOTE(mariamne @ 2013 10 28, 13:26)
skaitau ir mąstau, kad mano pjūvis daug kur platės. mane kai drąskė tos "superprofesionalios" seselės (Švedija), tai šitiek tampė siūlus kad suprast kaip aš susiūta, kad už vieno galo patempus tas mazgiukas sulįsdavo į pjūvį, po skūra. paskui drąskė kad tuos mazgiukus iš ten išlupti  doh.gif dabar jau akivaizdžiai matosi tos vietos platesnės kur mazgiukai buvo

Agnestar tavo pilvas idealus, nėr prie ko prikibti  wub.gif išbals tas pjūvis juk.

mano bamba identiška Monteros  biggrin.gif

Man vienas mazgiukas taip ir liko po oda net matau as ji bet lyst lauk jis neplanuoja....
Nu bamba mane biski nervina kad tokia biki tempas i apacia arba turiu but nerealiai issitiesus... bet jau kaip yra taip visa kita man labai patinka ir tas randas tiek zemai (tfu tfu tfu) vietom jau pradejes balti ypac ant sonu. Taip kad po metu manau bus viskas liuks.

Tik kaip rasti laiko pas K pasirodyt... turejau jau rugseji vaziuot...
Atsakyti
Idejau savo nuotraukas i albuma mirksiukas.gif
randas man atrodo vienoj puse auksciau, nezinau ar cia nuo tinimo, ar kreivai padarytas. Paziuresiu kaip keisis ateity. Ir siulas vienas liko per viduri, tai kai istrauks, turbut pasikreivalios kaip visom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deja Vu: 28 spalio 2013 - 14:42
QUOTE(Deja Vu @ 2013 10 28, 12:37)
Idejau savo nuotraukas i albuma  mirksiukas.gif
randas man atrodo vienoj puse auksciau, nezinau ar cia nuo tinimo, ar kreivai padarytas. Paziuresiu kaip keisis ateity. Ir siulas vienas liko per viduri, tai kai istrauks, turbut pasikreivalios kaip visom  verysad.gif

4u.gif 4u.gif kaip grazu!!!!Jo viena puse pas tave ryskiai patinusi.O del siuliuko-gal ir neisplates,nes mums pasirode jie jau sugijus randukui po 2 menesiu ir veliau.Nesimato sasiuku turi ar jau nukrite g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 28, 15:38)
4u.gif  4u.gif kaip grazu!!!!Jo viena puse pas tave ryskiai patinusi.O del siuliuko-gal ir neisplates,nes mums pasirode jie jau sugijus randukui po 2 menesiu ir veliau.Nesimato sasiuku turi ar jau nukrite g.gif ?

Aciu 4u.gif sasiuku dar kai kur yra, ypac po pleistriukais, negali jie nukrist smile.gif gal jau galima juos nuimt g.gif 3 sav. dabar
Siulo ir pas mane nesimato, nepavyko jo istraukt, tai paliko. Neaisku, kada jis islys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deja Vu: 28 spalio 2013 - 15:52
DEL siulu, pas mane va metai laiko, ir vienas sekmingai tupi. doh.gif Tai jei darys bambos korekcija ar ka, sake isims, nors siaip sake netrukdo jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 10 28, 13:26)
skaitau ir mąstau, kad mano pjūvis daug kur platės. mane kai drąskė tos "superprofesionalios" seselės (Švedija), tai šitiek tampė siūlus kad suprast kaip aš susiūta, kad už vieno galo patempus tas mazgiukas sulįsdavo į pjūvį, po skūra. paskui drąskė kad tuos mazgiukus iš ten išlupti  doh.gif dabar jau akivaizdžiai matosi tos vietos platesnės kur mazgiukai buvo

oho kokia baisia egzekucija tau dare blink.gif o negalejo tu mazgeliu nukirpti? g.gif

QUOTE(Deja Vu @ 2013 10 28, 16:45)
Aciu  4u.gif sasiuku dar kai kur yra, ypac po pleistriukais, negali jie nukrist smile.gif gal jau galima juos nuimt  g.gif 3 sav. dabar
Siulo ir pas mane nesimato, nepavyko jo istraukt, tai paliko. Neaisku, kada jis islys.

grazus pilvukas 4u.gif man irgi atrodo, kad vienas sonas auksciau nei kitas, bet gal ir del tinimo... bet svarbiausiai, kad po kelnaitem pasislepia thumbup.gif
Atsakyti
AKYLE!!!!!!!!!!!!Auuuuuuuuuuuuuuuu!!!!Kur tu,kaip tu????
Atsakyti