Sveikos plastines

Gerai skamba, neisizeiskit, nuotaikoj as
Man sian jau menuo kaip esu pasigrazinus.
Per gerai galvojau apie save, realiai kaip ir sugijus beveik jauciausi. Bet per Helowyna klube pasisokau, tai sian vel skauda nusiurbtus sonus, atsigulus ilgai ieskau padeties, kad nemaustu ir galeciau miegot.
Slaunys tai dar net su melynem prie pat kirksniu. Ir yra tokie sustorejimai kietesni. Jie praeis paskui? Masazuot reikia gal? Bet ten taip jautru ir skaudu dar viskas, kad bijau net pagalvos apie masazus
Del nusiurbimo ir celiulito, tai jis NESUMAZEJA. Bukit ramios, naikinkit celiulita kitais budais. Buvau net straipsni apie tai radus. Nusiurbiama yra is gilesniu sluoksniu, o celiulitas - odos ir paodiniu audiniu liga. Nelieciamas jis. Jis gali netgi padideti, nes nusiurbus atsiranda laisvos odos, nebeitempta ji. Mano kirksnyse kazkas panasaus i stambu celiulita dabar

pries operacija jo nebuvo
Akyle, praeis tinimai, busi visa kaip uoga. Kaip drugelis is kokono issirisi
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 31, 10:27)
Merginos, o nusiurbus riebalus nuo liasku, pamazeja celiulitas?
Va, pagooglinus radau ta straipsniuka:
- Ar riebalų nusiurbimas panaikina celiulitą?
Riebalų nusiurbimo operacijos metu, riebalai pašalinami iš gilesnio poodinio riebalų sluoksnio, o celiulitas formuojasi odos paviršiuje. Be to, riebalų nusiurbimo operacijos metu pašalinamos riebalinės ląstelės, tačiau operacija visiškai nepaveikia organizme vykstančių procesų nepagerina mikrocirkuliacijos ir limfos atitekėjimo į riebalinį sluoksnį, o tai pagrindiniai celiulito formavimosi veiksniai. Į šį klausimą atsakymas būtų nepanaikina.
http://www.delfi.lt/...1#ixzz2jV9FGOfV