Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Agnestar @ 2013 10 31, 08:21)
Na zinokit as tai blond...bet kas yra jojiko kelnes? kaip tai atrodo? smile.gif g.gif  blush2.gif

****Blondine lotuliukas.gif -"Jojiko kelnes" tai riebalu sankaupos ant slaunu sonu.Kai ziuri filmus apie kara,kareiviai vaiksto tokiom kelnem per slaunis ispusta,o per blauzdas aptemta nuo kelienu.Va taip panasiai atrodo tos "jojiko kelniu"sankaupos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 31, 07:27)
Merginos, o nusiurbus riebalus nuo liasku, pamazeja celiulitas? smile.gif

***As kazkur skaiciau kad tipo nesitikekit-nesumazeja celiulitas op pagalba.Bet tikrai nezinau ir nu velnias zino,juk ten viska nudrozia vistiek jis turi bent jau apmazet g.gif Pas mane pilvo ir sonu sritys kokios baisios buvo,nu ne celiulitas bet po plastokos ir nusiurbimu thumbup.gif kaip 16-ikines blush2.gif ...

Papildyta:
QUOTE(Akyle @ 2013 10 31, 08:42)
Sveikutes,nusiurbe mane kaip nezinau ka,bet neepatikesit as i nieka netelppu,atrodo plateju valandom:( tas gorsetas aatrodo mazeja ar kaip cia yra... Nu  zodziu,valgyti nieko negaliu ir storeju:D

****Nu va radau netycia, ziurekit siurbliuotojos koki straipsniuka radau bigsmile.gif sviezias dar palyginus
www.straipsniai.lt/medicina/puslapis/2046
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 31 spalio 2013 - 11:47
Nijolee76, dekavoju uz str., visai idomus, taciau viskas labai individualu tiek skausmo suvokimas, tiek pinigines storis.... na ir pabaigai - net kaina. Man tas ,,baisiakelnias" daktarelis siule uz 250 Lt. biggrin.gif ir operacija zymiau mazesne kaina.......... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 31 spalio 2013 - 12:45
QUOTE(fuksė @ 2013 10 31, 10:44)
Nijolee76, dekavoju uz str., visai idomus, taciau viskas labai individualu tiek skausmo suvokimas, tiek pinigines storis.... na ir pabaigai  - net kaina. Man tas ,,baisiakelnias" daktarelis siule uz 250 Lt.  biggrin.gif ir operacija zymiau mazesne kaina.......... cool.gif

****Na as siaip imeciau tiktai del idomumo.Aplamai tai kiek zinau tai daugumoj kliniku viskas iskaiciuota buna i kaina,neliepia atskirai moket.Kaina irgi 100% kad visur skiriasi.Speju kad sitas straipsnis yra apie Vilniaus klinika,nes kiek zinau ten moteriskiu plastikos chir yra g.gif Siaip tai ir man idomu buvo paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 10 31, 11:42)
Sveikutes,nusiurbe mane kaip nezinau ka,bet neepatikesit as i nieka netelppu,atrodo plateju valandom:( tas gorsetas aatrodo mazeja ar kaip cia yra... Nu  zodziu,valgyti nieko negaliu ir storeju:D

istinusi tu pupa uoga 4u.gif kokias pora sav tikrai tokia busi smile.gif
bet jau poto :0 naj naj naj smile.gif
Nijole, aciux uz paaiskinima g.gif taip ir isivaizdavau, o jei is vidines slaunu puses yra a? biggrin.gif
Atsakyti
=Agnestar,2013 10 31, 14:58]
istinusi tu pupa uoga 4u.gif kokias pora sav tikrai tokia busi smile.gif
Nijole, aciux uz paaiskinima g.gif taip ir isivaizdavau, o jei is vidines slaunu puses yra a? biggrin.gif
[/quote]
smile.gif

smile.gif gerai kad bent veidas nera toks baisus kaip visa kita...visa kaip bulkute,net vyras tyciojosi,mat tikejos kad kaulai grys namo:D biggrin.gif o skauma nugalejo anginos skaumas,labiau skauda nei visa kita...
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 10 31, 11:58)
istinusi tu pupa uoga  4u.gif kokias pora sav tikrai tokia busi smile.gif
Nijole, aciux uz paaiskinima  g.gif taip ir isivaizdavau, o jei is vidines slaunu puses yra a? biggrin.gif

***Is vidines g.gif -vadinasi salta ziema bus,riebaliukai kaupiasi mirksiukas.gif tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akyle @ 2013 10 31, 12:12)
=Agnestar,2013 10 31, 14:58]
Nijole, aciux uz paaiskinima  g.gif taip ir isivaizdavau, o jei is vidines slaunu puses yra a? biggrin.gif

smile.gif

AKYLE,brangioji,
***Na bus labai gerai jei per pora savaiciu prasisuksi!Raso kad apie menesiuka buna tynimai verysad.gif doh.gif Kentek ir galvok apie ateities grozybes!!!O vyrui perduok-tyciokis tyciokis,ateis laikas kai nebegalesi,nes zandikaulis bus nukrites bigsmile.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 31 spalio 2013 - 15:26
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 31, 16:24)
***Is vidines g.gif -vadinasi salta ziema bus,riebaliukai kaupiasi mirksiukas.gif  tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:

smile.gif

AKYLE,brangioji,
***Na bus labai gerai jei per pora savaiciu prasisuksi!Raso kad apie menesiuka buna tynimai verysad.gif  doh.gif Kentek ir galvok apie ateities grozybes!!!O vyrui perduok-tyciokis tyciokis,ateis laikas kai nebegalesi,nes zandikaulis bus nukrites bigsmile.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

Laukiu nesulaukiu to vaizdo:-)
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2013 10 31, 09:19)
O prie ko cia ,,ėst"? Klaidinate liaudi mirksiukas.gif , as sveriu vos 57 kg, prie 176 cm. ugio ir turiu ,,kelnes", ar man kudintis?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sie riebalai yra estrogeninio pobudzio, jeigu juos but imanoma nusimest dietu pagalba, plastikos chirurgai liktu be sios operacijos.

ėst - prie to, kad apie SAVE rašiau, nereik sau taikyt wink.gif man jau siurbė iš abiejų pusių šlaunis, ir dar norėjau, deja MAN tik svorio mažinimas kiek padės, nes pas mane RAUMUO ten o ne riebalas - konsultavaus su gyd jau dėl pakartotinio siurbimo.
kitą kart atydžiau pasiskaitykit, kad suprastumėt, kur žmogus apie save konkrečiai kalba, nes gaunas kad aš neva klaidinu visas, kad nereik operacijų ir neėskit smile.gif

QUOTE(Agnestar @ 2013 10 31, 13:58)

iš vidinės tai taip ir vadinas, vidinės pusės lašiakas biggrin.gif nusiurbia ir jį smile.gif man siurbė, ten prie klyno smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_x2: 01 lapkričio 2013 - 14:23
QUOTE(mama_x2 @ 2013 11 01, 14:22)
ėst - prie to, kad apie SAVE rašiau, nereik sau taikyt wink.gif man jau siurbė iš abiejų pusių šlaunis, ir dar norėjau, deja MAN tik svorio mažinimas kiek padės, nes pas mane RAUMUO ten o ne riebalas - konsultavaus su gyd jau dėl pakartotinio siurbimo.
kitą kart atydžiau pasiskaitykit, kad suprastumėt, kur žmogus apie save konkrečiai kalba, nes gaunas kad aš neva klaidinu visas, kad nereik operacijų ir neėskit smile.gif
iš vidinės tai taip ir vadinas, vidinės pusės lašiakas biggrin.gif nusiurbia ir jį smile.gif man siurbė, ten prie klyno smile.gif

mama_x2, o kartais celiulito neturejai? blush2.gif kaip su juo po siurbimo? bo baisiai jau aktualu pasidare smile.gif
Atsakyti
Sveikos plastines biggrin.gif Gerai skamba, neisizeiskit, nuotaikoj as lotuliukas.gif

Man sian jau menuo kaip esu pasigrazinus.
Per gerai galvojau apie save, realiai kaip ir sugijus beveik jauciausi. Bet per Helowyna klube pasisokau, tai sian vel skauda nusiurbtus sonus, atsigulus ilgai ieskau padeties, kad nemaustu ir galeciau miegot.
Slaunys tai dar net su melynem prie pat kirksniu. Ir yra tokie sustorejimai kietesni. Jie praeis paskui? Masazuot reikia gal? Bet ten taip jautru ir skaudu dar viskas, kad bijau net pagalvos apie masazus doh.gif

Del nusiurbimo ir celiulito, tai jis NESUMAZEJA. Bukit ramios, naikinkit celiulita kitais budais. Buvau net straipsni apie tai radus. Nusiurbiama yra is gilesniu sluoksniu, o celiulitas - odos ir paodiniu audiniu liga. Nelieciamas jis. Jis gali netgi padideti, nes nusiurbus atsiranda laisvos odos, nebeitempta ji. Mano kirksnyse kazkas panasaus i stambu celiulita dabar lotuliukas.gif pries operacija jo nebuvo biggrin.gif

Akyle, praeis tinimai, busi visa kaip uoga. Kaip drugelis is kokono issirisi wub.gif thumbup.gif
Papildyta:

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 31, 10:27)
Merginos, o nusiurbus riebalus nuo liasku, pamazeja celiulitas? smile.gif

Va, pagooglinus radau ta straipsniuka:

- Ar riebalų nusiurbimas panaikina celiulitą?
Riebalų nusiurbimo operacijos metu, riebalai pašalinami iš gilesnio poodinio riebalų sluoksnio, o celiulitas formuojasi odos paviršiuje. Be to, riebalų nusiurbimo operacijos metu pašalinamos riebalinės ląstelės, tačiau operacija visiškai nepaveikia organizme vykstančių procesų – nepagerina mikrocirkuliacijos ir limfos atitekėjimo į riebalinį sluoksnį, o tai – pagrindiniai celiulito formavimosi veiksniai. Į šį klausimą atsakymas būtų – nepanaikina.

http://www.delfi.lt/...1#ixzz2jV9FGOfV
Atsakyti
ELMO na labai graziai cia jau pasakei wub.gif kad tik tas kokonas greiciau kristu:D
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 11 01, 17:25)
mama_x2, o kartais celiulito neturejai?  blush2.gif  kaip su juo po siurbimo? bo baisiai jau aktualu pasidare smile.gif

turėjau ir turiu, kaip jau ELMO minėjo - nedingsta jis. na gal vzualiai palygėja kam, bet ne celiulito dėka smile.gif

QUOTE(ELMO @ 2013 11 02, 17:12)
Sveikos plastines biggrin.gif  Gerai skamba, neisizeiskit, nuotaikoj as lotuliukas.gif

Man sian jau menuo kaip esu pasigrazinus.
Per gerai galvojau apie save, realiai kaip ir sugijus beveik jauciausi. Bet per Helowyna klube pasisokau, tai sian vel skauda nusiurbtus sonus, atsigulus ilgai ieskau padeties, kad nemaustu ir galeciau miegot.
Slaunys tai dar net su melynem prie pat kirksniu. Ir yra tokie sustorejimai kietesni. Jie praeis paskui? Masazuot reikia gal? Bet ten taip jautru ir skaudu dar viskas, kad bijau net pagalvos apie masazus doh.gif
<...>

dėl kietėjimų - stipriai negalima masažuoti, labai lengvai. man jie išryškėjo maždaug po 3 sav, tai ėjau pas šeimos gyd. o daktarui rašiau email, sakė neturi taip būt. bet jei neraudona, nekaista ir tempos nėr - tada nepavojinga (jei temp - SKUBIAI pas gyd, nes gali trombai susidaryt). pamasažuok švelniai kiek stiriau su delnu, bet pirštais nespaudžiant labai. tai vidinės mėlynės, kurių nesimato. pas mane tokios juostos išilgai kojos buvo. praėjo po 2-4 sav kažkur, nebepamenu tiksliai.
Atsakyti