Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žemuogytė @ 2013 10 29, 09:26)
dar man iškilo klausimas, jei užsakinėjant rinkinius, iki Lietuvos kol atkeliauja nebūna labai apsilamdžiusios pakuotės?  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  Norėčiau kelių lancome rinkinių dovanoms, ir bijau, kad paskui pačiai reikės vartot biggrin.gif  blush2.gif Čia jau gal labiau merginų patirtis rūpi  blush2.gif  4u.gif

viena karta uzsakinejau rinkinuka, buvo plastmasinej permatomoj pakuotes, tokia kaip cia tai tik siek tiek apsilamde,bet netgi nesimato per daug..Ir dar starbucks popierine pakuote, tai isvis sveikutele, tik kamputis siek tiek sustumtas smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas imtų su manim kartu šitas kempines? Kaip ir nebrangiai atrodo g.gif 2,78 dol unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 29 spalio 2013 - 09:33
QUOTE(Renadai @ 2013 10 29, 10:33)
Merginos, gal kas imtų su manim kartu šitas kempines? Kaip ir nebrangiai atrodo  g.gif 2,78 dol  unsure.gif

O cia tos irgi gerosios, kur gyre?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 10 29, 09:44)
O cia tos irgi gerosios, kur gyre?

Man atrodo, kad apie šitas pastoviai čia šneka irgi. Tik jų kiekiai dėžutėse būna skirtingi - būna kartais po 30 vnt. g.gif Bet už 18 vnt. irgi nebloga kaina, manau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 10 28, 18:09)
Kokius užsakei? Maniškiui irgi reiktų. Ir su kokia eur koja koks dydis tiko  4u.gif

http://www.6pm.com/n...flective-silver su 29 cm peda pirkom US12 smile.gif labai stabiliai koja salej stovi, visiskai neslystantys biggrin.gif

Merginos, gal kas imtų su manim kartu šitas kempines? Kaip ir nebrangiai atrodo  g.gif 2,78 dol  unsure.gif

As jau prisijungiau biggrin.gif
Atsakyti

Nesiuskit mergaites kepineliu, aciu!
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 10 29, 10:50)
Nesiuskit mergaites kepineliu, aciu!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia merginos zinokit as kalta, kai tik atsiunciu neiseina nupirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, ir Lancome kol kas nesiuskit uzsakymu, kai supirksim ka turim ir jeigu dar bus kodukas, parasysiu temoje, aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ingrida N.,2013 10 29, 10:13]
gal kas noretu lainerio, man reiktu tuso ir akiu valiklio 4u.gif
Papildyta:

As paimciau laineri smile.gif tik kaip paskui atsidalintume smile.gif
Atsakyti
[quote=lori30,2013 10 29, 10:58]
[quote=Ingrida N.,2013 10 29, 10:13]
gal kas noretu lainerio, man reiktu tuso ir akiu valiklio 4u.gif
Papildyta:

As paimciau laineri smile.gif tik kaip paskui atsidalintume smile.gif
[/quote]
ka jus cia dalinates visos ir ka is to lancome perkat, as kaip visada atsilikus biggrin.gif toks ispudis kad ten nemokamai ka dalina biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, pašte man kažkas man ten pašte susidvejino su VS, mano tiek vienas cahaltuko užsakymas,jei galit pažiūrėkit 4u.gif
Atsakyti
Teip teip, stabdykit arklius, merginos, su Lancome ir Brilio kelpinėlėm,
einam i LANDSEND apsipirkinėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 29 spalio 2013 - 10:26