Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 12

QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 15:50)
o sakykit Triukšmo lygis 48 dB (re 1 pW), kaip suprantu cia jau garsiai dirbs? nes mano ikeltoje nuorodoje 42db, gal galetumete patarti ko mano paminetoje truksta?
o gal galetumete pasiulyti 45cm, boch ar siemens iki max iki 1200-1300 Lt (zinoma gali buti ir pigiau), dabar jau pasimeciau nes vietos virtuveje mazai, o yra kas pataria jog tikrai uzteks 45cm, musu 4 asmenu seimai, labai aciu uz pagalba bei patarimus 4u.gif
Papildyta:

tai tarkim tas paminetas minusas kaip ir atpuola?o kaip zinoti ar mineta indaplove ivertina krovos dydi? nes kitur maciau buna uzrasyta aprasyme.

Triukšmo lygis 48 dB pakankamai triukšmonga.Jai jungsite indaplovę nakti gali būti kad girdėsite.
Nerekomenduoju pirkti 45 cm indaplovės kadangi vandens sąnaudos bus tokios pačios kaip ir plačių ,o gali būti net ir didesnės 4u.gif
Dauguma indaplovių turi Jutiklius : AquaSensor, užkrovos
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 17:50)
o sakykit Triukšmo lygis 48 dB (re 1 pW), kaip suprantu cia jau garsiai dirbs? nes mano ikeltoje nuorodoje 42db, gal galetumete patarti ko mano paminetoje truksta?
....

1. 48-46 dB(A) re 1pW - normaliai tylios.
2. iš Jūsų nuorodos neaišku ar ten 42db(A) re 1pW, ar 42 dB(A) re 20 µPa. O tai didelis skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 05, 16:00)
Triukšmo lygis 48 dB pakankamai triukšmonga.Jai jungsite indaplovę nakti gali būti kad girdėsite.
Nerekomenduoju pirkti 45 cm indaplovės kadangi vandens sąnaudos bus tokios pačios kaip ir plačių ,o gali būti net ir didesnės 4u.gif
Dauguma indaplovių turi Jutiklius : AquaSensor, užkrovos

QUOTE(speedy @ 2013 12 05, 16:17)
1. 48-46 dB(A) re 1pW - normaliai tylios.
2. iš Jūsų nuorodos neaišku ar ten 42db(A) re 1pW, ar 42 dB(A) re 20 µPa. O tai didelis skirtumas.

del garsumo supratau, o del 45cm, gal galite patarti į ka atkreipti demesi? nes visgi linkstu, kad geriau spintele platesne butu nei indaplove 60 ir maza spintele, labai jau maza mano virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 18:26)
del garsumo supratau, o del 45cm, gal galite patarti į ka atkreipti demesi? nes visgi linkstu, kad geriau spintele platesne butu nei indaplove 60 ir maza spintele, labai jau maza mano virtuve doh.gif

Jei gaminate valgyti namie ir namie dažnai valgote, jei turite vaikų (ir jei dar ne vieną) tada nedarykite klaidos su 45 cm.
Savo laiku nupirktą 45 cm būtinai keisime į 60 cm, kai tik senoji nusibaigs.
Jei vis tik norite 45 cm, geras variantas Bosch SPV53M10EU arba Siemens SR65M030EU ypač pastaroji. Bet jų kainos viršija biudžetą.
Iš pigesnių Bosch SPV50E00EU verta dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 16:26)

Jai maža jau virtuvė ir galimybės neleidžia statyti didelės tada siūlau štai šią
SPV58M10EU thumbup.gif
45 cm pločio pilnai įmontuojama indaplovė
Energijos sąnaudų klasė: A+
Vandens sąnaudos ciklui: 9 l
Talpa: 10 indų komplektų
5 programos
Papildomos funkcijos: "pusė įkrovos", "VarioSpeed"
3 stalčius stalo įrankiams Vario3
Atsakyti
SPV58M00EU - geresnė ir pigiau.
45 cm pločio pilnai įmontuojama indaplovė
Energijos sąnaudų klasė: A+
Vandens sąnaudos ciklui: 9 l
Talpa: 10 indų komplektų
5 programos: Intensyvi 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Intensyvi "Smart" 45 °C , Trumpa
Papildomos funkcijos: "pusė įkrovos", "VarioSpeed", "Intensyvi zona".
3 stalčius stalo įrankiams Vario3
"Tai kam mokėti brangiau?" - nors čia, anot vienos reklamos, kvailas klausimas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 06, 08:21)
SPV58M00EU - geresnė ir pigiau.

"Tai kam mokėti brangiau?" - nors čia, anot vienos reklamos, kvailas klausimas.

Is kur čia tokia info kad ji brangesnė g.gif kainos vienodos
Atsakyti
o kokia nuomonė apie Whirlpool
http://www.bigbox.lt...DG6240-1FD.html
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2013 12 06, 12:08)

Asmeniškai labai patinka kad jos turi "Steam" – plovimas kartu su garais thumbup.gif
Mažos vandens sąnaudos thumbup.gif
ADG 6240/1 FD
Elektroninis šeštojo pojūčio valdymas, automatinė 40°-70°C programa ,vandens sąnaudos ciklui tik 6 litrai, "Steam" – plovimas kartu su garais, LED ekranas, plovimo pradžios atidėjimas iki 24 val; "Multizone"- galimybė rinktis plovimo krepšius, elektroniniai druskos ir blizgiklio lygio trūkumo indikatoriai , šviesos signalas ant grindų vykstant plovimui, „Auto Clean" savaime išsivalantis filtras, antibakterinė programa, plovimo tabletėmis galimybė, "Overnight'' tylioji programa, vandens nuotėkio kontrolės sistema „Waterstop", triukšmo lygis 42 dB, plovimo ciklo pabaigos garsinis signalas
WHIRLPOOL indaplovės man daug geresnės nei ARISTON ,BEKO,BLOMBERG ir visos kitos
Dar karta informuoju ,jai perkate WHIRLPOOL internetu domekites ar tikrai duoda originalias WHIRLPOOL garantijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 06, 12:22)
Asmeniškai labai patinka kad jos turi  "Steam" – plovimas kartu su garais thumbup.gif
Mažos vandens sąnaudos  thumbup.gif
ADG 6240/1 FD
Elektroninis šeštojo pojūčio valdymas,  automatinė 40°-70°C programa ,vandens sąnaudos ciklui tik 6 litrai, "Steam" – plovimas kartu su garais, LED ekranas, plovimo pradžios atidėjimas iki 24 val; "Multizone"- galimybė rinktis plovimo krepšius, elektroniniai  druskos ir blizgiklio lygio trūkumo indikatoriai , šviesos signalas ant grindų vykstant plovimui, „Auto Clean" savaime išsivalantis filtras, antibakterinė programa, plovimo tabletėmis galimybė, "Overnight'' tylioji programa, vandens nuotėkio kontrolės sistema „Waterstop", triukšmo lygis 42 dB, plovimo ciklo pabaigos garsinis signalas
WHIRLPOOL indaplovės man daug geresnės nei ARISTON ,BEKO,BLOMBERG ir visos kitos
Dar karta informuoju ,jai perkate WHIRLPOOL internetu domekites ar tikrai duoda originalias WHIRLPOOL garantijas 4u.gif

Labai labai ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2013 12 06, 13:29)
Labai labai ačiū už nuomonę  4u.gif

Sekmės pasirinkime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 04, 09:24)
Sveiki,

Domina laisvai pastatoma indaplove. Kaina iki 2000 Lt.
Plotis - 60 cm, su treciu stalciuku.
Dar vienas klausimelis. Jei indaplove yra laisvai pastatoma - ar yra galimybe ja pakisti po stalvirsiumi?

Ačiū

Bene geriausia ką galima nupirkti šioje kainų kategorijoje - Bosch SMS58N68EU (Vokietija).
Norint pakišti po stalviršiu, reikia nuimti viršutinį dangtį. Tada indaplovės aukštis bus nuo 815 mm. ir pasikiša po stalviršiu.
P.S.
SIEMENS SN25D272EU (balta) - Lenkija
SIEMENS SN25L880EU (plieno) - Lenkija
Čia kita kainų kategorija 1300-1400.
Papildyta:

Aciu uz atsakyma,

Pamirsau pamineti, kad indaplove turi buti baltos spalvos. SMS58N68EU - buna tik metalines ar galima gauti ir balta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P_V: 07 gruodžio 2013 - 16:07