Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 12

Pirko be manes,instrukcijos yra visokiom kalbom apart rusu ir lietuviu,kadangi neturi nieks is aplinkiniu tokio daikto,visiskai nieko nenusimanau apie jas,ziurejom youtubei info,bet dar neissiaiskinom ka i ja visgi pilt,o druska pilat kaskart ar nebutina,eisiu i parduotuve siandien ziuret ka siulo,ka patartumet isigyt is priemoniu,nes turejom komplekte dvi Finisch tabletes,kuriu jau nebeliko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2013 12 30, 12:51)
Pirko be manes,instrukcijos yra visokiom kalbom apart rusu ir lietuviu,kadangi neturi nieks is aplinkiniu tokio daikto,visiskai nieko nenusimanau apie jas,ziurejom youtubei info,bet dar neissiaiskinom ka i ja visgi pilt,o druska pilat kaskart ar nebutina,eisiu i parduotuve siandien ziuret ka siulo,ka patartumet isigyt is priemoniu,nes turejom komplekte dvi Finisch tabletes,kuriu jau nebeliko doh.gif  biggrin.gif

Turėtumete kreiptis į pardavėjus kurie Jums pardavė kad Jums duotu lietuvišką instrukciją.Tai PRIVALOMA.
Asmeniškai mes naudojam
Blizgiklis user posted image
Druska user posted image
Plovimo gėlis user posted image
Laikas nuo laiko perku indaplovės priežiūros priemonė ,naudojama be indų
user posted image
Atsakyti
Druska ir blizgikli kaskart pilat?
Atsakyti
Aš šiandien važiuosiu susipirkti priemones indaplovei, tai aplinkiniai vienareikšmiškai rekomendavo Somat smile.gif Ir išpeikė Finish biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 12 30, 14:15)
Aš šiandien važiuosiu susipirkti priemones indaplovei, tai aplinkiniai vienareikšmiškai rekomendavo Somat  smile.gif  Ir išpeikė Finish  biggrin.gif

Kiekvieno teisė yra rinktis kokios priemonės jam plauna geriau,Jūsų atveju Jums geriau Somat man asmeniškai Finish:) bet kokiu atveju mums reikia plovimo rezultato ir kokiomis priemonėmis bus plaunamos visiškai nesvarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 30, 15:26)
Kiekvieno teisė yra rinktis kokios priemonės jam plauna geriau,Jūsų atveju Jums geriau Somat man asmeniškai Finish:) bet kokiu atveju mums reikia plovimo rezultato ir kokiomis priemonėmis bus plaunamos visiškai nesvarbu mirksiukas.gif

Teisingai smile.gif Aš tik dabar va sužinojau, kad ir Fairy turi savo priemones indaplovėms. Teks ieškojimus atlikti pačiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 12 30, 16:15)
Aš šiandien važiuosiu susipirkti priemones indaplovei, tai aplinkiniai vienareikšmiškai rekomendavo Somat  smile.gif  Ir išpeikė Finish  biggrin.gif

Negalima peikti viso brando (pvz. Somat ar Finish).
Iš patirties žinau, kad dauguma tablečių "modelių" (tiek vienų, tiek kitų) prastokos.
Bet lyginti tas kur buvo komplekte Finish Quantum su, tarkime, Finish Classic - kaip "S" mersa su fiatu "Punto".
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 30, 15:49)
Negalima peikti viso brando (pvz. Somat ar Finish).
Iš patirties žinau, kad dauguma tablečių "modelių" (tiek vienų, tiek kitų) prastokos.
Bet lyginti tas kur buvo komplekte Finish Quantum su, tarkime, Finish Classic - kaip "S" mersa su fiatu "Punto".

Tai jei tabletes prastokos tai naudoti skystį, miltelius? g.gif
Atsakyti
Galima tiesiog naudoti geras tabletes: Finish Quantum, Fairy tabs, kažkokios yra ir Somat.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 30, 17:34)
Galima tiesiog naudoti geras tabletes: Finish Quantum, Fairy tabs, kažkokios yra ir Somat.

Pasikartosiu dar karta NENAUDOKITE plovimo tablečių schmoll.gif naudokite atskiras plovimo priemones
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 30, 19:35)
Pasikartosiu dar karta NENAUDOKITE plovimo tablečių schmoll.gif naudokite atskiras plovimo priemones

Pasikartosiu dar kartą NAUDOKITE geras tabletes: Finish Quantum, Fairy tabs, kažkokios yra ir Somat.
notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 30, 17:41)
Pasikartosiu dar kartą NAUDOKITE geras tabletes: Finish Quantum, Fairy tabs, kažkokios yra ir Somat.
notworthy.gif

lens.gif nereikai jums naudoti šio neaškaus koncentrato kuris gadina Jūsų indaplovęs ir negalite pasinaudoti visomis esamomis plovimo programomis
Atsakyti