Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 12

QUOTE(agnele77 @ 2014 01 12, 13:10)
Aciu, padejote apsispresti  4u.gif
dar klausimas  biggrin.gif  mano nusirinktas modelis Siemens SR64M030EU aprasomas rusu/baltarusu ir pn forumuose kaip skirtingu modifikaciju -kai kur yra Intensyvi porgrama (70 laipsn), kai kur vietoj jos -praskalavimas. As noreciau gauti su intensyvia - ar pas mus tokiu yra ir kur ja gauti?? t.y. kaip issiaiskinti tai..

Tikrai gausite su Jusu norima intensyvia modelis SR65M030EU trecias stalcius modelis SR64M030EU tures tik 4 plovimo programas tarp ju nera 70 laipsniu programos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 12, 15:54)
Tikrai gausite su Jusu norima intensyvia modelis SR65M030EU trecias stalcius modelis SR64M030EU tures tik 4 plovimo programas tarp ju nera 70 laipsniu programos 4u.gif

O tą patį lietuviškai būtų galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 12, 14:53)
O tą patį lietuviškai būtų galima  g.gif

Speedy, ka jus pasakytumet apie mano ziurimus modelius? gal ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 01 12, 15:10)
Aciu, padejote apsispresti  4u.gif
dar klausimas  biggrin.gif  mano nusirinktas modelis Siemens SR64M030EU aprasomas rusu/baltarusu ir pn forumuose kaip skirtingu modifikaciju -kai kur yra Intensyvi porgrama (70 laipsn), kai kur vietoj jos -praskalavimas. As noreciau gauti su intensyvia - ar pas mus tokiu yra ir kur ja gauti?? t.y. kaip issiaiskinti tai..

Siemens SR64M030EU yra toks, koks yra. Nebūna vienokių ar kitokių.
Jei reikalinga intensyvi programa, tada SR65M030EU. Yra ten ir dar visko daugiau (tik "trečio stalčiaus" tai nėra - nors iš tiesų tai nesuprantu, ką ten kita prieš mane rašė, gal ir ne apie tai...)
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 12, 14:56)
Siemens SR64M030EU yra toks, koks yra. Nebūna vienokių ar kitokių.
Jei reikalinga intensyvi programa, tada SR65M030EU. Yra ten ir dar visko daugiau (tik "trečio stalčiaus" tai nėra - nors iš tiesų tai nesuprantu, ką ten kita prieš mane rašė, gal ir ne apie tai...)

Turejau omeny -Jusu nuomone kainos kokybes santykis yra geras sios indaploves? ir gal kazko daugiau reiketu, ar kazkokie jos minusai Jums zinomi?
Atsakyti
Na, atleiskit uz ikyruma, ale jau noriu iki galo issiaiskinti, susidariau sarasa programu/privalumriu is paziuros identisku indaploviu -Siemens SR64M030EU ir Bosch SPV43m10EU ir man uzkliuvo keli neatitikimai.
Visu pirma- ar ju varikliai Eco Silence Drive(Bosch) ir iQdrive (Siemens) -kazkuo skiriasi?
ir dar Bosch nurodo, kad yra Ikrovos jutiklis ir vandens minkstinimo elektronika, kuriu Siemens'e neradau, o Siemens'e nurodomas elektroninis regeneravimas -ka jie daro, ar naudingi tikrai ir reikalingi? ir ar tikrai ju kitose tose nera ?

Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 01 12, 18:48)
Na, atleiskit uz ikyruma, ale jau noriu iki galo issiaiskinti, susidariau sarasa programu/privalumriu is paziuros identisku indaploviu -Siemens SR64M030EU ir Bosch SPV43m10EU ir man uzkliuvo keli neatitikimai.
Visu pirma- ar ju varikliai Eco Silence Drive(Bosch) ir iQdrive (Siemens) -kazkuo skiriasi?
ir dar Bosch nurodo, kad yra Ikrovos jutiklis ir vandens minkstinimo elektronika, kuriu Siemens'e neradau, o Siemens'e nurodomas elektroninis regeneravimas  -ka jie daro, ar naudingi tikrai  ir reikalingi? ir ar tikrai ju kitose tose nera ?

Siulau pasiziureti
http://www.youtube.c...h?v=wylqYFf8aLc
http://www.youtube.c...h?v=vUIT6ixqu18
http://www.youtube.c...h?v=iK6_Ud9eKkw
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 12, 14:54)

plia..is tikro sudekit taskus,kablelius doh.gif
Atsakyti
O sakykit prašau, kaip dažnai galima naudoti greitąją programą, t.y. trumpąją. Ir kokioje temperatūroje ji plauna? man taip ji patinka, o vyras vakar paskaitą atskaitė, kad ši programa skirta tik kai reikia skubiai umn.gif
Turime šią
https://www.tausa.lt...R-65M080EU.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 13 sausio 2014 - 08:13
QUOTE(pienia @ 2014 01 13, 08:07)
O sakykit prašau, kaip dažnai galima naudoti greitąją programą, t.y. trumpąją. Ir kokioje temperatūroje ji plauna? man taip ji patinka, o vyras vakar paskaitą atskaitė, kad ši programa skirta tik kai reikia skubiai umn.gif
Turime šią
https://www.tausa.lt...R-65M080EU.html

Greita 45 C galite naudoti nors ir kiekvieną kartą jai Jūsų indai silpnai prikibę,švieži maisto likučiai.Indaplovė olauna 45 laipsnių temperatūroje,tarpinis skalavimas ,skalavimas švariu vandeniu 55 C
Atsakyti
speedy, Kikker, ką manot apie Bosch SMV50D30EU? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 01 12, 20:48)
ir dar Bosch nurodo, kad yra Ikrovos jutiklis ir vandens minkstinimo elektronika, kuriu Siemens'e neradau, o Siemens'e nurodomas elektroninis regeneravimas  -ka jie daro, ar naudingi tikrai  ir reikalingi? ir ar tikrai ju kitose tose nera ?

Vienodos jos...
Atsakyti