Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 12

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 02, 18:29)
nieko blogo su juo gal ir nera....bet,pvz,as nuejau i parduotuve kur salia stovejo 45cm indaploves su treciu stalcium ir be to stalciaus (identiskos masinos,be stalciaus pigesne ant 150lt) ir po to nusprendziau isigyti su klasikiniu krepseliu apacioje...man ta masina su stalcium pasirode tokia suspausta,ten vos ejo ranka ikist tarp stalciaus irankiams ir antro stalciaus...antra stalciu nuleidus ant pirmo krepsio jau netilpo dieles lekstes (27cm) ,jau nekalbant apie keptuves dangcius ar pan....as ilgai galvojau ka pasirinkti ir supratau,kad man praktiskiau butu su irankiu krepseliu apacioje,o virsuje yra lentyneles ilgiems iramkiams (filiavimo peiliai ar pan.)...manau tas stalcius beprasmis (ne veltui kiti gamintojai,isskyrus sita viena,tos chu*jnios nesiulo)....todel ir siulau atkreipti demesi i ta stalciu....nesu nei pries nei uz g.gif

Labai tikiuosi kad pries pirkdami vartotojai visada apsiziures parduotuveje ir issirinks sau naudinga prietaisa.
Yra vartotoju kurie naudoja irankius kuriu galai buna platus ir ideti i plovimo krepsi reikia daug pastangu tuo atveju jiems gelbes trecias stalcius. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2014 03 02, 18:16)
O kaip jus siulote daryti? As niekada nesibaudojau indaplove, todel tikrai kolkas nelabai suprantama kaip ten ka reikia sudeti  ax.gif

Indaploves turi programa ''Pirminis skalbimas'' arba dar vadinama ''perskalavimas''todel siulau naudotis sia esama programa kad nereiketu mirkyti indu kriaukleje:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 02 kovo 2014 - 18:59
QUOTE(Kikker @ 2014 03 02, 19:51)
Labai tikiuosi kad pries pirkdami vartotojai visada apsiziures parduotuveje ir issirinks sau naudinga prietaisa.
Yra vartotoju kurie naudoja irankius kuriu galai buna platus ir ideti i plovimo krepsi reikia daug pastangu tuo atveju jiems gelbes trecias stalcius. 4u.gif
Papildyta:

Indaploves turi programa ''Pirminis skalbimas'' todel siulau naudotis sia esama programa kad nereiketu mirkyti indu kriaukleje:)

tai tipo bosas protingas,visi kiti durniai.......as tikiuosi,jus matet (beabejo matet,nes uzsiiminejat cia visokios technikos stumdymu) kaip atrodo tas plastmases gabalas 45cm indaploveje?.....man susidare vaizdas,kad ten jau nebe indu plovimo masina,o to plastmasinio trecio stalciaus irankiams plovimo masina thumbup.gif ......nu jei jau kazkas naudoja bajoriskus placius saukstus tai jiems arba lai tarnai plauna arba yra skirta lentynele virsuje.....mano naudojamas siemensas neturi pirminio skalbimo ir kas cia per issmislas man vis dar klaustukas....as paprastom dienom jungiu indaplove karta i dvi dienas ir per ta laika indai nepridziuva,nes atidarytos nelaikau...sunku man praktiskai suprast kam tas mirkymas...teoriskai galima ir i marsa nuskrist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 02, 19:05)
tai tipo bosas protingas,visi kiti durniai.......as tikiuosi,jus matet (beabejo matet,nes uzsiiminejat cia visokios technikos stumdymu) kaip atrodo tas plastmases gabalas 45cm indaploveje?.....man susidare vaizdas,kad ten jau nebe indu plovimo masina,o to plastmasinio trecio stalciaus irankiams plovimo masina thumbup.gif ......nu jei jau kazkas naudoja bajoriskus placius saukstus tai jiems arba lai tarnai plauna arba yra skirta lentynele virsuje.....mano naudojamas siemensas neturi pirminio skalbimo ir kas cia per issmislas man vis dar klaustukas....as paprastom dienom jungiu indaplove karta i dvi dienas ir per ta laika indai nepridziuva,nes atidarytos nelaikau...sunku man praktiskai suprast kam tas mirkymas...teoriskai galima ir i marsa nuskrist thumbup.gif

''cia visokios technikos stumdymu''niekas neuzsiimineja 4u.gif
Kiekvienas turi teise rinktis ir pasisakyti savo nuomone.Todel gerbkite vienas kito nuomone ir baikime vienas kita izeidineti.
Jai dar nezinojote ''mirkymo''programa skirta prikepusiems, pridžiūvusiems nešvarumams ir pan. plauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 02 kovo 2014 - 19:17
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 02, 18:34)
nu tikrai juokingai atrodo pasiulymas nusipirkus indaplove indus dar plauti siltu vandeniu kriaukleje,mirkyti...nenustebciau jei pasiulytu ir drabuzius isplauti vonioje siltame vandenyje ,o paskui sudeti i skalbimo masina bigsmile.gif ....as kai isigijau indaplove tai issiaiskinau kaip teisingai viska sudeti per mazdaug 3-5 plovimus,nera cia jokio sudetingumo,instrukcijoje,google,youtube viskas parodyta...asku jei valgot sonkauliukus,tai kaulus ismeskit i siuksline ar ciucikui atiduokit,ber ten indus maudyt,plaut,ar mirkyti kriaukleje tai nera "tolko"... doh.gif

Minutele, jei jusu indaplove isplauna gerai prikepusia keptuve, tada dziaugiuosi uz jus, o jei bandot irodyti, kad normalu i indaplove deti indus su, pvz, riebalu, padazu likuciais, ju net nenuskalavus, as tikrai nesutiksiu. Beje, jusu bendravimo tonas temose, kur jus matau, tikrai nera malonus, diskusija verciat i konflikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 kovo 2014 - 19:37
QUOTE(Kikker @ 2014 03 02, 20:13)
''cia visokios technikos stumdymu''niekas neuzsiimineja 4u.gif
Kiekvienas turi teise rinktis ir pasisakyti savo nuomone.Todel gerbkite  vienas kito nuomone ir baikime vienas kita izeidineti.
Jai dar nezinojote ''mirkymo''programa skirta prikepusiems, pridžiūvusiems nešvarumams ir pan. plauti

bosas toks protingas,o kazkodel jokio mirkymo nera...nu nebent intensive zone galima tam priskirti,juolab,kad raso,kad skirta tiems rimtiems nesvarumams,katilams su prikepusia kareiviska kose ir pan......man akyse tie mirkymai,atmirkymai pas mus (lietuva) pastatyti iskreiptu budu-tipo esam varguoliai,taupom vandeni,elektra,laika...sukisam pilna indaplove ir jungiam karta i savaite...nu ir aisku,jau vienas kitas nesuvalgytas grikis jau gal but bus pridziuves ir gal but sunkiau nusiplaus bigsmile.gif ....nu nepykit labai,nieko cia iseidinet nenoreciau...as pats visokiu stumdytoju paslaugomis naudojuosi...sitai kadien einu i perekupu (vp market pvz) parduotuves ir nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 02, 19:35)
bosas toks protingas,o kazkodel jokio mirkymo nera...nu nebent intensive zone galima tam priskirti,juolab,kad raso,kad skirta tiems rimtiems nesvarumams,katilams su prikepusia kareiviska kose ir pan......man akyse tie mirkymai,atmirkymai pas mus (lietuva) pastatyti iskreiptu budu-tipo esam varguoliai,taupom vandeni,elektra,laika...sukisam pilna indaplove ir jungiam karta i savaite...nu ir aisku,jau vienas kitas nesuvalgytas grikis jau gal but bus pridziuves ir gal but sunkiau nusiplaus bigsmile.gif ....nu nepykit labai,nieko cia iseidinet nenoreciau...as pats visokiu stumdytoju paslaugomis naudojuosi...sitai kadien einu i perekupu (vp market pvz) parduotuves ir nieko drinks_cheers.gif

Panasu kad ne visomis indaploves esate pasidomeje
Paprastai indaplovės turi 4–8 plovimo programas: kasdienio plovimo (standartinis indu plovimas 50–60°C temperaturoje) labai nesvariems indams plauti (numatytas papildomas indu plovimas intensyvi 70°C) mirkymo (prikepusiems, pridžiuvusiems nešvarumams ir pan. plauti) ekonomiško plovimo (trumpesnis plovimas ne tokiems nešvariems indams plauti Eco 50°C) ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 02 kovo 2014 - 19:49
QUOTE(Kikker @ 2014 03 02, 20:46)
Panasu kad ne visomis indaploves esate pasidomeje
Paprastai indaplovės turi 4–8 plovimo programas: kasdienio plovimo (standartinis indu plovimas 50–60°C temperaturoje) labai nesvariems indams plauti (numatytas papildomas indu plovimas intensyvi 70°C) mirkymo (prikepusiems, pridžiuvusiems nešvarumams ir pan. plauti) ekonomiško plovimo (trumpesnis plovimas ne tokiems nešvariems indams plauti Eco 50°C) ir kt.

as sutinku,kad vienur yra,kitur nera....mano naudojamam bose to nera (Siemens SR65M030EU),bet tiesa sakant sita funkcija ir nereikalinga,galbut ten galima pritaikyti intensive zone tiems katilams ar labai nesvariems indams,o plius su auto rezimu juk indaplove gali pasisildyti iki 65 ar su intensive programa iki 70 laipsniu......zodziu as asmeniskai labai patenkintas indaplove ir jokiu papildomu fintu nebereikia....vienas tik pastebejimas,kad dauguma klausianciuju del to praplovimo akcentuoja tai,kad menesiais rinks indus,jie ten surugs,susus,pasmirs,i akmeni pavirs ir prisiklijuos kai jau bet kokia indaplove ne tokiems indams plauti bus skirta schmoll.gif ....stai tokios piktos mintys pas mane....sorry uz ironija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 02, 20:12)
as sutinku,kad vienur yra,kitur nera....mano naudojamam bose to nera (Siemens SR65M030EU),bet tiesa sakant sita funkcija ir nereikalinga,galbut ten galima pritaikyti intensive zone tiems katilams ar labai nesvariems indams,o plius su auto rezimu juk indaplove gali pasisildyti iki 65 ar su intensive programa iki 70 laipsniu......zodziu as asmeniskai labai patenkintas indaplove ir jokiu papildomu fintu nebereikia....vienas tik pastebejimas,kad dauguma klausianciuju del to praplovimo akcentuoja tai,kad menesiais rinks indus,jie ten surugs,susus,pasmirs,i akmeni pavirs ir prisiklijuos kai jau bet kokia indaplove ne tokiems indams plauti bus skirta schmoll.gif ....stai tokios piktos mintys pas mane....sorry uz ironija thumbup.gif

Kiekvienam savo kazkam tos funkcijos reikia kitam ji nesvarbi.Todel ir yra ne viena indaplove pasirinkti gali pagal poreikius ir galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Nėra tos "pradinio plovimo" programos, bet žiauriai jos reikia? Įdėkite tas savo tris lėkštes prie jau buvusių dviejų, paleiskite "trumpąją" programą ir bus panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 03, 08:36)
Nėra tos "pradinio plovimo" programos, bet žiauriai jos reikia? Įdėkite tas savo tris lėkštes prie jau buvusių dviejų, paleiskite "trumpąją" programą ir bus panašiai  biggrin.gif

Yra tokia programa ''pirminis skalavimas''dar kiti vadina''pradiniu plovimu'' vanduo nešildomas o plauna šaltu vandeniu tai yra tarpinis valymas.
Atsakyti
clap_1.gif
Dabar žinosime.
O tai rašinėjome neaišku apie ką kaip kokie neišmanėliai ...
Atsakyti
Turiu indaplove su stalciumi irankiams. Nesigailiu. Net džiaugiuosi, kad tokią pirkau, o ne su krepšeliu. Pas tėvus - su krepšeliu. Kadangi tenka ir vienur ir kitur padelioti indus, tai galiu palyginti. Stalčius man patogiau.
Pirmą - galiu neispurvisus rankų sudėti įrankius į stalčių. I krepšelį to ne visada pavyksta - juk reikia mesti taip, kad šakutės ragai žiūrėtu i viršų.
Antra - daugiau telpa įrankių sudėti į stalčių. Ten vietos pakanka ir lopetelems, ilgesniems peiliams, samciams sudėti. I krepšelį ne visada įdesi - gali trukdyti suktis "propeleriui". biggrin.gif Tuomet teks samti dėti į kitą stalčių, o tai jau užims vietą.
Trečia - i stalčių visada telpa visi įrankiai. Pvz.pas tėvus yra komplektas šakučių su storom kojelėm (nežinau kaip pavadinti tą vietą už kurios laikoma kai valgom), tai i krepšio vieną skyrių telpa tik 3 šakutės. Tai jei daugiau reiki indų sudėti, tai jau gali ir ne viskas tilpti.
Ketvirta - kartais tenka plauti puodus, dangčius, keptuvės. Tai pas tėvus tenka išimti tą įrankių krepšį, kad viskas tilptų. Tuomet visus įrankius sudedam i pirmą stalčių, o kai susigrūdę, tai ne visada gerai išplauna.

Pas mane siaura indaplove, pas tėvus taip pat. Jei tektų vėl rinktis, be abejonės įmciau su stalčiumi. Gal netgi plačią indaplove.

Kažkas čia rašė, kad aukščiai tarp stalčių sumažėja. Nežinau, man tų aikščių pkanka. O jei nepakaktų, tai mačiau reguliuojasi antro stalčiaus padėtis - galima nuleisti. Ir nuleidus, bent jau man telpa 28 cm lėkštė. Buvau nuleidus, bet matau be reikalo, nes puoduku super aukštų neturiu.

Tikiuosi kažkam pagelbėjau apsispręsti kokią rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 03 kovo 2014 - 11:33