Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 12

Dekoju visiems uz patarimus. 4u.gif
Apsisprendziau ties BOSCH SPV58M10EU

TACIAU sis modelis neturi INTENSYVIOS ZONOS. Kuom ypatinga si funkcija?

Gal galetumete parasyti atsiliepimus, kas naudojate si modeli.
Atsakyti
QUOTE(REIKIAINFO @ 2014 03 11, 12:28)
Dekoju visiems uz patarimus. 4u.gif
Apsisprendziau ties BOSCH SPV58M10EU

TACIAU sis modelis neturi INTENSYVIOS ZONOS. Kuom ypatinga si funkcija?

Gal galetumete parasyti atsiliepimus, kas naudojate si modeli.

intensyvi zona,kai prie normalios programos (pvz auto ar eco) paspaudus ta mygtuka apatiniame stalciuje tipo vyksta intensyvesnis plovimas-apacioje paduodamas vanduo didesniu slegiu ir temperatura,taip pat pridedami papildomi plovimo ciklai butent apacioje....cia kai turit priskretusiu puodu,keptuviu dangciu ir pan.,o virsuje tas nebutina....siaip,kadangi pas jus nebus tos zonos,tai ta pati galima (manau) butu pasiekti su reguliaria funkcije-intensive 70...zodziu is situacijos visada issisuksit del tu prikepusiu puodu su kita funkcija....beja,vakar pirma karta isbandziau variospeed funkcija,ir is tikro programos laikas sutrumpejo dvigubai,indai buvo idealiai svarus ir vos galejau paimti,ant tiek karsti buvo:).....jei isigysit indaplove su treciu stalciumi irankiams,butinai parasykite kaip patogus jis naudoti,ar telpa i antra stalciu lekstutes ir auksti puodeliai,taures ir pan.....nes man jis nepatiko del indaploves sugrustumo..atrodo,kad ten nieko negali ideti,visur viskas remiasi i virsu ir. pan....atsisakiau as trecia stalciu ziuert kaip privaluma 45cm indaploveje,kol kas dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Su trečiu stalčiumi būna visaip. Svarbiausia, kad ten tie šaukštai patys nesulipa biggrin.gif
O tai gali būti problema mažiau kantriam žmogui...
Pažįstų, kas iš pradžių turėjo su tokiu stalčiumi (60 cm). Bet į kitus namus pageidavo būtent be jo.
Čia kaip kam.
QUOTE(mama147 @ 2014 03 10, 19:23)
....
Patarkite dėl indaplovės smile.gif kokį modeliuką, mano drugė turėjo kaškokią Bosh indaplovę, tai ji gedo ir gedo, gal koks nepavykes modeliukas, tai piko Siemens tai liko patenkinta, taip nesinori rizikuoti smile.gif

Pasakykite savo draugei, kad Bosch ir Siemens vienas ir tas pats biggrin.gif
Atsakyti
zadam rinktis indaplove. indaplove bus pirmoji, tad gal sis klausimas bus kvailas, bet man labai svarbus. blush2.gif
turint indaplove, isplautus indus galima palikti visad indaploveja buti, ar geriau indus isplautus issimti ir sudeti i tam skirta spintele ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 03 12, 13:54)
zadam rinktis indaplove. indaplove bus pirmoji, tad gal sis klausimas bus kvailas, bet man labai svarbus. blush2.gif
turint indaplove, isplautus indus galima palikti visad indaploveja buti, ar geriau indus isplautus issimti ir sudeti i tam skirta spintele ?

interesnas klausimas....cia panasiai butu kaip paklausti ar paziurejus filma vakare nukabinti tv nuo sienos ir ideti atgal i deze g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 03 12, 12:54)

TIK i spintele. Indaplove - kaip skalbimo masina, sudedi, panaudoji - isimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 12, 14:03)
TIK i spintele. Indaplove - kaip skalbimo masina, sudedi, panaudoji - isimi biggrin.gif

mano nuomone butu ne tokia kategoriska,bet del laiko stokos nesiplesiu...be to ir rasalas baigiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 13:04)
mano nuomone butu ne tokia kategoriska,bet del laiko stokos nesiplesiu...be to ir rasalas baigiasi g.gif

Tai Jus nesvarius indus nuo stalo i specialu maisa dedate? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 12 kovo 2014 - 13:08
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 12, 14:06)
Tai jus nesvarius indus nuo stalo i specialu maisa dedate?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vot ir ne...as juos sudedu i kriaukle,paskui ten praskalauju kelis kartus...nu paskui beveik isplaunu...nu ir paskui jau dedu i indaplove....daugmaz taip darau,kaip sitame forume mane moke nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 13:08)
vot ir ne...as juos sudedu i kriaukle,paskui ten praskalauju kelis kartus...nu paskui beveik isplaunu...nu ir paskui jau dedu i indaplove....daugmaz taip darau,kaip sitame forume mane moke nestuke.gif

Geras biggrin.gif - tas pats kaip su auto paspirtuko principu vaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 12:57)
interesnas klausimas....cia panasiai butu kaip paklausti ar paziurejus filma vakare nukabinti tv nuo sienos ir ideti atgal i deze g.gif  thumbup.gif

supratimas tai labai vaikiskas Jusu 2.gif
Kaip suprantu nuomoniu bus dvejos.
Del laiko stokos palikti indaploveje, laiko turint indus sudeti i spintele

QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 12, 13:03)

nu vat, 2 nuomones biggrin.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 13:04)

Man labai idomu, kur cia naudojamas rasalas ? nes atsakymu as negaunu atspausdytu rastu g.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 13:08)

del laiko stokos sakote indu neisimate is indaplotes g.gif nesimato, kad jus taupytumete laika
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 03 12, 12:54)

Galite palikinėti ir indaplovėje nuo to niekas nepasikeis.Tik šiuo atveju visi daro atvirkščiai,sausus indus išsiima ir deda į lentyną o nešvarius dedą ne į kriauklė o tiesiai į indaplovę. 4u.gif
Atsakyti