Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 12

QUOTE(Kikker @ 2013 11 07, 09:54)
Actas jūsų indaplovėje gali atlikti dvi puikias funkcijas. Pirma jis gali būti naudojamas kaip pigi ir efektyvi skalavimo priemonė suteikianti spindesnio jūsų stiklinėms lėkštėms ir kitiems indams.
Antra jis gali padėti išplauti pačią indaplovę. Kartą per metus ar dažniau jei jūsų vanduo kietas supilkite puodelį acto į tuščią indaplovę ir paleiskite trumpąjį plovimo režimą. Actas ištirpdys susikaupusias kalkes ir muilo sankaupas kurios gali gadinti indaplovės mechanizmus.

4u.gif 4u.gif Kaip supratau, tai programa trumpiausia kur pusinis plovimas, t.y. 2 val?
Sorry, gal kitiems aisku, bet as tai jauciuos visai neismanele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 07, 10:58)

tai tiesiog paprastai šliukštelt stiklinę acto ant indaplovės dugno?
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2013 11 07, 12:15)
4u.gif  4u.gif Kaip supratau, tai programa trumpiausia kur pusinis plovimas, t.y. 2 val?
Sorry, gal kitiems aisku, bet as tai jauciuos visai neismanele blush2.gif

Aš pilu siek tiek acto i rezervuarą kur dedate plovimo skysčio ,paleidžiu programą automatinę 40
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2013 11 07, 13:30)
Sveiki,
ieskau laisvai pastatomos, plieno spalvos, 45 cm indaploves, kaina +/- 1500 Lt Ka galetumet patarti?

Bosch SPS53E08EU arba SPS53M28EU
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 11 07, 15:43)
Bosch SPS53E08EU arba SPS53M28EU

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras!

Norėjau paprašyti pagalbos išsirenkant indaplovę. Buvau išsirinkusi Siemens SR65M030EU ir vituvės baldus šiuo metu jau gamina pagal šią indaplovę, bet suabejojau, ar tai tikrai geriausias pasirinkimas iš siaurų Siemens modelių už ~1500 Lt? Gal yra geresnių variantų?

Beje, ačiū Kikker už konsultaciją skambimo mašinos klausimu - naudoju ir neatsidžiaugiu nauju Bosh'u smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva0099 @ 2013 11 10, 21:35)
Labas vakaras!

Norėjau paprašyti pagalbos išsirenkant indaplovę. Buvau išsirinkusi Siemens SR65M030EU ir vituvės baldus šiuo metu jau gamina pagal šią indaplovę, bet suabejojau, ar tai tikrai geriausias pasirinkimas iš siaurų Siemens modelių už ~1500 Lt? Gal yra geresnių variantų?

Beje, ačiū Kikker už konsultaciją skambimo mašinos klausimu - naudoju ir neatsidžiaugiu nauju Bosh'u smile.gif

Kaip sakoma visada gali rasti geresni varijanta bet jusu pasirinkta tikrai labai sauni indaplove turinti 5 plovimo programas,dvi papildomas programas,trys stalcius na ko dar reiketu is indaploves g.gif tikrai geras ir saunus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva0099 @ 2013 11 10, 23:35)
Labas vakaras!

Labai geras modelis.
Geriau:
Bosch SPV58M00EU - turi trečią stalčių.
Bosch SPV53M50EU - naudoja mažiau vandens.
Atsakyti
Sveiki,

As irgi buvau nusiziurejus Bosh indaplove, taciau viena konsultante papasokojo apie papildomus purkstukus, kurie ypac naudingi. Taciau tuos papildomus purkstukus turi AEG berods dar Siemens, bet man visai patiko Electrolux ESL6601RO. Ka jus manot apie toki varianta? Vienas minusas kad neturi to trecio stalciaus....
Atsakyti
QUOTE(Faikute @ 2013 11 18, 12:31)
Sveiki,

As irgi buvau nusiziurejus Bosh indaplove, taciau viena konsultante papasokojo apie papildomus purkstukus, kurie ypac naudingi. Taciau tuos papildomus purkstukus turi AEG berods dar Siemens, bet man visai patiko Electrolux ESL6601RO. Ka jus manot apie toki varianta? Vienas minusas kad neturi to trecio stalciaus....

Kaip bebūtų Siemens ir Bosch daug geriau nei Eletrolux ir tikrai pilnai pakanka viršuje vieno purštuko
http://www.youtube.c...h?v=wdv-EIubbEY thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faikute @ 2013 11 18, 12:31)
Sveiki,

aš tai kiek domėjausi, electrolux kaip tik šiek tiek atsiliko savo gaminiais, kas susiję su vandeniu ir toks boschas už tokią pat kainą žymiai geresnį gaminį siūlo.

O tas trečias stalčius iš vienos pusės sutaupo man vietos indaplovėj (nes man tas labai aktualu), o iš kitos pusės labai nervuoja, nes jį sukraut man užima žymiai daugiau laiko (kuris pas mane irgi labai limituotas) nei kad užtrukdavo sukraut į krepšį
Atsakyti
Kurią rekomenduotumėte BOSCH SMS-50E92EU ar Siemens SN25D272EU
Atsakyti