Labas vakaras
Gavau moliūgo "puselę", kokie 10kg

Šiandien gaminsiu Beatos moliūgų sriubytę rytojui-gal turit kokią savo mėgiamą?
SALDŽIOS BULVĖS galimos?
QUOTE(nomore @ 2013 10 29, 07:22)
kažko tas bjaurumas dingsta, dingsta pamačius nedakepusią mėsą
Ir išvis, atidarykit kas nors paleo maitinimo įstaigą Vilniuje, a?
Gal galite pasidalinti mėsytės fermentavimo, sūdymo receptukais?
Būtų geras

Kartais patinginiaut ir nueit kitų darbo vaisiais (tpfu, t.y. daržovėm) pasidžiaugt
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 29, 09:07)
Tik po 3 sav. jau galėjau šiek tiek fizine veikla užsiimti. Matyt man labai sunkus tas angliavandenių gripas buvo

Ir dabar dar pilnai jėgų neatgavau (tuoj 4sav. bus).
Geras, tai kažkas su manim negerai

Viduriai nekietėja, energijos-daug. Šiandien nubėgau veik 3km, tada dar valandą intensyvios aerobikos gavau ir dar pirtis desertui. O draugei paskambinus ar gal man kas blogai, kad internetinėj erdvėj nesireiškiu, tai sakau man viskas PUIKIAI (na, neminėjau, kad vidurius dar pučia nemažai

, bet gal čia nuo to, kad TIEK daug daržovių pradėjau valgyt, nes anksčiau ką-pusryčiams sumuštiakas, pietums makaronai, vakarienei kokia bandelė su pienu

), paklausė ji mano euforijos ir sako, o mano nuotaiką cukrus pasiglemžęs

Tai nušuoliavo mėsos pirkt, nes kiaušų ir daržovių gal iš kokių vietinių gaus
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 29, 09:33)
Tiesiog pasakau kad organizmas turi tam tikrą alergiją cukrui ir miltams.
Panašiai ir bandau aiškinti .
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 10 29, 10:16)
nes ner kada skaiciuoti visko,
nes sąrašas yra ant šaldytuvo, jis vis paskaito..
bet išties brangu ta mėsa, be bulvių daugiau susivalgo, na jiems aš verdu vis kažką +
Aš kol kas nieko neskaičiuoju, nes nežinau kaip ir kiek ten visko turi būti
Gal galite pasidalinti sąrašiuku?
O jūs prisikimškit kiek pigesnėm daržovėm, ypač šakninėm-kaliaropės, pastarnokai, ropės ir pan., lašiniai sūdyti, dar kiaušiniai gerai užkemša
QUOTE(nomore @ 2013 10 29, 13:30)
O man tas emocinis valgymas žinokis su paleo dingo, kaip nebuvęs. Nors nebūčiau gyvenime patikėjus, kad man taip išeis.
Man tas gal labiausiai patinka-neryju visą dieną (trys valgymai sotūs), neryju naktimis, neryjy saldumynų
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 29, 15:47)
Apie kaka "Tuštinamasi turi būti kasdien, jis turi trukti ne ilgiau nei 5 min. ir nereikalauti didesnių pastangų, po tuštinimosi turi būti tuštumo jausmas, išangė neturi būti sudirgus, išmatos turi būti supakuotos (nei beformės, nei paskiri gumulėliai), jos turi paskęsti arba vos liesti vandens paviršių, spalva turi būti rusva, primenanti pienišką šokoladą"
Pagalvokit tik "...pienišką šokoladą..."

O, jei man juodas labiau patinka?

Šitą..., na, jei tamsaus šokolado spalvos, o visa kita kaip aprašyta-gerai?
Oooo, ką matau ant laktos apačioj-dar viena iš aukštukių
Šelma, a kū-kū
QUOTE(Pusnė @ 2013 10 29, 21:21)
sveikos,
priimkit ir mane

kol kas tik skaitau skaitau ir skaitau, atsisakiau bulku , kosiu ir cukraus, nusiteikineju rimtam paleo valgymui . Bet nerandu atsakymo del riebalu - suprantu kam ir kodel ju reikia, bet .. man labai neskanu. visa gyvenima nemegau riebiai valgyt... ar labai blogai, jei valgysiu ju maziau , jei angliavandenius busiu sumazinus tiek kiek liepia ? ...
Kadangi angliavandenių valgysit daug mažiau, tai organizmą mokysit imt energiją iš riebalų, o iš kur jos imt, jei jų nevalgysit
Kokoso sviestas, gyvūliniai taukai (anties, kiaulės ir pan.), alyvuogių aliejus, avokadų aliejus. Neskanūs visi iš išvardintų?