Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(taša @ 2013 11 04, 16:30)

nu va, laikysiu ka d tai buvo mano maza svente.... kokiem metamsi prieki ax.gif

Daryk dažnesnes, baisus gyvenimas be švenčių biggrin.gif Man kol kas, tfutfu tfu nesinori nieko, nors stačia galvą nėriau. Metų pradžioje 5 mėnesius dietos laikiausi- jokio cukraus, miltų, bulvių, alkoholio- kruopas valgiau ir duoną, jei ne jie, tai Paleo beveik biggrin.gif Nukrito gerai, jaučiausi super, ale kai jau atrodžiau taip, kaip norėjau- vienas kasnelis, viena bandelė, paskui nugaros bėdos, to pasekmėje jokio sporto beveik du mėnesius (iki tol po 10 km lengvai nubėgdavau ) ir 7 kg atgal doh.gif Bet net ne tas svoris mane čia atnešė, o energijos nulis- darbas fizinis, o kai neturi jėgų ir atidedi jį rytojui, dar rytojui....

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 16:33)
Narkotikai tai taip...Bet kalbant apie maistą...

Tas pats narkotikas irnesakyk.gif Kaip narkomanai ir alkoholikai riša? Kelias tik vienas nė gramo į burna cool.gif
Atsakyti
Ar normalu, kad nuo valgytų pusryčių 8 val. (2 virti kiaušiniai ir gabalėlis sviesto) dar ir dabar valgyti nenoriu? g.gif Kažkas nesuvokiama čia man lotuliukas.gif Nes šiaip prieš paleo, tai jau 11 val. eidavau užkandžiauti, nes mirdavau iš alkio, nors dažnai irgi valgydavau tuos pačius kiaušinius, tik aišku su majonezu ir duona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 04, 16:29)
Plačiau galima?  ax.gif

www.cronometer.com Užsiregistruoji ir suvedinėji ką valgai smile.gif Ten paskaičiuja viską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 16:37)
Nusipirkau kaimiško sviesto. Galvoju ghee pasidarysiu. Nu bet nesuprantu, smirda jis man. Kažkokiom paplovom lotuliukas.gif Sviestas šviežias, nu bet kvapas tikrai ne toks, kaip parduotuvinio pvz. dvaro wub.gif pastarasis tai kvepia grietinėle, o vat naminis visai kitoks. Kodėl čia taip?

Ir dar, paleo pieno produktus leidžia. Bet šiaip paskutiniu metu eskaluojama, kad apskritai pieno produktų žmogaus organizmas nėra prisitaikęs valgyti ir, kad jau ko ko, bet pieno produktų reikėtų nevartoti. KAip yra iš tikrųjų?

deja naminis sviestas kaitinamas smirda biggrin.gif maniškis smirda. Draugė atėjo, kai viriau ghi, sako: kas čia pas tave numirė? biggrin.gif biggrin.gif neturiu supratimo, kodėl naminis smirda, o parduotuvinis ne... gal dėl to, kad išvalo jį gamyklos.
O paleo pieno produktų neleidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 04, 16:39)
Aš tai tiesą sakant, dar neapsisprendžiau ar taip griežtai laikysiuos šios mitybos smile.gif Na, kad neužkandžiausiu tai taip. Bet manau, tikrai per kokią šventę suvalgysiu cepeliną ar kokio pyrago. Jei ateity neturėsiu bėdų su sveikata smile.gif

Ir aš, jei po kasnelio daugiadienių nebus. Man svarbiausia priklausomybės maistui atsikratyti , nes užkandžiaudavau pyragėliais, tikrai ne iš bado cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 04, 15:40)
Tas pats narkotikas irnesakyk.gif Kaip narkomanai ir alkoholikai riša? Kelias tik vienas nė gramo į burna  cool.gif

biggrin.gif Mane vyras iš kelio veda. Jam bulves turiu prie patiekalų virti. O dar sugalvoja namo dar šiltą kokį šakotį partempti doh.gif Bet iš esmės tai tikrai taip. Jei jau nors mažą trupinėlį paragauju - žiūrėk už kelių min. jau pilna burna kemšu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 04, 16:41)
www.cronometer.com Užsiregistruoji ir suvedinėji ką valgai smile.gif Ten paskaičiuja viską  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 04, 15:41)
deja naminis sviestas kaitinamas smirda biggrin.gif maniškis smirda. Draugė atėjo, kai viriau ghi, sako: kas čia pas tave numirė? biggrin.gif biggrin.gif neturiu supratimo, kodėl naminis smirda, o parduotuvinis ne...  gal dėl to, kad išvalo jį gamyklos.
O paleo pieno produktų neleidžia smile.gif

O tai kodėl tada čia dauguma vartoja varškes, grietines kefyrus, grietinėles ir t.t.? Balaganas jau galvoje pas mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sviestas gali sukamas būti iš grietinės ir gali būti iš grietinėlės. Jei grietinė buvo kokia perrūgus, gal ir kvapas koks kitoks gali būti. Nežinau, nebandžiau ghi daryt.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 16:45)
O tai kodėl tada čia dauguma vartoja varškes, grietines kefyrus, grietinėles ir t.t.? Balaganas jau galvoje pas mane doh.gif  lotuliukas.gif

o čia jų asmeninis pasirinkimas smile.gif paleo prieš pieno produktus tiek dėl juose esančių natūralių karvutės (ožkytės ar avytės) hormonų, skirtų veršiukui, tiek dėl laktozės ir pieno baltymų netinkamumo žmogaus organizmui. Tačiau yra žmonių, kuriems pieno produktai nesukelia jokios matomos neigiamos reakcijos, todėl jie pieną ir jo produktus vartoja. Tokia mityba vadinasi primal.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 16:45)
O tai kodėl tada čia dauguma vartoja varškes, grietines kefyrus, grietinėles ir t.t.? Balaganas jau galvoje pas mane doh.gif  lotuliukas.gif

Aš vartoju, nes mano organizmas toleruoja. Nesiekiu būtent Paleo, tieisog noriu sveikai ir teisingai maitintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 15:40)
Ar normalu, kad nuo valgytų pusryčių 8 val. (2 virti kiaušiniai ir gabalėlis sviesto) dar ir dabar valgyti nenoriu? g.gif Kažkas nesuvokiama čia man lotuliukas.gif Nes šiaip prieš paleo, tai jau 11 val. eidavau užkandžiauti, nes mirdavau iš alkio, nors dažnai irgi valgydavau tuos pačius kiaušinius, tik aišku su majonezu ir duona doh.gif

gal normalu.
bet man taip nebuna. snd suvalgiau 3 kiausinius+lasinuku rieke. 12 jau norejau valgyt
Atsakyti