QUOTE(netaa @ 2013 11 01, 22:06)
visai ciotka ta statine. galvoju gerai atrodytu apzeldinus

pas mane tai daves po visa akva.
 pas mane tai daves po visa akva. jau 3 vados gyvena ir gudrus isgyvena jie
  jau 3 vados gyvena ir gudrus isgyvena jie pagrindas turi būti augalinis
 pagrindas turi būti augalinis 
  turbūt patelių daug turi,tai ir veisias,pas mane tik viena patelė
 turbūt patelių daug turi,tai ir veisias,pas mane tik viena patelė  
  susisėmiau 10 žuveliokų į darželį, o kitus palikau bendram akvariume ant išgyvenimo
 susisėmiau 10 žuveliokų į darželį, o kitus palikau bendram akvariume ant išgyvenimo  šiaip yra kur pasislėpt, jei nebus labai durni, tai išgyvens
 šiaip yra kur pasislėpt, jei nebus labai durni, tai išgyvens  

jei pas mane akvariumas 96 l, o sildytuva gavau 300w kas tada? nepergalingas ? buvo 100, bet neveikia jis man kazko
  jei pas mane akvariumas 96 l, o sildytuva gavau 300w kas tada? nepergalingas ? buvo 100, bet neveikia jis man kazko  idedu, lempute uzsidega, paskui uzgesta ir daugiau nematau kad isijungtu
 idedu, lempute uzsidega, paskui uzgesta ir daugiau nematau kad isijungtu  tad gavau galingesni , as kaip suprantu, jis turetu greiciau prisildyt iki reikiamos temperaturos, toks jo skirtumas nuo silpnesnio, ar taip? o termometra jus kitam gale nuo sildytuvo akvariume kabinat, ar kaip ?
 tad gavau galingesni , as kaip suprantu, jis turetu greiciau prisildyt iki reikiamos temperaturos, toks jo skirtumas nuo silpnesnio, ar taip? o termometra jus kitam gale nuo sildytuvo akvariume kabinat, ar kaip ?  o dabar pasirodo ir gruntas nelabai tinkamas, nes augalai nenori augt, ir siaip visokiu dalykeliu
 o dabar pasirodo ir gruntas nelabai tinkamas, nes augalai nenori augt, ir siaip visokiu dalykeliu   nu bet mokausi, skaitau jus, ir noriu dar vieno akvariumo su kitokiomis zuvimis, uzkreciama liga ta akvariumininkyste
  nu bet mokausi, skaitau jus, ir noriu dar vieno akvariumo su kitokiomis zuvimis, uzkreciama liga ta akvariumininkyste   

jei pas mane akvariumas 96 l, o sildytuva gavau 300w kas tada? nepergalingas ? buvo 100, bet neveikia jis man kazko
  jei pas mane akvariumas 96 l, o sildytuva gavau 300w kas tada? nepergalingas ? buvo 100, bet neveikia jis man kazko  idedu, lempute uzsidega, paskui uzgesta ir daugiau nematau kad isijungtu
 idedu, lempute uzsidega, paskui uzgesta ir daugiau nematau kad isijungtu  tad gavau galingesni , as kaip suprantu, jis turetu greiciau prisildyt iki reikiamos temperaturos, toks jo skirtumas nuo silpnesnio, ar taip? o termometra jus kitam gale nuo sildytuvo akvariume kabinat, ar kaip ?
 tad gavau galingesni , as kaip suprantu, jis turetu greiciau prisildyt iki reikiamos temperaturos, toks jo skirtumas nuo silpnesnio, ar taip? o termometra jus kitam gale nuo sildytuvo akvariume kabinat, ar kaip ?  o dabar pasirodo ir gruntas nelabai tinkamas, nes augalai nenori augt, ir siaip visokiu dalykeliu
 o dabar pasirodo ir gruntas nelabai tinkamas, nes augalai nenori augt, ir siaip visokiu dalykeliu   nu bet mokausi, skaitau jus, ir noriu dar vieno akvariumo su kitokiomis zuvimis, uzkreciama liga ta akvariumininkyste
  nu bet mokausi, skaitau jus, ir noriu dar vieno akvariumo su kitokiomis zuvimis, uzkreciama liga ta akvariumininkyste  
 jis turi tik palaikyti temperatura, jei namie silta isvis gali neisijungti
 jis turi tik palaikyti temperatura, jei namie silta isvis gali neisijungti  

susisėmiau 10 žuveliokų į darželį, o kitus palikau bendram akvariume ant išgyvenimo
 susisėmiau 10 žuveliokų į darželį, o kitus palikau bendram akvariume ant išgyvenimo  šiaip yra kur pasislėpt, jei nebus labai durni, tai išgyvens
 šiaip yra kur pasislėpt, jei nebus labai durni, tai išgyvens  

vakar galvojau, kad ir trintukai neisgyvens, nes labai jau pasyvus buvo, bet isjungiau sildytuva jau 1,5paros ir zuvytes tiesiog atsigavo
  vakar galvojau, kad ir trintukai neisgyvens, nes labai jau pasyvus buvo, bet isjungiau sildytuva jau 1,5paros ir zuvytes tiesiog atsigavo   judrios pasidare. be sildytuvo termometras rodo 25laipsnius, su sidytuvu prisildavo iki 27
 judrios pasidare. be sildytuvo termometras rodo 25laipsnius, su sidytuvu prisildavo iki 27   dabar laikau isjungus.
 dabar laikau isjungus.
 par many 2 b / 3 s ant 96 l akvos, paisikaityk daba jau pate keik tau rek
 par many 2 b / 3 s ant 96 l akvos, paisikaityk daba jau pate keik tau rek  Labiau pažengę turi CO2 indikatorius, o aš turiu Tuomcę
 Labiau pažengę turi CO2 indikatorius, o aš turiu Tuomcę  , pas ją pasklausiu kiek jon laidžia ant savo mažuojo ir oplia ant savojo
 , pas ją pasklausiu kiek jon laidžia ant savo mažuojo ir oplia ant savojo  

par many 2 b / 3 s ant 96 l akvos, paisikaityk daba jau pate keik tau rek
 par many 2 b / 3 s ant 96 l akvos, paisikaityk daba jau pate keik tau rek  Labiau pažengę turi CO2 indikatorius, o aš turiu Tuomcę
 Labiau pažengę turi CO2 indikatorius, o aš turiu Tuomcę  , pas ją pasklausiu kiek jon laidžia ant savo mažuojo ir oplia ant savojo
 , pas ją pasklausiu kiek jon laidžia ant savo mažuojo ir oplia ant savojo