Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 10 26, 20:12)
dafai jei darom, tai kokiam www.fotki.com, FB nea, nedarysiu  blush2.gif

NE TU VIENA, as irgi be FB, tad liksim foto mes su tavim nepamaciusios smile.gif as tau galiu savo atsiusti lotuliukas.gif kai buvau jauna grazi ir sveriau 60 lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras turi super apetitą ,bet ir man palieka rolleyes.gif Ko gero per daug mastau.gif hihihi.gif
Panos,o kam jūs pirmiausiai dedat/duodat skaniausią kasnelį-vyrui ar vaikui/vaikams g.gif Ne kartą teko skaityti,bet dabar vėl įsiminė Čekuolienės žodžiai -
Edita: Mes, moterys, pačios nustūmėme vyrus. Manau, moteriai reikėtų nupjauti liežuvį už tokius žodžius: „Argi tu vyras?“
Kai paklausiu savo studentų, kam pirmiausia jų namuose įdedama į lėkštę, išgirstu: „Vaikams.“ Dar gerai, kad ne šuniui.
O juk skaniausias kąsnis turi būti skirtas tėvui, nes taip elgdavosi savo šeimose mūsų protėviai.

LRYTAS
Laimingi vyrai,kurie turi tokias žmonas rolleyes.gif ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 26 spalio 2013 - 19:24
[quote=B M W,2013 10 26, 20:14]
mirksiukas.gif as cia nepiktai, maniau esu uzkietejus bimbalu fane biggrin.gif cia is niko biggrin.gif
[/quote]
Ne neuzkietiejus schmoll.gif .O nikas turi savo istorija biggrin.gif
[/quote]
znacit kazkada darysim meta, papasakosi, nes iksas mano viena is svajoniu masinu biggrin.gif

[quote=Bluntė,2013 10 26, 20:16]
JMD sakau gi, net nesišukavusi buvau laugh.gif kitu kartu važiuojant pas BMW reiks pasipuošti nail.gif Gal ką sutiksiu, kavos nusitempsiu biggrin.gif
Dėl nestuke.gif tai striukė maskuojanti biggrin.gif
Dėl gruodinuko, tai pradžioj išgirdau biggrin.gif, o po to pamačiau biggrin.gif

Ingut- na bet kokiso šaunios sesės bigsmile.gif ech,man kaip vienturtei labai pavydu tokių dalykų blush2.gif smagu,kad gražiai sutariat wub.gif
[/quote]

nu joa, i mamyte, gerklingas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 10 26, 20:22)
NE TU VIENA, as irgi be FB, tad liksim foto mes su tavim nepamaciusios smile.gif as tau galiu savo atsiusti  lotuliukas.gif  kai buvau jauna grazi ir sveriau 60  lotuliukas.gif

pala pala, 31 diena 8.40 turiu prisistatyt pas tave doh.gif lotuliukas.gif gavau kvietima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 26, 21:25)

pala pala, 31 diena 8.40 turiu prisistatyt pas tave  doh.gif  lotuliukas.gif gavau kvietima  lotuliukas.gif

nu tai dar ne greitai smile.gif Helloween'a svesi pas mane ? nepamirsk moliugo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 10 26, 20:24)
Mano vyras turi super apetitą ,bet ir man palieka  rolleyes.gif Ko gero per daug  mastau.gif  hihihi.gif
Panos,o kam jūs pirmiausiai dedat/duodat skaniausią kasnelį-vyrui ar vaikui/vaikams  g.gif Ne kartą teko skaityti,bet dabar vėl įsiminė Čekuolienės žodžiai -

Mano mama nupezusi, netekejusi teta daznai auklejo, kad vyrui turi buti tik skaniausias kasnelis svelnus zodelis ir zvilgsnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 26, 20:31)
nu tai dar ne greitai smile.gif Helloween'a svesi pas mane ? nepamirsk moliugo  lotuliukas.gif

biggrin.gif sutarem biggrin.gif
Atsakyti
rapoja- seniau man atrodo buvo vyrų kultas... žmona viską ant savo pečių nešdavo ir vyras sudievintas buvo rolleyes.gif Nežinau... man atrodo labai normalus dalykas duoti skanesti kasnelį vaikui rolleyes.gif Bet čia jau ir vyro auklėjimas duoda savo... pvz pas maniškį šeimoj jo tėvas skalbdavo, siurbdavo butą ..gamindavo..tai ir MB tai perėmęs... visada mums su mažiuke pusrytukus pagamina wub.gif gali ir tortiliją ir kebabą pagaminti wub.gif nors šiaip abu dažnai gaminam...
Man iš to straipsniuko keistai nuskambėjo, kad kaip vaikui duoti skaniau,o ne vyrui, jau gerai ,kad ne šuniui g.gif Tada nenormalūs santykiai šeimoj, jei vaikas šuniui prilyginamas

bet čia mano pamastymas blush2.gif Gal išlepinta esu dėmesio iš MB blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 10 26, 20:24)
Mano vyras turi super apetitą ,bet ir man palieka  rolleyes.gif Ko gero per daug  mastau.gif  hihihi.gif
Panos,o kam jūs pirmiausiai dedat/duodat skaniausią kasnelį-vyrui ar vaikui/vaikams  g.gif Ne kartą teko skaityti,bet dabar vėl įsiminė Čekuolienės žodžiai -
Edita: Mes, moterys, pačios nustūmėme vyrus. Manau, moteriai reikėtų nupjauti liežuvį už tokius žodžius: „Argi tu vyras?“
Kai paklausiu savo studentų, kam pirmiausia jų namuose įdedama į lėkštę, išgirstu: „Vaikams.“ Dar gerai, kad ne šuniui.
O juk skaniausias kąsnis turi būti skirtas tėvui, nes taip elgdavosi savo šeimose mūsų protėviai.

LRYTAS
Laimingi vyrai,kurie turi tokias žmonas  rolleyes.gif ......

Kadangi musu seimoj suo vos ne Dievas, tai jam pirmiau, paskui vaikams, paskui man, o paskui vyrui. Juolab kad jis nepradeda valgyt tol kol as neatsisedu prie stalo. Net jei restorane, atnesa jam pirmam, jis laukia kol atnes man.
Atsakyti
Gal SIERRoj dar pirksit su -45% koduku? ax.gif

p.s na ir pripliurpta per dieną doh.gif Net labai norėdama neatrandu iš kur renka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 10 26, 20:41)
Kadangi musu seimoj suo vos ne Dievas, tai jam pirmiau, paskui vaikams, paskui man, o paskui vyrui. Juolab kad jis nepradeda valgyt tol kol as neatsisedu prie stalo. Net jei restorane, atnesa jam pirmam, jis laukia kol atnes man.

keista, restorane PRIVALO pirma atnesti damai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 26, 21:45)

Jei nusinuodys, tai pirmiausiai vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 10 26, 20:44)
Gal SIERRoj dar pirksit su -45% koduku?  ax.gif

p.s na ir pripliurpta per dieną  doh.gif Net labai norėdama neatrandu iš kur renka  unsure.gif

yra nuolaidele 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2013 10 26, 20:45)

na, buna ir taip kad jam pirmiau pagamina, nes mano patiekalai mandresni rolleyes.gif

QUOTE(Dabartė @ 2013 10 26, 20:50)
Jei nusinuodys, tai pirmiausiai vyras  biggrin.gif

lotuliukas.gif

delioju krepsiukan macys
Atsakyti