QUOTE(pasimetus1140 @ 2013 10 28, 15:43)
is thehealthbay.com
niu zarazos, ka pasakysi apie juos. o kas nors 5+ turejo? idomu ar jie vis dar braskiniai, nes palva gelotona, ar jau eina kaip kapsules rijamos

QUOTE(pasimetus1140 @ 2013 10 28, 14:09)
vakar kazkuri rase, kad is 400vnt mazino iki 203vnt, kol leido apmoketi. jei tik ko nors nemaisau 

man atrodo jie praleidziant ziuri ne bendra vienetu kieki, o prekem vienetus, kadangi mano krepsiuke buvo labai daug sampunu ir kondicionieriu (bendra suma tik siek tiek virs 100 svaru), leido isideti tik iki 15 sampunu (pasiziurejau specialiai, krepsiuke yra tik 77 prekes, bet nepraleisdavo)
QUOTE(jovivita @ 2013 10 28, 14:54)
Gal kas gavo, kaži per kiek laiko ateina į Lt?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 28, 15:14)
Apie savaitė. Po išsiuntimo labai greit gal 3dienos pirmą kart ėjo
o taip, super, kad kai kurios gavo greitai, as dar nesulaukiu savojo uzsakymo

o ka jums rodo prie savo orderiu puslapy - kad jis completed, ar kad issiustas?
nes man rodo tik, kad completed (nuo spalio 15)
Gal kas matete pigiau stai toki lego zaidima

Parasiau i mail, su krepsiukus savo 

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 28, 14:43)
Kas dar neužsipirko kviečiu jungtis, siųsiu tiesiai įLt. Siuntimas 3sv.
d.kvasnia@gmail.com
Trūksta kelių krepšiukų tik.
d.kvasnia@gmail.com
Trūksta kelių krepšiukų tik.
QUOTE(Murčikas @ 2013 10 28, 15:55)
niu zarazos, ka pasakysi apie juos. o kas nors 5+ turejo? idomu ar jie vis dar braskiniai, nes palva gelotona, ar jau eina kaip kapsules rijamos 

jie ne braskiniai
tai ryjamos kapsules
As savo didzkiams juos duodu
Sudetis ta pati, bet mano mazoji nemegsta situ
O braskiniai jai

mergaites, gal zinot dar zaislu parduotuviu be mytoys.de?? nespejau su angry birds akcija, gal kur kitur yra arba kitu ideju pasigaudysiu

QUOTE(Murčikas @ 2013 10 28, 15:55)

geltoni - jau ryjamos kapsules - bet vaikai perkanda - o turinys tas pats

Gal kuri perka angry birds zaidima...noreciau prisijungti?

QUOTE(cerina @ 2013 10 28, 15:09)
Sveikos
Padekit..Vakar ant savo biednos galvos paklausiau krikstodukros ka dovanu gimtadieniui-Monstriu
Gal kas pirkot,pirksit-pakonsultuokit!ACIU!!!
Padekit..Vakar ant savo biednos galvos paklausiau krikstodukros ka dovanu gimtadieniui-Monstriu

Mano panelė zyzė del monstrių, bet kadangi žinau kad greit pabos tai užsakiau iš aliexpres tris vienetus už 21Lt. Neoriginalios , bet baisuokliškumo užtenka tik vat reikia kažkaip dar sulaukti
QUOTE(maltakava @ 2013 10 28, 19:33)
O kur yra? mytoys.de akcija baiges, gal kur kitur yra?