Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 199 tema

QUOTE(pokahonta @ 2013 10 30, 15:12)
merginos,kazada jau klause viena mergina ir atsakyta jai buvo,bet niekaip neatgaminu,is kokio psl labiausiai apsimoka kvepaliukus siustis? (berods uk kazkoks)
aciu

tikriausiai is cia http://www.fragrancedirect.co.uk/
Atsakyti
galeciau parinkti http://www.beautyatcreightons.co.uk/
vilnius, siusiu tiesiai i LT
zebriuk@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių prisijungti, šiandien vakare pirksiu www.sportsdirect.com. Vilnius-Kaunas 4u.gif Siųskite užsakymą tiesiai man į el.paštą, kurios turit arba rašykite į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar nė vienai TBS neatsakė, dėl atšauktų užsakymų?
Nė nežinau ką daryt, jei adresas netiko, galėčiau kitu užsisakyt, kol dar akcija
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 10 30, 14:02)
taip man buvo kadaise su waitrose. tiesiog nepraejo uzsakymas ir accounta automatiskai uzblokuoja smile.gif jokios net info negavau, suzinojau pasiskambinusi smile.gif

man su Asda taip buvo , bet net nauju prisiregistravus ir padarius uzsakyma vel taip doh.gif o uzsakyma anuliuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2013 10 30, 14:12)
Dukrai tai 3numeri sake db duot profilaktiskai

o tai ok, mes irgi 3 turim:) visi vartojam
Atsakyti
I TBS tema. Mano siuntinukai irgi nepasieke PA ir grizo atgal i TBS. Parasiau jiems, tai atrase apgailestaujame, jusu prekiu jau nera dabar tai gal galime pakeisti kitokiom arba grazinti pinigus. Zodziu, jokiu geru ziniu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
niekas nerenkate Klaipėdoje gap su -30 proc. lauko rūbams? Prisijungčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 30, 14:48)
Ar nė vienai TBS neatsakė, dėl atšauktų užsakymų?
Nė nežinau ką daryt, jei adresas netiko, galėčiau kitu užsisakyt, kol dar akcija

Man atrodo, jie ir patys nezino priezasties jau doh.gif Truputi auksciau rasiau, ka man atrase verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 30 spalio 2013 - 15:20
Mano TBS siuntele priimta TUKIO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 10 30, 13:03)
Ačiū  4u.gif
Gal kas norėtų prisijungti prie šių saldainių
Siuntimas uk nemokamas, tai būtų 6 gbp + siuntimas į LT 2,31 gbp (pirkčiau per Tukį) = 8,31 gbp dėžutė.
Laisvos 4 dėžutės  ax.gif , Vilnius

Jau turiu kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 10 30, 15:30)
Mano TBS siuntele priimta TUKIO  thumbup.gif

Kaip dziugu, kad bent kazkam pavyko apsipirkti sekmingai smile.gif
Atsakyti