Įkraunama...
Įkraunama...

Skabimo mašinos - 8

QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 11:17)
Ir vėl demagogija be jokių faktų!

Apie kokius faktus kalbate???? Sakau kartais kaip kalbate ,NENUSIŠNEKĖKIT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 16, 13:43)
Apie kokius faktus kalbate???? ...

Apie tai, kodėl už panašią kainą geriau pirkti WAS32471SN nei WAS28743PL.
Aišku neskaitant to (faktas tai ar kaip jį ten pavadinti), kad Jūs būtent modelį WAS32471SN galite priburti už "geriausią kainą" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 12:04)
Apie tai, kodėl už panašią kainą geriau pirkti WAS32471SN nei WAS28743PL.
Aišku neskaitant to (faktas tai ar kaip jį ten pavadinti), kad Jūs būtent modelį WAS32471SN galite priburti už "geriausią kainą"  biggrin.gif

Ar tikrai Įsitikinęs kad vartotojui geriau Lenkų rinkai skirta WAS32471SN g.gif.Didelis klausimas ar už 2100 dar istengs nusipirkti:)Nes kiek žinau visi ''tipo''gali gauti užsako pas tokius pardavėjus kaip Jūs ir po 2 savaičių informuoja kad prekės nėra galimybės gauti arba tiesiog stebuklingu būdu pabrango
Jau geriau už GERĄ KAINĄ ir ŠIANDIENA bei Skandinavijos rinkai skirtus modeliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 16, 14:24)
Ar tikrai Įsitikinęs kad vartotojui geriau Lenkų rinkai skirta WAS32471SN g.gif.Didelis klausimas ar už 2100 dar istengs nusipirkti:)Nes kiek žinau visi ''tipo''gali gauti užsako pas tokius pardavėjus kaip Jūs ir po 2 savaičių informuoja kad prekės nėra galimybės gauti arba tiesiog stebuklingu būdu pabrango
Jau geriau už GERĄ KAINĄ ir ŠIANDIENA  bei Skandinavijos rinkai  skirtus modeliukus  thumbup.gif

1. Įsitikinęs tikrai.
2. Galiu pasikartoti aš jomis neprekiauju.
P.S.1. Faktų vis tiek nerasta - tik demagogija.
P.S.2. Jūsų nuolatinis kalbėjimas už mane (ką aš darau ar ne) pradeda atrodyti nesveikai doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 12:44)
1. Įsitikinęs tikrai.
2. Galiu pasikartoti aš jomis neprekiauju.
P.S.1. Faktų vis tiek nerasta - tik demagogija.
P.S.2. Jūsų nuolatinis kalbėjimas už mane (ką aš darau ar ne) pradeda atrodyti nesveikai  doctor.gif

Man džiugu kad esate Jūs sveikas ir siūlau susidraugauti su savo galva ir baikti įžeidinėti kitus.
Aš gerbiu Jūsų nuomones bet Jūs kitų ne.
Suprantu sunku susitaikyti su tuo kad šiame forume Jūs jau neesate vienas ,dėja.....ir kitį turi ką pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
Na va, sveikatą apterėme lotuliukas.gif
Tai ar turite argumentų kodėl už panašią kainą geriau pirkti WAS32471SN nei WAS28743PL?
Ar prie plepalų apie dar ką nors pereisime? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 sausio 2014 - 15:45
QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 15:44)
Na va, sveikatą apterėme  lotuliukas.gif
Tai ar turite argumentų kodėl už panašią kainą geriau pirkti WAS32471SN nei WAS28743PL?
Ar prie plepalų apie dar ką nors pereisime?  doh.gif

Asmeniškai Jus jau padarete dėl saves išvadas ,nesinori dėl Jūsų aušimti burną doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ar verta pirkti skalbykle su 1600 grezimu, nes konsultantas uzpasakojo kad toks grezimas gadina audini, ir kad nenaudosiu, atseit uztenka 1200 grezimo, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Mandrama @ 2014 01 16, 16:20)
Sveiki, ar verta pirkti skalbykle su 1600 grezimu, nes konsultantas uzpasakojo kad toks grezimas gadina audini, ir kad nenaudosiu, atseit uztenka 1200 grezimo, kaip manote?

Skalbimo būgno apsukų greitis iš esmės svarbus tik vienu aspektu kuo didesnės apsukos tuo sausesni drabužiai bus po skalbimo. Deja jei norite visiškai sausų drabužių, teks įsigyti džiovintuvą, nes net ir maksimalaus skalbimo mašinose esančių apsukų skaičiaus nepakaks pilnam išdžiovinimui.
Jokių būdu apsukos nelemia audinio gadinimui schmoll.gif
Optimaliausias varijantas pirkti 1400-1200 aps/min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandrama @ 2014 01 16, 17:20)

neverta, tas didelis sukimasis tikrai gadina audini, o jeigu plona grazi patalyne su kokiais mezginiais tai dar ir supleso....kokius dzinsus galima taip grezti jiems nieko, o bliuzkuciu jokiais budais.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2014 01 16, 17:27)
neverta, tas didelis sukimasis tikrai gadina audini, o jeigu plona grazi patalyne su kokiais mezginiais tai dar ir supleso....kokius dzinsus galima taip grezti jiems nieko, o bliuzkuciu jokiais budais.

Kam gręžti vilnonius ,šilkinius ir kitus delikačius audinius 1600 aps.min g.gif ,bet kokiu atveju pasirenkant skalbimo programą tokio tipo audiniams juos gręžia tik nuo 600-800 aps/min 4u.gif
Visgi skalbyklės turinčios 1600 aps/min turi galimybė reguliuoti apsukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 sausio 2014 - 17:38
Sveiki,

Jau buvom apsisprende ties SIEMENS WM16S890EU, bet pardavejas pareiske kad sis modelis Lenkijos rinkai ir Lietuvoje nevezamas. Taciau yra LT e-shop kuriuose sis modelis siulomas. Kaip gi is tikro ? Lietuvai si skalbykle ar ne ? Kaip garantijos jei skirta Lenkijos rinkai.

Ar nesukti galvos del tu 1600 aps. ir pirkti SIEMENS WM14S871DN ?
Atsakyti